70
fórum azoknak akik magukhoz nyúlnak a hír hallatán
-
#30 -
#29 tess -
#28 ..és az utolsó is egyben! :PP -
Shadow_THH #27 a rendes film nincs meg? (nem a szamurály hanem a sajtó tájékopztató psp-vel) -
#26 nesze giant enemy crab :)))) -
ELSŐ SCREENSHOT!!! -
#24 ez bosszunak lofaszjoska -
Shadow_THH #23 végülis nem olyan lehetetlen hogy piacra akarnak lépni
ugye ps3=$599, ridgeeee racer, giant enemy crab és legalább megbosszulhatnák őket -
#22 shenmue onlány csak pc-n lesz és csak kínába, ha lesz 1általán vha :).
tehát nem valoszínű, hogy nekünk lesz hozzá szerencsénk
de nekem ez a shemue nem is kell :( -
Shadow_THH #21 ha jól tudom akkor teljes mértékben az online játékokra fognakl rámenni
ugyanis ez a többi konzolnál még csak egy lehetőség, hogy multiban játsz itt viszont majdnem minden játék multis lesz
Shenmue 3-ról én is tudok, sonic játékból még idén kijön vagy 5-6 új szal -
#20 illbleed folytatásrol van vmi hír, mert akkor megvárom és nem veszek x360? :P -
#19 aha értem.
Akor marhára kell nekik a reklám (mégha már már rtles fokusz szinvonalu is)
Remélem kiszel tünde interju nem a DC2 kapcsán. -
#18 Komolytalannak nem lehetne nevezni, mivel ők szerezték be a DC2 design doksijait a világon először! -
#17 Ez a IGN ilyen komolytalan oldal lenne ? (igaz nem ismerem,sose nézem) -
#16 Egy hónap bahh.. azt a Shenmuéval még valahogy kibírjuk!
PSO? Remélem alapból WiFis lesz a DC2. Egyébként ez is milyen jó döntés, hogy a rendkívül sikeres előző konzoluk nevét megtartják. SEGA FTW! -
#15 Én új Crazy Taxi-ról és PSO-ról tudok, meg egy Grandia4-ről, igaz az nem nyitócím lesz, az egy hónapot késik. -
#14 Én úgy hallottam a Shenmue3 nyitócím lesz, meg biztos lesz Sonic is rá. Ultimate Outrun-ról és Golden Axe-ről is pletykálnak még. -
#13 Jaja, baromi furcsa lenne, ha idén megjelenne... Amúgy meg milyen game-ek jönnének rá? Mert hogy anélkül nem sokat érne... -
#12 ez érdekel! az első se volt semmi -
#11 ez csak valami április tréfa nyáron lehet.
Se reklám,se E3,se semmi?
-
turho #10 Jókis pc ezis.... :) pfff -
Shadow_THH #9 nem tudom lehet hirtelen összekapták magukat mert nem akartak kimaradni
persze ha nem lesz rá egy rakás játék akkor bukás lesz mint általában a sega konzolok :/ -
#8 Azta raszta... -
ZsirosKenyer #7 "be released late 2006." ?
és hogy-hogy még csak most szivárogtak ki infók, mikor a többi platformál már évekkel előtte hatalmas média-hadjárat folyik? -
Shadow_THH #6 Sega DreamCast 2 is expected to be released late 2006. The new machine will feature an 4 AMD processors based around the AMD64 Dual Core architecture & ATI's newer R580 graphic's core. The processor is expected to be based on the 65nm, SOI, copper interconnect process and a highly scalable HTT giving teraflops of floating point performance and low ultra power usage. The system will also house a built in 120GB hard drive with SATA2 technology. ATI's on-board graphics are based around a customized R580 GPU, offering around 80 times the performance of the Graphics Performance in the late DreamCast. Its chipset is also based on a modified version of ATI's RADEON® XPRESS 200 Series. -
Shadow_THH #5 mindjárt keresek még infot
tegnap este még volt egy rakás csak most meg nem találom -
#4 Höh,akkor a Xbox meghal:P -
#3 hát sok sikert kívánok a sega-nak -
#2 LOL :D -
Shadow_THH #1 Hír az IGN oldaláról
kiszivárogtak a dreamcast 2-ről az első infok, és lehet hogy még idén láthatunk is belőle valamit. Eddig úgy tűnik hogy igenis van valóságalapja a hírnek.
Reméljük a sega most nem szúrja el a fináncot mint oly sok jó konzolánál, ami korát megelőzte de a reklámok hiányában kudarcba fulladt.
(Egyébként ezt a hírt tegnap elküldtem az sg szerkesztőségének te mint mindig, hírekkel kapcsolatban, ügyet sem vetettek rá, szóval gondoltam megnyitom a topikját)