6
-
kandeláber #6 Viszont rossz forgatókönyvből senki sem csinál jó filmet. -
atothhu #5 "Sosem nézem a rendezőt és sosem figyelek a plakátokra, trailereket se nézek - más infókra és a megérzéseimre, a színészekre adok."
Azért ez nem rossz :) egyk meg a legjobb színész se tud mit csinálni, ha gyenge a rendező. És egy gyengébb színészből is elég sokat ki tud hozni egy jó rendező.
egyk2 az érzéseid, meg a színész miatt kialakult véleményed is ugyanannak a marketing gépezetnek a terméke, mint a trailer, plakát, rendező. Az, ho az egyikkel nem hatnak rád, hatnak a másikkal, ez a lényeg :) -
atothhu #4 Tény, hogy Shyamalan nevével reklámozzák a Hatodik érzék után az összes filmjét, és tényleg nem sokan érik ezt el, de mégsem vagyok tőle elájúlva. Nálam már kialakult az a bizonyos negatív előítélet vele kapcsolatban. Sebezhetetlen monjuk nekem kedvenc filmem, de a Gibsonosnál szintem fonalat vesztett. Azért szurkolok, és remélem jó filmet készített ebből az érdekes történetből. -
#3 Sosem nézem a rendezőt és sosem figyelek a plakátokra, trailereket se nézek - más infókra és a megérzéseimre, a színészekre adok.
A harminc évvel ezelőtt forgatott filmjét leadva és csak később sikeressé váló rendező filmjénl is azt írják ki, amitől sikeres lett... holott, akkor még hol volt a sztár filmje--- a béka segge alatt.
-
Zedas #2 Nekem is tetszett a falu, főleg azért mert semmi természetfeletti nem volt benne. -
winnie #1 nem csinál drága filmeket shyamaln és kevesen érik el, hogy 1 film után a többi filmjüket a rendező nevével adják el, de az gáz, hogy a village első hétvégi teljesítményét sem fogja elérni a lady in the water összbevétele.
nyilván, óriásit csalódott a nép a falu-ban, de valahol furán egyszerű a logika, miszerint egy sz*r filmet csinált (nekem tetszett:), akkor a köv. sem érdekel. (pedig az előzőt is csak a neve miatt nézték meg, mert nem voltak nagy nevek, mint willis vagy gibson)