45
 • Morden23
  #45
  Mire vezessem rá, főleg egy fórumon? Aki nem tudja tizenvalahányéves korára, hogy a prosztó netszleng, és egyéb baromságok használata maximum a LANpartykon sikkes, azt mivel szeretnéd rávezetni arra, hogy váálasztékkosabban beszéljen? Riogassam azzal, hogy "intelligensebb" emberek ki fogják röhögni? Pont szarik rá. Esetleg mondjam azt, hogy így életében nem fog egy szóbeli vizsgát letenni egy nívósabb (vagy akár kevésbé nívósabb) intézményben? Arra azt mondja, hogy akkor majd máshogy beszél. Vegy netalán kezdjek el érvelni, hogy legfeljebb olyan munkahelyen fogják alkalmazni, ahol a társadalmi interakció olyan ritka, mint a fehér holló? Az meg hol érdekli őt, azt sem tudja, milyen munkalehetőségek vannak.

  Amúgy megélhetési pedagógusok ide vagy oda, ez csak az egyik oldala. A "nem mindig a tanár, vagy a kölyök a fasz"-t átírnám úgy, hogy "legtöbbször a tanár, meg a kölyök is fasz".

  Mellesleg neveljék a szülei, ne egy internetes fórum. Szépen is néznénk ki.
 • Jumpy
  #44
  Visszaolvasva (egy darabig) az a legnagyobb bajunk,hogy már nincs türelmünk.
  Ha FecaA tényleg olyan mint a stílusa (amit azért kissé kétlek),akkor a leszólással sokat nem értek el.Inkább finoman rá kéne vezetni az ifjúságot,hogy kissé csiszolódjon,művelődjön.
  Helyesebben írjon,választékosabban beszéljen.
  Nem rögtön alárúgni..amire persze jön a szintén erőszakos reakció.

  Valahogy az együtt-egymásért elvet kéne követni.

  Na meg annak volt igaza aki a tanárokról is írt,a megélhetési pedagógusoktól,háááát mit lehet elvárni?
  Pedig ha már elsőben kézben tartanák a tanítást, megfegyelmeznék a gyerekeket (nem,nem körmössel )
  és tekintélyt szereznének előttük,biztos könyebben menne.

  Nekem volt tanárnő barátnőm,és érdekes szerették,tisztelték a nebulói pedig középosztályosokat oktatott.De sok minden gonddal,problémával őt keresték meg,amit pl. a szüleiknek el sem mondtak.

  AZ ilyen tanárnak nincs gondja a bevitt mobilokkal,psp-kel.
 • Morden23
  #43
  Kiscsillag, ezt ne írtad volna, hogy a nyelvtudás érdekel. Most őszintén, nézd már meg, hogy hogyan írsz/fogalmazol magyarul. Pedig gondolom azt nem csak 1-5 évig tanultad.

  Amúgy meg senki nem magyaráz "vissza a '90-es évekbe" dolgokat. Az, hogy teszem azt, egyenesen lenézem azokat az embereket, akik kurvára XXI. századi embernek hiszik magukat olyan dolgoktól, amiket te itt leírtál, attól még nem vagyok konzervatív, csak tovább látok annál, hogy egy korsó VBK, "oszt csá".
 • szgege
  #42
  Ha ezzel a 46e Ft-val a minimálbérre véloztál,akkor hatalmasat tévedtél ,mert az már egy ideje 67e Ft. Olvass :D ill. halgass rádiót.
 • szgege
  #41
  Azért a címbeli dolog barátságosabb lenne,hogy csak a használatra írná elő a tiltást és nem a birtoklásra.
 • Visor
  #40
  A tanárokon valóban van mit javítani. Ebből annyit tudnék mesélni, hogy az egész fórumot beterítené!:D
  Én nemrég végeztem el a szakmunkás sulit egy alapítványi iskolában. 3 éve amikor bekerültem olyanokat mondtak róla, hogy ha bevettem volna kanalastól akkor még most is abban a fos állami suliban rohadtam volna. De amikor bekerültem akkor egészen más környezet várt, mint amit mondtak róla. Az osztály nagyon jó volt, senki nem fikázott senkit, akinek vmilyen problémája volt akkor meg lett beszélve, egyszóval összetartó volt. A tanárokkal sem volt probléma. Nem fikázták a diákokat, bizalommal lehetett fordulni hozzájuk is. Maximum csak annyi volt a hiba bennük hogy vmi oknál fogva nem tanított olyan jól. Összeségében nagyon jó suli volt. Csak hát a rossz hírnevét sok szarkeverő embernek köszönheti.
  Mert más iskolákban nincs ilyen jó dolguk a diákoknak.

