70
fórum azoknak akik magukhoz nyúlnak a hír hallatán
-
#70 http://www.sg.hu/cikkek/77330/elkeszulhet_a_sega_dreamcast_2 ^^ -
#69 Poén volt, azért ez sztem nyilvánvaló.
:) -
Shadow_THH #68 kössz a reklámot b& -
dreamkasztni #67 az a kép egy összevágás egy lefordított pc kormányról, egy random pc joy-ról, és egy dc rezgetőről csomijában... ne égessétek már magatokat légyszi...
főleg hogy ahol ez a kép van, egyből ott is van a trück leírva...
Dreamcast cuccok:
JOY 2990,-
VMU 3990,-
Újak:
Sonic Adventure 1: 1990,-
Rezgető: 990,-
Joy kábel hosszabbító: 990,-
[email protected] -
mofaya #66 csákány figyu van valakinek eladó dreamcast joystika me az enyém elromlott.ha van akkó szoljatok jo vagy küldjetek smst a köv. számra:06705897296.ja és ijátok meg hogy mennyiért adnátok vagy miért cserébe.köszike mindenkinek -
#65 De nem lesz Dreamcast 2 egyébként sem, mert azt rebesgették, hogy a sega fejlesztőiből rengetegen a Microsofthoz mentek át s így X-box elvileg a DC2...valahol legalábbis ezt olvastam, ha érdekel valakit akkor előkutatom, hogy hol. -
#64 ha belegondolok lenne esélyuk berobbanni vele, ha 2007 vegen jonne a legjobb teljesitmennyel, 5letesseggel, meg nagyobb hd felbontast tamogatva. 1 evvel kesobb nem nehez jobb gepet olcson adni eleg megnezni a gamecubot, n64-et -
#63 nemtom, de mintha a sega softvergyartokent is kezdene osszemenni :(, bar mar biztos a keszulodo dreamcast 2-hoz izzitjak a nagy nyitocimeket :) -
Shadow_THH #62 szerintem fék volt mégis -
#61 ez engem is érdekelne ^^ a DreamCast játékok játszhatóak-e, milyen sonic-os játék lesz hozzá ^^, mkor lesz meg ^^ -
#60 Heh...Majd pc-n emulátorral.......:) -
#59 Nnnnnnnnnnnnnnesze! -
Derapo #58 Jajj:) Dreamcast nyóc rulezzz:) -
#57 master system hármat követelek :-x -
Shadow_THH #56 ez butaság -
#55 Nem lehet majd másolni, mert hardwares a védelem...
:(( -
Shadow_THH #54 fúhát nem kell nekem ugrani egész eddig azt irták hogy vagy blurély vagy hádévédé -.- az utolsó mondat pedig értelmezhetetlen -
#53 Mivel nem optikai meghajtós lesz....
Kicsit utánanézhetnél a dolgoknak, ha már totyikot nyitsz. Minden game memkarin lesz egyedi HW-s azonosító kulccsal ellátva. Ezáltal hackelhetetlen sajnos...
-
Aspyrin #52 Rofl. -
Shadow_THH #51 ez? egy cd se férne bele -
#50 Újabb kilopott kép az új HI-TECH Dreamcast 2-ről!!!
-
Shadow_THH #49 meghalt a topik további információkig -
#48 -
#47 nem, ebben már Geen Ray lesz és még a nyáron kiépítik a hálozatot is :PP -
#46 Az is lesz benne, csak még nem dölt el, hogy Bluray vagy HD-DVD. Rebesgetik, hogy mindkettő lesz. -
#45 Hmmm mi ez dvd lejatszo? -
#44 Szenzáció! Élelmes lesifotosók már le is fotózták, igaz pár perc alatt a Sega leszedette a képet, de szerencsére elmentettem.
Bizonyítékként jól látható a DC logó középen..
-
#43 Miert tudnal te tobbet errol...nem ertem. -
Inquisitor #42 Jaaa! Psszt. -
#41 Tudom. Ez gyakorlatilag egy humor topic, nem? =) -
Inquisitor #40 Most nem azért, de a Shenmue Online-ból volt egy rakat kép például a Hardwired oldalán. Szóval ez nem első ... -
Shadow_THH #39 igen a sonic azért jött létre hogy a sega konzolok mascotja legyen hasonlóan mint mario a nintendonak. de fölösleges, szerintem erről én többet tudok :) -
#38 Mar elnezest de a Sonic ugy viszonyul a Sega-hoz mint Mario a Nintendohoz. Marmint a vilagban...asztan cegugyileg.... -
Shadow_THH #37 sonic team megállapodásban van nintendoval már több mint 4 éve hogy sonic játékokat csinál a platformjaira
sonic team=/=sega de sega-hoz tartozik a sonic team -
#36 En ezt el nem hiszem... foleg hogy meg ebben az evben gyun ki amikor a Sega X360-ra meg Nintendora is fejelszti a Sonic-ot. Akkor ma miert ne sajatjanak fejlesztene.... hagyuk ma' :D -
Shadow_THH #35 grandia jó volt -
#34 Remelem nem kacsa a hir:)
Nagyon szerettem a gepet,igaz keves jatek volt ra...Marmint nekem valo:D
Rpg forever. -
Kou #33 ez a shenmue online puziák! -
Shadow_THH #32 :DDDDDDDDDd ez rohadt nagy -
#31 Mondták már mennyire vicces gyerek vagy...