317
  • zola2000
    Nekem a tony hawks downhill jam nem indul el nintendo dsen supercardal (cf), csak bejön a főcím, és két fekete képernyő (nem megy tovabb). Mi a baj? Van valami patch, vagy várhatók szoftver frissítésre?
  • dinomano
    ...csak neten warezba jött ki... :-P
  • t256
    Nem hinném. A neten egy amerikai verzió terjed.
  • stream man
    máá kijött ps2-re magyarországon?
  • dinomano
    kijött? én csak most neztem, h. van ez PS2-re is... Aszittem mááá' csak PS3...
  • Daveee
    kijött ps2-re
  • Fido4life
    jé nálam nem érhető el..
  • nesster
    thp8
    Tök jól megújult az oldal!
  • nesster
    szivesen -.-
  • nesster
    Kasabian - Club foot
  • 22Barna22
    nem tom de akkor semnkinek sincs meg az a szám?olvassatok párat vissza
  • Prince of Máté
    Mikor jön ki pontosan?
  • Fido4life
    Csak hogy ez is, a Baluman félelme ellenére, ez se lesz totál realisztikus, sőt szerintem egy THAW-ot kapunk, szebb grafikával... Na de ne legyen igazam..
  • dinomano
    ...agyon jo, hogy a deszka trükközesnel (raközelitesnel) nagyjabol elethüen reagal... Lendülete van stb. ...nagggyonjo... :-P Alapban az egesz nagyon next-gen; nem csak grafra... teccik... :-P
  • 22Barna22
    Megvan valakinek NESSTER videója alá pakolt zene?Az naon tetszik!
  • Balumann
    ps3/xbox360 valamelyik ezek közül
  • Prince of Máté
    a felső videó melyik platfromon van??Mert nagyon jó a graf.!
  • nesster
    ingame
    xboxos ingame vidi
  • nesster
    jó lesz ez, egyre inkább tetszik :D, valahogy az a MC-s el lett rontva :s
  • Balumann
    http://www.gametrailers.com/player.php?id=12856&type=wmv&pl=game
    itt egy újabb video
    gametrailers.com - TH Project 8
    Forrás
  • The Rock
    ezzel a geméval 100% hogy fogok játtszani
  • nesster
    http://www.thdownhilljam.com/
  • Prince of Máté
    THDHJ sztem mert Tony Hawk Down Hill Jam
  • nesster
    1.:THPS1
    2.:THPS2
    3.:THPS3
    4.:THPS4
    5.:THUG1
    6.:THUG2
    THUG2 remix
    7.:THAW
    THDJ
    8.:THP8

:D ez részletesebb
  • Prince of Máté
    ya ez lehet az oka hogy nem Project 1
  • scorpeeon
    Amúgy azért Projecz 8, met ez lenne a 8adik?
    Lássuk csak:
    1.:THPS1
    2.:THPS2
    3.:THPS3
    4.:THPS4
    5.:THUG
    6.:THUG 2
    7.:THAW
    8.:Project 8

nolám, kijött! :D
  • Prince of Máté
    nem ez az első
  • God of War
    ez valami új tony?
  • Balumann
    :D:D
  • nesster
    Nem unjátok még?
    Ugyanazt a 3-4 videót linkelgetitek be folyamatosan. :s
  • Code92
    jók a videók bár nem hinném h. ilyen jó lesz vagya nézet mergyaz irányítás rovására vagy fordítvade valamelyik biztos
  • Balumann
    Az eddigi TH játékok végig úgy készültek, hogy ne csak a deszkások élvezzék. Belevitték a deszkázás trükkjeit, meg ilyesmit, de hogy az átlagjátékosok is szeressék, túlzásokba mentek. Bár olyat is hallottam, hogy a legjobb deszkások szerint csinálták, mármint úgy, hogy olyan trükköket tettek bele, amiket a deszkások "álmodtak", hogy ilyeneket lehet csinálnak. De talán túlságosan is túloznak, és ez miatt talán a deszkások többsége nem kedveli annyira (bár a jó deszkások azok őrültek, szinte minden jobb deszkásról van video hogy ezekkel játszik, szeretik :D). Inkább a magyar deszkás többség nem kedveli sztem.
    Na szóval én is megijedtem az elején, hogy ez csak eg egyszerű uncsi szimulátor lesz, első videok alapján. De ez a játék meneti video alapján úgy tűnik, hogy megpróbálják azért a középutat, hogy valóságosra tervezik a trükköket (mozgásokat felveszik, meg mindent), de azért mégis lehet emelet magasságokba ugrándozni, trükközgetni :) , remélem nem csak ilyen konkrét deszka parkok lesznek!

Egyébként a TH Downhill Jam -et nem fogják kiadni pc-re, ez szinte biztos. De a TH Project 8 a th sorozat része, és az összes kijött pc-re. Az hogy nincs bejelentve az activision által, szinte semmit se jelent, hisz a THPS 4, és a THAW -ot is az aspyr adta ki (pc-s megjelenését ha jól emlékszem a konzolos kiadása után tudtuk csak meg, és thaw-nál kb. fél évre rá lett kiadás).
    THUG 1-et fogalmam sincs ki adta ki és mikor, én THUG 2 után jóval később tudtam megszerezni pc-re, bár sztem már thug 2 előtt kinn volt. Furcsa módon sehol sincs írva hogy kijött pc-re, úgyhogy ez még rejtély, hogy 'hogy hogy van'.
    Szóval még aki pc-s az se temesse el szerintem!
  • Maathe
    Vannak cuccok a Hivatalos Honlapon!
  • Maathe
    2 THP8 Video:
    Tony Hawk's Project 8 - Motion capture video

Tony Hawk's Project 8 - NoseGrind
  • LPandN
    Ezt nézzétek meg! THP8 Gameplay! Rohadt jó! http://youtube.com/watch?v=cCQn1K48s1s
  • AtiRadish
    na hivatalos megjelenési dátumok:
    17 Oct - THDJ (GBA)
    24 Oct - THDJ (NDS)
    1 Nov - THDJ (Wii)
    7 Nov - THP8 (Xbox, Xbox360, PS2, PS3, PSP)

De ezek nem biztosak mert kb 3 féle megjelenési dátumot találtam már,de ez a legmegbízhatóbb forrás. REmélem pár hónap és a pc-s verzió sem váratja magát!!
  • Fido4life
    hát nem
  • Prince of Máté
    A grafika az nagyon ott van...Ez a videó gondolom nem a PS2 játszadoztásról szól
  • Prince of Máté
    A sebességel nem lesz gond ez realisztikusabb mintha 100 km/h-val száguldanának a deszkások mint a THAW-ban...
  • nesster
    Bár kicsit lassabbnak tünik mint a THAW.