  Mert ahova jár 1-1 bnőm, ott szinte a tanárok és a diákok (tisztelet a kivételnek) úgy köcsögök ahogy vannak. Ott nem volt olyan összetartás mint nálam ahova jártam. Ha volt pénzed (ill. kajád) akkor a "suli jógyerekei" kunyiztak tőled, és ha nem adtál akkor beindult körülötted a szarkeverő-üzem,(legrosszabb esetben suli után kirabolnak) és a végén arra kényszerülsz hogy még magadra is sajnálod a pénzt (kaját), mert ott képesek az utolsó falatodat kinézni (vagy az utolsó pénzedet). Szóval ott nincs ilyen összetartás. A tanárokról meg nem is beszélve. Aki a tandíjat szokta beszedni (az is alapítványi csak fizetős), és aki nem volt szimpi +pénzt próbált beszedni, méghozzá úgy hogy ceruzával rögzítette a beszedési listát, hogy azt utólag tudja majd módosítani, egyszóval sikkasztott, de már kirugták onnan. Aztán olyan is volt hogy volt egy csaj aki szeplős volt és a tanár beszólt neki a csaj meg sírt, meg olyanok is voltak, hogy barátnőimnek beszóltak hogy hogy öltözködnek, meg mit viselnek. Pl: Az egyik kifestette a körmét és beszólt neki hogy többet így nem akarja látni.
  Pedig a tanároknak ehhez semmi közük hogy a diák hogy öltözködik, és mit visel!
  Meg olyan is volt hogy a tanár egy nagyon rövid vázlatot íratott az osztállyal, és pont az egyik barátnőmet hívta ki felelni, és hát elmondott mindent amit leírt, és erre beírja az 1-t. És mondja a csajszi a tanárnak, hogy csak ennyit iratott vele, és hogy miért kapta az 1-t, és miért csinál hülyét belőlük. Aztán végül 5-t kapott szerencsére.
  Egyszóval a tanárokon valóban van mit javítani.
  Ennyit az állami sulikból ill. a magyar oktatási rendszerről.
 • AgentKis
  #39
  Akkor értek egyet a döntéssel amennyiben a tanárokra is vonatkozik. Ugyanis, ha a tanár telefonja csörög ( ami nyílván rikább, lévén tanárból általában kevesebb van az osztályteremben) az is pont annyira zavaró tud lenni, pont annyira kizökkenti a tanulásból az embert.

  Egyébként nem tiltani, hanem szabályozni kellene, ennek ugyan lehet törvényes kerete, de szerintem felesleges hozzá törvényeket hozni. A rendzavarást eddig is megoldották, és ez is rendzavarás.

  Nekünk nem volt mobilunk a suliba, azért mégis verekedtünk néha. Ezzel is tudtak mit kezdeni a tanáraink. Érdekes. És nem akarták betiltani a cipőt, mert hogy mezitláb talán nem rúgunk akkorát. Nem az eszköz, hanem a tett az elítélendő, büntetendő...

  Inkább a tanárképzésen kellene javítani, olyan emberek tanítanak akiknek max. a szakmai hozzáértésük van meg az adott témához, (sajna az sem mindíg) de a gyerekekkel nem tudnak és nem is akarnak bánni (tisztelet a kivételnek, mert azért van olyan is). A jelenlegi tanárok, tanítók nagy része megélhetési pedagógus, aki csak azért lett tanár, hogy ne kelljen árkot ásni, meg kapálni, de ezen kívűl semmilyen vonzódása nincs a tanári pálya és a gyerekek felé. (nem pedofíliára gondolni :)).

