767
Ide írhatod azokat a kérdéseidet,amikre régóta keresed a választ. Lehet bármilyen kérdés ami foglalkoztat,kezdve a \"hány lóerős a trabant\"-tól az elektrosztatikus gömb működési magyarázatára,csak azt ne kérdezd mekkora a világegyetem. :) Ha lehet próbáljatok válaszolni is az előző kérdésekre,és naponta nem feltenni ezer kérdést.
-
#767 "Amikor tárgyat / szöveget látsz tükörben, hogy hogy bal-jobb síkban tükröződnek, de fentről-lefelé nem?" :)
-
#766 Hali! Összegyűlt egy rakás felesleges cd és dvd, amikkel nem tudom mi legyen.
Tudnátok adni kreatív tippeket, hogy mit lehet velük házilag kezdeni, pl. díszt gyártani belőle?
Meg simán ki lehet dobni a kukába, vagy van valami speciális gyűjtő nekik? -
#765 OTP-ben olcsóbb, CIB-ben drágább, elvileg -
#764 Ha OTP-s a bankkártyám, de CIB-es számlára akarok utalni, akkor azt megtudom tenni OTP bankfiókban, vagy a CIB-bankban kell? -
#763 nem tudom, de van ilyen oldal
randomwebsite-on a randomlink -
welki1 #762 Nem tudja valaki, hogyan lehet az alábbi linken található oldalhoz hasonlót csinálni?
http://www.euros.hu/videotartalom.php?kat=1&w=280&ap=1
A lényege az, hogy minden frissítésre más videó jelenik meg!
Nekem az is megfelelne, ha minden frissítésre más html oldal jelenne meg!
Előre i köszönöm a segítséget!
:-) -
#761 pin art -
pasquale #760 Mi lehet az angol megfelelője/neve ennek?
http://www.kutyushop.hu/images/retro_pin_2.jpg -
#759 Mostanaban en is lattam hasonlót, de az szerintem csak hullocsillag volt -
qper #758 én is láttam ezt a jelenséget pár hete. Lényegesen nagyobb átmérővel rendelkezett mint egy csillag, narancssárga színű, lényegesen ragyogóbb mint egy csillag v. egy műhold. Tuti nem repülő volt, viszont gyorsan mozgott az égbolton, egyenletes sebességgel kb. É-D irányba. -
#757 mi az hogy nem teljesen szabályos alakban? a csillagoknak és bolygóknak gömb alakja van, a max az aszteroidáknak lehet ettől eltérő alakjuk -
Abruzzi #756 Tegnap látható volt több teljesen narancssárga színű csillag, nem teljesen szabályos alakban, amik elvileg mozogtak is (én azt nem fogtam fel:D) és kb. miután megláttuk őket rá fél percre szép lassan eltűnt mindegyik. Teljesen más színe volt mint a műholdaknak vagy hullócsillagnak tehát biztos nem az volt.
Valaki aki látta, vagy akár így látatlanban tud esetleg adni valami magyarázatot mi lehetett az?:D
Én gondoltam arra hogy talán pár csillagban beindult vmi magfúzió aztán elfogyott az anyag és kialudt szal abbamaradt a sugárzás...de fogalmam sincs mi lehetett. -
#755 Én erre csak annyit mondok,hogy szerintem örülj,hogy valaki majd örülni fog annak,hogy hamikor haza jött tiszta minden!Én egy albérletben lakom,magam miatt kell takarítanom,hogy én ne lássam azt az undormányt,amit néha látok,amikor nagyon nem foglalkozom a tisztasággal...mert mondjuk van még vagy ezer dolgom,és lusta is vagyok ráadásul.
