317
-
augusz23 #317 Sziasztok!
Megjelent a game pc-re???
Csak mert szeretném tolni, és nincs konzolom... -
kazuma89 #316 Eladó: Tony Hawk Project 8 (ps2,PAL,kivlló állapotban) 5k
Kinek kell irjon privit. -
#315 ja én az igazi deszkázásra gondoltam :D -
#314 ja meg a küldik többsége pro-n van a többi 1-2 sick aztán még kb 10 am is van -
#313 már kivittem naggyából(szal az összes városrész megvan) -
#312 Aki még játszik vmelyik Tony Hawk game-el légyszi segítsen bekonfigolni a gamepadot PC-re. Nézzen be ide
THX! -
#311 és hol tartasz ? :D -
#310 jó game én emiatt kezdtem deszkázni :D -
ecneb #309 nem is lesz :) -
andromed #308 Baszki, még mindig nincs PC-re ez a játék? -
OBBEY123 #307 én ugy hallottam hogy a THAW volt az utolso mohikán PC-n Tony hawk's-ban...és ahogy a dolgok kinéznek jol hallottam... -
amdrula #306 Megint elővettem kicsit, király játék, most próbálom feltuningolni maxra (már nem kell sok) a karakterem az achieventekért :D
Jöhetne egy következő rész, mert a karier vége után nincs sok motivációm, persze lehetne, hogy szenvedek a Sick "helyezésekért", de annyira profi/őrült nem vagyok :D
#7. vagyok, még befejezem a maradék küldiket aztán félreteszem egy jó darabig :D
Skate-re én is kíváncsi leszek, bár 2 analógkaros irányítás nem hnagzik túl bíztatónak, majd kiderül :D -
ecneb #305 nah jön a tavasz
előveszem szkétemet és jáccok vele hátha kapok egy kis inspit
-
#304 és a témanyitónak még mindig nincs meg XD -
#303 hát nem jött ki...
és a fórum -
#302 nah, már #2 a rankom csak éppen mindent megcsináltam, a gapokat is...
Kivéve: a car factoryn a 2 kérdőjelest srácot, de hiába megyek oda hozzá, nem lehet vele kommunikálni -
ecneb #301 nem... annyira nem jön be ergo nem jáccok vele -
#300 és te azt nem tudod hogy miért csak #3 ik vok a listán mikor minden küldetést megcsináltam? (kivéve gapok)
az számít hogy am, pro vagy sicket kapok vmire? -
#299 ez csak a kezdetekbe van. (jó esetben) -
#298 hát ja, itt csak a játszásról beszélünk, ami jó, csak sajna alig írnak ide.. -
ecneb #297 de gondolj bele, hogy a több ezer üzenetből mennyi lehet a "hogy kell elindítani?" "nekem ezt a hibaüzit dobja ki" "milyen a minimum config ami kell hozzá??" "VALAKI ADJON MÁÁ KREKKET" stb... :D -
#296 A THPS-online forumán, és a MC forumon is azt írják, hogy a THP 8 kifog jönni PC-re februárban vagy márciusban. Forrást nem írtak, nem találok sehol se hivatalos infot erről, de azért remélem, hogy ők megbízható forrásból hallották :D
Szerintük a PS2-es verzió lesz PC-n, nem a nextgen -es. -
#295 és te azt nem tudod hogy miért csak #3 ik vok a listán mikor minden küldetést megcsináltam? (kivéve gapok)
az számít hogy am, pro vagy sicket kapok vmire? -
#294 nem úgy értettem, hanem hogy pl a resident evil 4 ugye az konzol játék és több év alatt sikerült annyi üzenetet írni mint a PC-s residnet evil 4hez ami 1 hónapja annyi üezent... -
#293 Hát az tuti hogy több a pc-s TH fan mint a konzolos. -
#292 Na ilyen nagy sikere van egy konzolos játéknak, ha PC-s lenne már 4-5 ezer üzenetnél járánánk. -
booa #291 hát ezt én is akkarom tudni!!!:D -
#290 Kössz a segítséget megoldódott!
#3-ik vagyok a listán, de minden küldetést megcsináltam!
mit kell tennem hogy #1 leygek? -
#289 valaki segítsen, hogyan lehet megcsinálni a Fun Parkban azt a "sok korlátos" küldetést, vmi wallplantot kell csinálni de nem tudom itt hogy kell!
Már csak az az egy küldetés kéne! -
#288 na légyszi help mert ne mtudom sehogyan se megcsinálni -
#287 de hugyan kőne -
booa #286 könnyű:D -
#285 Nem tudom megcsinálni a FUn park pályán azt a szar tologatós vmit...
Ilyen villogó földön kéne vmit tenni ahol csövek vannak.. -
#284 ennyi erővel PS1 ehhez képest... -
#283 jól van nem kéne hasonlítgatni egy 6 éves konzolt egy 1 évessel.. -
#282 Ezt mondtam én is, hogy át lehet mászkálni egyik pályáról a másikba (töltés nélkül). Igy tervezték a thawot is de ott csak töltéssel sikerült. Codálkoztam is hogy ez ps2-n nem igy van -
#281 http://www.youtube.com/watch?v=tpSv_ED2Ihg
ehhez képest a PS2es változat...úú -
#280 Ps2-n nem lehet ?! :O -
#279 add meg a linket -
booa #278 hát fel mentem a video.google.com-ra és ott be irtam ho THP8 vagy csak simán hogy tony hawk's project 8!!!