  Az oktatás kezd nálunk is lezülleni a nyugati színvonalra, mint ahogyan a társadalom is elkezd fogyasztókból álló ostoba hangyabollyá változni. Úgyhogy hasonló törvényekre itt is lehet számítani idővel. Nembaj a jogtár azért 1 DVD-re még ráfér, azután meg jöhet a HD-jogtár :-)))
 • Troll
  #38
  Muhahaha, látom felnövőben van az új funkcionális analfabéta generáció...
 • [email protected]
  #37
  "imádom használni az angolt, most nem tom mi lesz a következő, de ha úgyan ilyen szintre eljutok 2 év alatt, mint most pl. az angollal eljutottam 1 év alatt"

  Nem akarlak elkeseríteni, de ha olyan szintre jutsz el az angoloddal, mint amin a magyarral pihengetsz, akkor nem sok értelme van vele egyáltalán foglalkoznod...
 • Ma2ska
  #36
  :D Ma 40 fok lesz kb ugyhogy megyek árkot ásni, jól jön az a 46 kila havonta, kis péz de hát ez van :DDD
 • szgege
  #35
  :DDDDD
  Ebből pont az derül ki rólad,amit leírtam és eddig megtudtunk rólad. A többi felől,hogy a pénzt csinálod,nah szép,ezt is ahogy sejtettem.Semmi munka sok pénz embere.Szerintem menj el politikusnak vagy stricinek vagy dealernek. Nem kell sokat dolgozni és sokat keresel vele. :D Bár egyik mögött sincs igazai tudás amire büszke lehetsz,hogy elértél valamit. :D Mai társadalmunk "értékes" embere vagy.
 • Sadist
  #34
  Uramisten, látszik isi szünet van :|
 • Marlosh
  #33
  Lenyugozo
  Es teged minden nap kiengednek?
 • FecaA
  #32
  Hallod? Mi a fasz bajod van? MI a faszt ugat itt mindenki? Miről beszéltek????????????? Bulizol? El bírom képzelni ahogy a vidám vasárnapot nézed LOL!!!!!!!!!!! Itt alpból a 10-20 évvel ezelőtti dolgokról prédikáltok, és a többsége, elvetemült "vissza a 90' éveket módon" Istenem, aszem most megírom a kilépőmet erről a rohadt fórumról. Eszem nem sok van??? TÉnyleg te géniusz, baszki, ki a faszt érdekel a köcsög kémia- biológia, meg a többi??!! Engem 1 dolog izgat igazán az pedig a nyelvtanulás, imádom használni az angolt, most nem tom mi lesz a következő, de ha úgyan ilyen szintre eljutok 2 év alatt, mint most pl. az angollal eljutottam 1 év alatt... (Nah jó előtte elméletileg tanultam 5 évig angolt, de az csak elmélet...) Egyszerűen kibaszott nem tudjátok élvezni az életet... "én má 16 éves koromban dolgoztam egész nyáriszünetben" gratulálok, biztos jó volt a nyár, sok csaj, party, balaton, tengerpart, stb... Eltörtem volna a kezedet a lézerért (amit nem is használtam) normális vagy ember? Istenem a sok köcsög itt lóg az sg.-n. volt itt talán 2 normális ember... az egyik pl. Constantin79 neki úgy is válaszoltam, ahogy illik, sz.tem, de ti idejöttök, látjátok, hogy van itt egy kis "köcsög" aki élvezi a nyart, és még egy kis pénze is van, hogy ezt jobb formába tegye, akkó rögtön le kell szólni, mert szerintem kurva irigyek vagytok, már bocs... jah még mielőtt jönnek az üzik, hogy pénzem azé van, mert anyuci és apuci támogat, akkor elmondom, hogy anyucitól és apucitól kapok havonta komoly 2500 Ft-t nyáriszünetbe... erre suliidőben rájön 10e Ft kajapénz... a többi pénzt én csinálom. Jah igen én pénzt csinálok, és nem melózok 1000-rel mint egyesek... jah, hogy ezt így 16évesen véghez vittem, szerintem innentől kezdve már nem lehetek olyan hülye... tudjátok nem fogom leírni, hogy mit csinálok, de hogy havi 50-100 bejön, az olyan biztos, mint atom. Jah és 100°-ig legális!!!! ti meg dögöljetek meg havi 46e Ft-ért az árokásásból a tűző napon, mint nyárimunka... én nem vok robot, és tudom, hogy mit akarok kezdeni, magammal, mivel (szerencsére) szülők tudnak majd támogatni így biztosan normális "nyugati" életszinvonalat fogok elérni 24-25 éves koromra... Aztán most jöhet a fikázás, hogy mert a szülők... igen a szülők, segítek nekik, dolgozok odakint, ma is 5kor keltem 6ig xboxoztam 6-8ig MSN, utánna lenyírtam az egész kertben a füvet, majd az utcán is... utánna át havrhoz pár órára, fürdés és utánna go home, itthon szépen ásó, kapa majd talajrendezés a térkövezéshez... itt ugattok amikor semmmit se tudtok rólam, igen szar a magyar helyesírásom ez van... annyi minden szart kipróbáltam már hogy javítsak rajta de semmi... ez van, lesz rá plnzem, hogy vegyek fel titkárnőt, akinek majd diktálok.... Holnap befejez ásás, majd hoznom kell a salakot, utánna összepakolás fürdés, majd reggel 4-kor kelés, mert megyünk csajjal és haverokkal balcsira, és szeretnénk időben odaérni busszal. De ti csak ugassatok rólam továb... Good night
 • szgege
  #31
  Nah itt látható ,hogy eszed nem sok van. Nem ártana többet olvasni :D. Mint írtam nincs más dolgod, mint tanulni(képzeld én is jártam bulizni és most is járok,ahogyan más is). A szórakozás az egy természetes dolog,ami szintén fontos.Azonban tanulás kötelességed ,a szórakozás pedig az ami a kötelességed után van,ahogy mondják előbb a munka utána a szórakozás. Ahogy látom neked ez pont fordítva van.
 • raingun
  #30
  Barbár törvények barbár emberektől, ergo barbár módszerrel kéne eltávolítani az ilyeneket a közéletből és a döntéshozásból.
  Én is egy demagóg suliba jártam...

