Gyilkos hőség tombol Európában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindenki kasztrált, mint te.
Kara kánként folytatom tanításom.
mondjuk ha az újságokban odírnák mellé az elektromos teljesítményt akkor lehet többen vennének légkondit a lakásukba.
részemrõl azért akkor is marad a jó öreg ventillátor <#vigyor2>#vigyor2>
http://thenamelessphoto.com/
Amire az van ráírva, hogy 5kW, az nem 5 kW áramot zabál, max 1.2-1.8-at.
Mellesleg amit lead a kültéri, azzal akár vizet is lehetne melegíteni, és akkor már sokkal jobban megéri.
Meg ha jól szigetelt a házad, akkor éjszakai áramról is lehet mentetni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A spermium lehet, hogy nem kezd el bomlani, de mellette ott vannak egyéb folyadékok is. Azok meg bomlanak.
a vizelés reggel még így sose fájt,
de jó, de jó, de jó
egy efféle kerty party"
😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
"Ezért tanácsolják venerológusok, hogy aktus után tessék vizelni." - a tanács jó, de nem azért, amit írtál, hanem azért jó, mert így az aktus során esetlegesen a húgycsõbe feljutott kórokozók egy részét a vizelet ki tudja mosni.
Testépítõnek sok fehérje kell, õ tejbõl fedezi, plusz vizet is pótol egy csapásra. A vesét eléggé igényve veheti az tény, de a body-builderek úgysem élnek sokáig. Persze, amíg élnek, addig magas hõfokon. :-)
Különben, ha valaki sok vizet iszik, és nem pisil, asse jó, mert nem elég csak kiizzadni a lét, át kell mosatni a vesét, húgyhólyagot, húgycsövet is.
Ez utóbbi azért is roppant fontos, mert ha valaki ejakulációban végzõdõ nemi aktusban vesz részt, akkor a húgycsõ péniszben lévõ alsó szakaszában megrekedt sperma bomlani kezd, ideális táptalaj a baciknak, és csúnya fertõzést tud okozni, még a prosztatát is letámadja.
Ezért tanácsolják venerológusok, hogy aktus után tessék vizelni.
Remélem, segítettem. :-)
Gyere le egy-két napra a pékségbe, és majd rájössz hogy a 6-8 liter is kevés néha 😄.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Tehát:
Az ember tág tûrésû, mindenhol megél a földön, ahol hideg sör és/vagy fröccs kellõ mennyiségben föllelhetõ.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
még ha a ventillátor csak ötödannyira jó is mint egy légkondi, akkor is 20-szor jobban megéri mert 100-ad annyi energiát fogyaszt <#vigyor2>#vigyor2>
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Az a baj a meleggel hogy nem lehet eléggé védekezni ha kimegyünk a lakásból,viszont a hideg ellen elég csak felöltözni.Ezért is szeretem jobban a telet.
De ettõl a levegõ nem lesz hidegebb, sõt a ventillátor elektromos teljesítménye csak fûti azt, igaz elenyészõ mértékben.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
télen szerintem még sokszor 1 litert sem iszok meg...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
A ventillátor semmit sem ér, ha kikapcsolod, ugyanúgy megsülsz utána, a légkondi viszont lehûti a levegõt.
afrikaban meg ahhoz vannak hozzászokva,teljesen felesleges összehasonlítani hogy ott milyen meleg van...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én általában naponta minimum 2 liter folyadékot iszom, ilyen melegben 3-4 litert is.
Az itteni meleg nem igazi meleg. Aki már járt afrikai országokban nyáron, annak lehet fogalma arról, hogy milyen is az igazi meleg.
Blackmail the Universe