317
-
#77 Nekem a tony hawks downhill jam nem indul el nintendo dsen supercardal (cf), csak bejön a főcím, és két fekete képernyő (nem megy tovabb). Mi a baj? Van valami patch, vagy várhatók szoftver frissítésre? -
#76 ...csak neten warezba jött ki... :-P -
t256 #75 Nem hinném. A neten egy amerikai verzió terjed. -
stream man #74 máá kijött ps2-re magyarországon? -
#73 kijött? én csak most neztem, h. van ez PS2-re is... Aszittem mááá' csak PS3... -
Daveee #72 kijött ps2-re -
#71 jé nálam nem érhető el.. -
#70 thp8
Tök jól megújult az oldal! -
#69 szivesen -.- -
#68 Kasabian - Club foot -
#67 nem tom de akkor semnkinek sincs meg az a szám?olvassatok párat vissza -
#66 Mikor jön ki pontosan? -
#65 Csak hogy ez is, a Baluman félelme ellenére, ez se lesz totál realisztikus, sőt szerintem egy THAW-ot kapunk, szebb grafikával... Na de ne legyen igazam.. -
#64 ...agyon jo, hogy a deszka trükközesnel (raközelitesnel) nagyjabol elethüen reagal... Lendülete van stb. ...nagggyonjo... :-P Alapban az egesz nagyon next-gen; nem csak grafra... teccik... :-P -
#63 Megvan valakinek NESSTER videója alá pakolt zene?Az naon tetszik!
-
#62 ps3/xbox360 valamelyik ezek közül -
#61 a felső videó melyik platfromon van??Mert nagyon jó a graf.! -
#60 ingame
xboxos ingame vidi -
#59 jó lesz ez, egyre inkább tetszik :D, valahogy az a MC-s el lett rontva :s
-
#58 http://www.gametrailers.com/player.php?id=12856&type=wmv&pl=game
itt egy újabb video
gametrailers.com - TH Project 8
Forrás -
The Rock #57 ezzel a geméval 100% hogy fogok játtszani -
#56 http://www.thdownhilljam.com/ -
#55 THDHJ sztem mert Tony Hawk Down Hill Jam -
#54 1.:THPS1
2.:THPS2
3.:THPS3
4.:THPS4
5.:THUG1
6.:THUG2
THUG2 remix
7.:THAW
THDJ
8.:THP8
:D ez részletesebb -
#53 ya ez lehet az oka hogy nem Project 1 -
#52 Amúgy azért Projecz 8, met ez lenne a 8adik?
Lássuk csak:
1.:THPS1
2.:THPS2
3.:THPS3
4.:THPS4
5.:THUG
6.:THUG 2
7.:THAW
8.:Project 8
nolám, kijött! :D -
#51 nem ez az első -
#50 ez valami új tony? -
#49 :D:D -
#48 Nem unjátok még?
Ugyanazt a 3-4 videót linkelgetitek be folyamatosan. :s -
Code92 #47 jók a videók bár nem hinném h. ilyen jó lesz vagya nézet mergyaz irányítás rovására vagy fordítvade valamelyik biztos -
#46 Az eddigi TH játékok végig úgy készültek, hogy ne csak a deszkások élvezzék. Belevitték a deszkázás trükkjeit, meg ilyesmit, de hogy az átlagjátékosok is szeressék, túlzásokba mentek. Bár olyat is hallottam, hogy a legjobb deszkások szerint csinálták, mármint úgy, hogy olyan trükköket tettek bele, amiket a deszkások "álmodtak", hogy ilyeneket lehet csinálnak. De talán túlságosan is túloznak, és ez miatt talán a deszkások többsége nem kedveli annyira (bár a jó deszkások azok őrültek, szinte minden jobb deszkásról van video hogy ezekkel játszik, szeretik :D). Inkább a magyar deszkás többség nem kedveli sztem.
Na szóval én is megijedtem az elején, hogy ez csak eg egyszerű uncsi szimulátor lesz, első videok alapján. De ez a játék meneti video alapján úgy tűnik, hogy megpróbálják azért a középutat, hogy valóságosra tervezik a trükköket (mozgásokat felveszik, meg mindent), de azért mégis lehet emelet magasságokba ugrándozni, trükközgetni :) , remélem nem csak ilyen konkrét deszka parkok lesznek!
Egyébként a TH Downhill Jam -et nem fogják kiadni pc-re, ez szinte biztos. De a TH Project 8 a th sorozat része, és az összes kijött pc-re. Az hogy nincs bejelentve az activision által, szinte semmit se jelent, hisz a THPS 4, és a THAW -ot is az aspyr adta ki (pc-s megjelenését ha jól emlékszem a konzolos kiadása után tudtuk csak meg, és thaw-nál kb. fél évre rá lett kiadás).
THUG 1-et fogalmam sincs ki adta ki és mikor, én THUG 2 után jóval később tudtam megszerezni pc-re, bár sztem már thug 2 előtt kinn volt. Furcsa módon sehol sincs írva hogy kijött pc-re, úgyhogy ez még rejtély, hogy 'hogy hogy van'.
Szóval még aki pc-s az se temesse el szerintem! -
Maathe #45 Vannak cuccok a Hivatalos Honlapon! -
Maathe #44 2 THP8 Video:
Tony Hawk's Project 8 - Motion capture video
Tony Hawk's Project 8 - NoseGrind -
LPandN #43 Ezt nézzétek meg! THP8 Gameplay! Rohadt jó! http://youtube.com/watch?v=cCQn1K48s1s -
#42 na hivatalos megjelenési dátumok:
17 Oct - THDJ (GBA)
24 Oct - THDJ (NDS)
1 Nov - THDJ (Wii)
7 Nov - THP8 (Xbox, Xbox360, PS2, PS3, PSP)
De ezek nem biztosak mert kb 3 féle megjelenési dátumot találtam már,de ez a legmegbízhatóbb forrás. REmélem pár hónap és a pc-s verzió sem váratja magát!! -
#41 hát nem -
#40 A grafika az nagyon ott van...Ez a videó gondolom nem a PS2 játszadoztásról szól -
#39 A sebességel nem lesz gond ez realisztikusabb mintha 100 km/h-val száguldanának a deszkások mint a THAW-ban... -
#38 Bár kicsit lassabbnak tünik mint a THAW.