  Szerintem a szülők nem fogják hagyni, nincs joguk betiltani.
 • FecaA
  #29
  Melózok, nem egész nyáron, (nyaralás miatt nem is lehett volna...) de itt falun még meló nélkül is lenne mit csinálni.....
 • Molnibalage
  #28
  Apa vegyél vissza, mert még a végén belelépünk a szádba.

  "Nincs más dolgom csak tanuli? Party? Haverok? Csajok?"

  A tanulás azért valamilyen szinten kötelesség, a többi nem, te barom. Speciel és minden nyáron dolgoztam 16 éves korom óta. Vagy te is egész nyáron melózol?
 • FecaA
  #27
  Nah és? Én általános 6.-es koromtól kezdve busszal utazok.... Állóképesség? Türelem???? Mi van? Ki mondta, hogy nekem nincs? #25 szar gyerekkorod lehetett (vagy van) ugyan ezt Morden pajtásomnak.... nincs más dolgom csak tanuli? Party? Haverok? Csajok? jah, hogy ez szerintetek nem fontos... szerintem nem tudjátok mi az az élet... jah és a PSP-n könyveket is szoktam olvasni, csakhogy megmondjam a tutit.... Jah, téleg morden barátom, tudod Cseh csajom van, akit horvátban ismertem meg... most itt van magyarországon nálam, ez is kész csoda, hogy összejött..., te elvennéd mobilom, mert =/!!%+ vagy... És szerintem szerinted lovaskocsival kéne járnom suliba, mert a busz túl modern... Jól gondolom?! LOL
 • szgege
  #26
  Nah jah csak az ilyen emberből sajna .eléggé kevés van.Tisztelet neked,hogy tudod ezt kultúráltan tenni,tisztelet neked :).Nekem már az egyetemen is volt pár olyan évfolyamtársam,akit pofán vágtam volna olyan tapló módon viselkedett a tanárral.Bár ott a tanár utána szépen szétszivatta a srácot,meg is érdemelte. Sajna ilyen esetben a középsuliban bejön apu,anyu(inkább a defektes gyereküket nevelnék meg) és megszopatják a tanárt(kivivé persze ha normális az igazgató).
 • szgege
  #25
  Úristen félóráig nem nyúltál a PSP-hez vagy a mobilodhoz,húú mi lesz? :D
  Mi lenne mondjuk ,ha ezen idő alatt mondjuk egy könyvet vennél a kezedbe vagy valami más értelmes dologgal tölteni az idődet,olvasni mondjuk egy újságot.Attól meg ugyan mi bajod lenne ha tekersz egy kicsit? Örülj neki,hogy van rá lehetőséged. Később mikor már dolgozol,nem lesz rá annyi időd. Szép azért ,hogy tudod magadat sajnáltatni pedig még csak fiatal vagy, még semmi más dolgod sincs csak tanulni.
 • Molnibalage
  #24
  Hát igen, így van.