Szóval szerintem az tök jó amikor a másikon látod az elégedettség jeleit;sokkal könnyebb helyzet ez,mint amikor nem túl sok motivációd van a dologhoz...!Legalább is szerintem. -
Babetta326 #754 wááá -
#753 Meg ha belegondoltok abba hogy mit akarunk tenni, alapvetően már a kezdetekben sincs szabad akaratunk.. Kezdve egészen egyszerűen onnantól, hogy nem mi választjuk meg kik akarunk lenni, ezt az élet alakítja ki. Annyi beleszólásunk sincs ebbe hogy csak na. -
#752 szörnyű állapot a függőség is xD -
#751 2-3 sör + feles, nekem ez működik :) -
Babetta326 #750 ja, és szörnyű állapotok uralkodnak a lakásban? -
Babetta326 #749 ti hogyan tudjátok rávenni magatokat a takarításra, amikor tudjátok, hogy egész nap egyedül lesztek otthon, mindenki dolgozik/iskolában van, és tőled is várnak valami eredményt, mire hazaérnek (ebéd/vacsora, ragyogó lakás), de be van kapcsolva a gép és mindig találsz valamit amit szívesen elolvasnál/végigjátszanál/megnéznél????????? -
#748 Szerintem valamilyen szinten a hangmagasságok rezgése miatt meg tudják különböztetni a nagyobb zenei stílusokat,de hogy egy stílusban,ami hasonló hangszerelésű,ott mit tudnak megkülönböztetni,azt nem tudom. Pedig érdekes téma... -
#747 Nekem egyenlőre passz...ha valami beugrik szólok. -
#746 3-4 éves lehettem amikor játszottam vele és most vagyok 17 tehát elég ősi játék -
#745 Nem tudom hova tegyem fel ezt a kérdést, felteszem ide, hátha tudjátok:P
Igazából egy játékot keresek, talán ismeritek, golfos játék volt, és úgy kezdődött (talán az 1. pálya, lényeg hogy az elején nagyon), hogy egy hamburger emelkedett el néha a földtől, és az alá kellett belökni a labdát.
Ha ismeritek, akkor mi a neve? -
#744 Az én kérdésem:
A buliban ismerős erős zenét hogyan "hallják" a teljesen süketek? Mert az egyértelmű hogy érzik a zenét ahogy a testüket éri, de tudják e pl a hangmagasságokat elkülöníteni ebből? -
#743 Ez alkati adottság, amely az izületi tokok, szalagok, az ínhüvelyek csúszás közbeni kattanásából adódik. -
#742 Mi ropog az ízület ropogtatásakor? :) -
#741 Biológia szak, biológia-botanika szakirány..
Kertészmérnök szak -
Dísznövénytermesztés szakirány...
Gyógynövénytermesztés szakirány..
Gyümölcstermesztés szakirány... -
#740 vagy valami botanikus cucc, mondom nem vok 100% biztos -
Vardar #739 Nem hangzik valami jól... Azt hittem ennek van valami neve/külön szak. -
#738 Az elso része talán Elte biosz szak. -
Vardar #737 Én valami egyszerűbbet kérdeznék:D Mi a foglalkozásuk és hol tanultak(valami egyetemi szakra vagyok kiváncsi:D) akik növényeket kereszteznek/nemesítenek és akik a Hadtechnikai Intézet csinálják a Gepárd M1et és társait? -
#736 hát ez az, szegény narancsnak csak a külseje narancs xD -
#735 Ha jobban megfigyeled a narancsnak csak a héja igazán narancs színű,a belseje már kicsit világosabb. Gondolom a színanyagok miatt amiket tartalmaz,de azt nem tudom mi a nevük. A multivitaminban több az erősebb színű gyümölcs.
Azt mindenesetre tudom,hogy távolkeleten a szexualitás csakrája a narancs szín. ;) -
#734 miért van az hogy nem narancssárga a narancs leve, hanem citromsárga, a multivitaminé meg narancssárga?? :) -
#733 hát irgumburgum hogy instabilak :| -
Kikoki #732 :D...Hát ezek a vallásos dolgok eléggé instabilak szerintem.:)...
Miért pont Istennek hívják miért nem gergőnak?:D...De becézhetsz ha akakrsz:D -
#731 irgum
burgum -
Mirk #730 fikció mint a többi természetesen -
#729 Honnan vették a teremtés első napjait mikor csak később alkotta meg Isten a Napot? :P -
Kikoki #728 OKsa köszi azért:P
Hát enm tudom fizikából majdnem húztak és nekem ahhoz tényleg nincsen semmi tudásom epdig matekból nagyon jó vagyok:P