317
-
#37 Ugyanolyan lesz mint eddig csak látványosabb trükkökkel. -
#36 Bazz mégse olyan lesz amire számítottam/számítuttunk.. Mind1 azért köszi a linket... -
#35 Ezt már láttátok? -
#34 pontosan -
#33 sztem éppen ieje lenne már h levetkezzék a játékok ezt az árkádos műanyagszagúságot... -
#32 A Downhill Jamnek, vagy ennek ? -
#31 Szerintem egyáltalán nincs rossz grafja
-
#30 Ja, remélem jól megcsinálják -
#29 na végre egy oylan játék amiben nem az értelmetlen többmilliós pontgyűjtés lesz az igazi hanem a valós deszkázás -
#28 Én abszolut igen.. -
#27 sorry, majd valaki kérje meg a modikat.. -
moralosan #26 Alcím: Tony Hawk-kal kapcsolatos. -
#25 SLIDE-os :@ -
#24 slidos :D -
#23 silidos nem volt? az biztos látványosabb -.- -
Dexantreal #22 A Trailer és képek nagyon yo -
Dexantreal #21 nemtom, én kíváncsi leszek rá -
Maathe #20 Ahogy nézegettem a képeket, van pár kép amin manual-oznak
Pl. ezek:Manual 1, Manual 2
Olyan mintha nosegrind-olna a földön, vagyis túl előre nyomja, mert eddig nem ilyen volt... -
#19 Nem, A downhil jam az ilyen mellék játék lesz (mint asszem pl. a Tony Hawk's underground 2 remix), a project 8 lesz elvileg a 8. rész, ami új felyezet a deszkás játékokba. Az eddigi túlzott, valósághűtlen, arcade stílust felváltja a valósághű deszkázás szimulátor, aminek páran talán örülnek, én abszolut nem. -
#18 Reménykedjünk hogy kapnak a pc-sek is valami átiratot :/ -
#17 eddig minden ,,Új videót'' letöltöttem de csak legalább különböző volt benne :s -
Dave9214 #16 jah jo boccs, de project 8 remélem lesz Pc-n -
Maathe #15 Érkezett néhány új kép az Activision gördeszkás szériájának (egyik) legújabb tagjáról, a Tony Hawk's Project 8-ről. A nextgen verziók alatt dübörgő teljesen új grafikus engine meglehetősen jól teljesít, a játékmenet pedig még szabadabb, még sokrétűbb lesz, mint a korábbi részekben - a fejlesztésért egyébként továbbra is a Neversoft a felelős, így a minőséggel vélhetően nem lesznek komoly problémák. A következő generációs páros (PS3, Xbox 360) mellett PS2-re, Xbox-ra, valamint PSP-re is ellátogat majd a játék, méghozzá valamikor az év végén.
Még mindig nem fogynak a friss trailerek: a tegnapi Nintendo konferencián a Downhill Jam alcímű új részt már láthattuk mozgásban, most a másik nextgen folytatás, a Tony Hawk's Project 8 is bemutatkozik mozgóképes formában. A játékot a korábbi részeket is hegesztő Neversoft fejleszti, és a PS3-Xbox 360 páros mellett PS2-re, Xbox-ra és PSP-re is meg fog jelenni, valamikor az év végén. A videó közel három perc hosszú
Traileeer!
Forrás:http://www.576.hU -
Maathe #14 A THAW a 7. része a játék sorozatnak, akkor gondolom a 8. rész lesz a Project 8, és a 9. a Downhill jam?NeM? -
Maathe #13 Képeeek! Nr.2 -
Maathe #12 Képeeek! -
homeless #11 Semmi köze egymáshoz a kettőnek. Ez már a címből is látszik. A downhill ugyanis a gördeszkában azt jelenti, hogy lejönnek nagy kanyargós lejtőkről és az nyer aki leghamarabb beér a célba. Magyarországon is szokott lenni dh verseny. Szóval látszik, hogy ezt csak egy kis fun-nak szánják a fejlesztők és a régi motort használja, a project8 pedig teljesen új grafikai motort kap. -
#10 Jah én is csodálkoztam a képeken, hogy ilyen szintű akar lenni a next gen Nintendo ? -
#9 ég és föld lesz a különbség, az egyik gameboy-okra jön ki, és verseny játék lesz, gagyi graff, stb., a másik meg komoly szimulátor a konzolokra, nagyon jó grafikával -
#8 Nemigazán -
Dave9214 #7 deh, ugyanaz.... -
#6 Jah, és remélhetőleg már nem a "tömegszar" arcade, hanem valami teljesen új játékot kapunk..:) -
Kou #5 Nem, nagyon nem ugyanaz... -
#4 -
Dave9214 #3 pls close topik, iyen topik már van, kereső....
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1147446230
Egyébként a THP8, meg a THDJ egyforma ugyanaz! -
zoolee #2 Nahh... végre egy jó gém ami még ki jön ps 2 re. -
#1 Sziasztok ! Már egyre több info-t, és képet lehet olvasni/látni az új Tony Hawk-ról, ezért ideje volt egy topikot nyitni neki, más TH-s topikok telítése helyett.. Örömmel olvastam, hogy a next gen konzolok mellet, PS2-re, és X-Boxra is kijön... Szóval amíg várunk a játékra, íme néhány oldal:
Hivatalos Honlap(egyenlőre csak a trailert, és a leendő karikat lehet meglesni)
Néhány Kép (nem csak a next gen verziókból)
http://media.ps3.ign.com/media/803/803281/vids_1.html
Persze aki bármi info-t, tud a játékról, mindenképpen linkelje be/írja le...