  FecaA-nak:

  Az meg nem tudom, hogy mit sírdogálsz az utazás miatt. Én is ennyit utaztam a gimis időkban ma meg még többet. És? Ez a természetes, jó lesz ha hozzászoksz..

  Én speciel járok soportolni (heti 2x) is, de csak este 10-re kaptunk teremidőt. Lemegy 2 óra röplabda, aztán még tekerek 20km-t hazáig, merthogy már 11 után nem jár ki semmi Bp.-ről. Talán kicsi állóképesség és türelem kéne.
 • FecaA
  #23
  Ki világított kire? Te meg tanuljá má meg értelmezni (má csak azé is így) Azt PEACE, aszem ide se kell beszólni többet... Bonyolult lény vok, engem csak a "Diplomás kriptográfus" -ok tudnak megérteni. Szerintem te élvezed, hogy csak azé is vitatkozol velem, amikor naon (majdnem azt írtam, h' nagyon... LOL) nincs igazad...
 • Morden23
  #22
  Ne haragudj meg, öcsi, de addig, ameddig szó szerint egyetlen egészséges magyar mondatot nem tudsz leírni, csak a vok, oan, jak, szünetbe, satöbbi. A lézerért meg azért törtem volna el a kezedet, mert nem jópofa dolog egy pointerrel másokra világítgatni. A PSP-det meg nem ártana a terembe való belépés ELŐTT kikapcsolni, akkor már nem is lenne semmi bajod.

  És az sem ártana, ha megtanulnál nemhogy helyesen, de egyáltalán írni. Rohadtul nem szeretek ilyen "mai fiatalság" kategóriákat mondani, de ha mindegyik úgy tudja kifejezni magát, mint te, akkor érdemes lenne minden technikai kütyüdet egy kalapáccsal széttörni, hogy a horvát meg cseh ismerőseiddel se tudj pofázni, és leültetni könyvet olvasni, hátha abból megtanulod használni az anyanyelvedet.

  Kész élmény olvasni a kommentjeidet. Diplomás kriptográfus kell a kibogozásához.

 • FecaA
  #21
  Lehet :) Csak tudod nekem csak a busz fél óra... és még fél óra a gyaloglás a buszhoz... meg a busztól a sulihoz tom van bringa, de nem szeretem... nem tom mé :D Jah és én ügye bent vok városban többet, ahol ügye nem is lenne mobilom fél napig, ha a suliba nem lehetne bevinni... De ahogy nézem te 79-es vagy... más idők voltak. De mondom, telót én alapból kikapcsolom suliba... persze ha kell valami, akkor szünetbe bekapcs és felhív valakit... #18, én jobban bírom a 3-as betűmérettel nyomtatott cetliket... :)
 • Constantin79
  #20
  Figyi FecA! Valamikor nekünk csak egy dolgunk volt a suliban, tanulni! Még visszasírod majd ezeket az időket:)
 • kbupdate
  #19
  hogy ez a pornográfia mi mindenre jó...
 • peba
  #18
  ...most meg 2006 van, LEGYEN az iskolában telefon.
  Én mindig tudtam kultúráltan használni (óra alatt is) csak ha a gyerek is úgy áll hozzá, meg a tanár is, h akkor halálos vétek, ha beviszed lőve van.
  De ha udvariasan megkéred, h kiugorhatsz-e felvenni mert csörög, akkor meg mi itt a gond?

  Tamagocsival is ez volt. Meg csörög a telefon.
  Bahh. Két gomb és már rezeg meg néma. Olyan bénák egyesek komolyan... egész nap rezgőn van a telefonom.... Akárhol vagyok.

  Meg puskázni is kira belőle (symbian :)) meg ha van egy olyan óra, hogy szétunom az agyam, mér ne wapoljak?

