Szekeres Viktor

Világsztár énekli a Bloodrayne betétdalát

Lehet szeretni Boll doktort, lehet utálni, lehet látatlanban szidalmazni minden filmjét, de azt meg kell hagyni, hogy ezúttal nagy nevet szerződtetett a film egyik dalának elénekléséhez.

A nagy név pedig nem más, mint Vincent Furnier, ismertebb nevén Alice Cooper. A veterán glam-rock sztár mindig is szerette a feltűnést maga körül. A 70-es években a School's Out-tal sokkolt minket (a dalt később a Soul Asylum is feldolgozta Robert Rodriguez The Faculty - Az invázium című testrablós scifi-horrorjában), majd később a legendás Poison c. slágerrel lopta be magát a rajongók szívébe idehaza és külföldön egyaránt.

Alice, vagy eredeti nevén Vincent elmondása szerint mindig is szerette a fantasyt, és még inkább a horror műfaját. Uwe Boll, a BloodRayne rendezője pedig csodálta a sztárt. Nem meglepő tehát, hogy együtt dolgoztak a videojáték alapján készült mozin, amelyre a "Mankind" c. dalt írta és adja elő Cooper. A dolog pikantériája, hogy a film sztárja, Kristanne Loken is énekel a rock nótában, sőt még szerepel is a klipben.

A nem mindennapi felvétel a BloodRayne c. mozi betétdala lett. A "Mankind" c. dal a következő linkről tölthető le: www.boll-kg.de/trailer/alicecooper2.htm. A film, mint azt már írtuk, július 27-től látható a honi mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #11
    a bloodrayne sajtójelenléte nem marketing miatt markáns, hanem azon egyszerű tény miatt, hogy az olvasó épp olyan szívesen kattint uwe bollra, mint a meztelen mellekre.
  • startmenu #10
    Uve monnyon le !
  • Hoz_Hun #9
    Megy ám a BloodRayne marketing rendessen...
    Ami a zenét illeti: marhára nem maradt meg bennem milyen zenéje volt. Ami viszont megmaradt azaz, hogy nem passzolt a filmhez.
  • adam first #8
    A legjobb film zenék szerintem:
    Guns 'N Roses-You Could Be Mine
    Dokken-Dream warriors
    Ja és egyetértek Karezal ez a szám tényleg szar.
  • akyyy #7
    ez miért mai hír?:S

    hisz csak Mo-n mutatják be moziba ezt a szar filmet, külföldön már jóideje, ha nem 3 hónapja megy, és direkt, csak a magyar verióhoz csinált egy énekes egy dalt??
  • [NST]Cifu #6
    Tényleg iszonyú rémes ez a szám... :\
  • Karez #5
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Jesszus miez?
    Ez zene?EZ NEM ZENE!!!EZ VALAMI ÓTVAR F*SHALOM!!!!!
    Szegény alice cooper felet eljárt az idő de ahogy énekel itt.RÉMES!
    Meg elégé erőltetett ez a zenei klip is.Kicsinálta ezt?Maga a zenei hangulata pocsék.Egy ilyen filmhez minimum valami jó kis zúzós metal rockot kell nyomni.Vagy goth metalt legalább könyörgöm!!!Nem ezt a harmati liliom vidám hangulatú gitár szólót!!
  • TothLaci #4
    Alice Cooper-től a Poison számot ismerem.
    Szerintem maga a film bukás lesz, de tulajdonképpen engem nem zavar, az már jobban zavarna, ha GTA-ról készítenének mozifilmet, és bukás lenne...
  • Morden23 #3
    "lehet szeretni Boll doktort, lehet utálni"

    Ezt minden Boll cikkben el kell mondani, már unalmas.
  • Broafka #2
    basszus, letöltöm a számot ha jó, de attól még utálni fogjuk Uwe Bollt, mert a filmjei szarok, a játékokat elcseszi, és egy szánalmas alak... ez van