4
  • teddybear
    Hát figyelembevéve a legtöbb általam ismert vezető hozzáállását, a "megbeszélés" szerintük az, ha ő mondja az igét, én meg sűrűn bólogatok. Nem nagyon akadt a prakszisomban másféle. Ennek ellenére az igazam mellett mindíg kiálltam, bár néha kaptam is eleget. Mindegy.

Rongálni? Azok akik ilyet tesznek olyan indulatok rabjai, akik akár gyilkolni is képesek. A másik csoport még rosszabb, ezek gátlás nélküli rosszindulatú személyek, az ilyen lesz pl: craker.
  • psishock
    Ha a főnök "megfenyített, esetleg megalázott" akkor abban a pillanatban fölmondást adnék, azután meg kereshet magának másik szakembert. Nem az övéké az egyetlen vállalat, és ah valaki érti a dolgát akkor máshol se nem lesz gondja. Ki ő ahoz, hogy így viszonyuljon hozzám?! én is ugyanojan ember vagyok mint ő (maximum más más téren vagyunk járatosak). Sőt, ha úgy vesszük még többet is érek ebben a helyzetben, mert én keresem meg neki, és magamnak is a fizetését. A végén valószínûleg hogy ő sírna vissza. Hogy egyesek képesek megengedni hogy így bánjonak velük...

A belső rongálgatás meg szintúgy értelmetlen, attól nem lesz semmi sem jobb, max a vállatalnak lesznek kisebb nagyobb veszteségei, és ha egyszer rosszul megy, abban az esetben meg a standard/fizi lesz kisebb, úgyhogy megint magunk alatt vágnánk a fát. Legtisztább, hogy ha eccerûen kiálunk magunkért és megbeszéljük ha valami gondunk van akárki/akármivel is.
  • echo
    Azért, egy kis pozitív is van ebben: a cég kicsit mindig is ki lesz szolgáltatva az alkalmazottjának. Ha ez egyáltalán nem lenne így lehet rosszabb lenne.
  • barret
    A lenyeget meg is fogalmaztak pontosan: Egy elbocsájtott vagy megfenyített, esetleg megalázott alkalmazottnak vagy vezetőnek pedig bőven lehet oka a bosszúra és nála jobban aligha ismeri bárki az adott cég informatikai rendszerének gyenge pontjait.