11
-
winnie #11 a bloodrayne sajtójelenléte nem marketing miatt markáns, hanem azon egyszerű tény miatt, hogy az olvasó épp olyan szívesen kattint uwe bollra, mint a meztelen mellekre. -
startmenu #10 Uve monnyon le ! -
Hoz_Hun #9 Megy ám a BloodRayne marketing rendessen...
Ami a zenét illeti: marhára nem maradt meg bennem milyen zenéje volt. Ami viszont megmaradt azaz, hogy nem passzolt a filmhez. -
#8 A legjobb film zenék szerintem:
Guns 'N Roses-You Could Be Mine
Dokken-Dream warriors
Ja és egyetértek Karezal ez a szám tényleg szar. -
#7 ez miért mai hír?:S
hisz csak Mo-n mutatják be moziba ezt a szar filmet, külföldön már jóideje, ha nem 3 hónapja megy, és direkt, csak a magyar verióhoz csinált egy énekes egy dalt?? -
#6 Tényleg iszonyú rémes ez a szám... :\ -
#5 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Jesszus miez?
Ez zene?EZ NEM ZENE!!!EZ VALAMI ÓTVAR F*SHALOM!!!!!
Szegény alice cooper felet eljárt az idő de ahogy énekel itt.RÉMES!
Meg elégé erőltetett ez a zenei klip is.Kicsinálta ezt?Maga a zenei hangulata pocsék.Egy ilyen filmhez minimum valami jó kis zúzós metal rockot kell nyomni.Vagy goth metalt legalább könyörgöm!!!Nem ezt a harmati liliom vidám hangulatú gitár szólót!!
-
#4 Alice Cooper-től a Poison számot ismerem.
Szerintem maga a film bukás lesz, de tulajdonképpen engem nem zavar, az már jobban zavarna, ha GTA-ról készítenének mozifilmet, és bukás lenne... -
Morden23 #3 "lehet szeretni Boll doktort, lehet utálni"
Ezt minden Boll cikkben el kell mondani, már unalmas. -
#2 basszus, letöltöm a számot ha jó, de attól még utálni fogjuk Uwe Bollt, mert a filmjei szarok, a játékokat elcseszi, és egy szánalmas alak... ez van -
#1 szerintem az SG pénzt kap azért, hogy reklámozza a Bloodrayne-t:|