  Jelentem, intenzíven használtam a telómat órák alatt is, mégis jó eredménnyel végeztem el az iskolát. Húha. Lehet csak én vagyok ilyen zseni?
  :D
 • FecaA
  #17
  Jah meg ez a legnagyobb, tisztellettudóan tanárral? Érdekes módon 4.-ig pl a tesitanár vert, húzta a hajamat, meg tom is én, (anyám többször is bement, de +!%%/ rá...) de érdekes módon, amikor a diák lesz az erősebb, akkor már megy a rinyálás, hogy azok a bunkó diákok (én nem érzem magam annak, szinte minden órán első pad, és ha beszélek is valamit, akkor az az anyaghoz kapcsolódik, jah. és nem úgy lettem utasítva első padra, csak simán odaültem...)
 • FecaA
  #16
  A köszi mindenkinak a bíztatást, szerintem ha szünet előtt vonulunk be, mert "hogy mindenki elő tudjon pakolni, akkor szerintem nyugodtan mehet addig, amíg be sem csöngetnek.... én már akkor levettem a fülest, amikor beléptem a terembe, és már rég a kezembe volt a gép, hogy kikapcsoljam, csak közbe kellett segíteni havernak... jah, a magyar helyesírásom téleg, olyan amilyen, erről nem is vitatkozok, ezért megkövezhettek... #13 A lézeremet azért vették el, mert álítólag rávilágítottam valakire, utánna megkerestük a csajokat, akik ezt mondták, odavittük őket tanárhoz, hogy mondják megnekik, hogy nem mi voltunk, de "!!%% ránk... és még azt is megtudtuk, hogy ki volt valójában, de akkor is !%== rá... Demokrácia? ÉS mért törted volna el a kezemet, ha megkérdezhetem? Értem, egy zseblámpáért, már akasztás lett volna... LOL #14, nah arra a ki!%==!%tt PSP-re, csak laza fél évet gyűjtöttem... nem vok, gazdag, (nah jó most, hogy megy az üzlet + tom is én, így már van pénzem) csak el tom rakni a kajapénzem és nem enni semmit a büfében.... #15, rólad írhatnák sokmindent... az a legszebb, hogy a te szutykod már nem is tartozik teljesen a cikkhez, nekem a mobilom még a szünetbe is ki van kapcsolva, de ha elveszik, akkor engem meglőnek... És nem is a teló miatt ugatott... Grat a hsz.-edhez Tudod Cseh és Horvát ismerősökkel máshogy kicsit nehéz kapcsolatot tartani... GRAT MÉG1*!!!
 • szgege
  #15
  Pont az ilyenek miatt lett ez kitalálva. Ha annyi fáradtságot nem veszel,hogy tisztelettudóan viselkedj a tanárral és kikapcsolnád az a sz.rt mielőtt az órára mész,akkor nem is csodálkozom,hogy beugat neked a tanár. Ennyire sikkes bunkó módon viselkedni? Gondolom apu,anyu otthon nem sokat mesélt neked arról mi az a tisztelet ,meg egyéb értékes emberi tulajdonságok,amikkel ha jól látom te nem nagyon rendelkezel.:) Nem ártana kicsit megruházni. :)
  Ez az törvény maga a mobilhasználat etikai szabálya,ami eddig nem igazán létezett papíron. Nálunk a BME-n alap dolog volt,hogy előadás előtt lehalkítottuk vagy kikapcsoltuk a mobilt,mert enyhénszólva idegesítő tud lenni, mikor előadás közben megszólal.
 • Trade
  #14
  Ezzel csak magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt.
  Még ha gazdag is vagy.
 • Morden23
  #13
  Nedudu, régen számológép sem volt, most meg... szóval ez nem jó érv.

  Azt én sem tudom, hogy mit kell balhézni akkor, ha szünetben valaki telefonál. Mi meg kisunnyogtunk cigizni, meg kimásztunk, és az egyik közel lakó srácnál uzsonnázgattunk.
  Az más téma, ha valakinek óra közben szólal meg a telefonja, de azt sem kell elvenni. Rá kell szólni, aztán ha megint megcsinálja, akkor be kell vágni neki egy karót. Aztán még egyet. És ezt jó sokáig lehet játszani.
  A cuccok elszedése meg kicsit necces, mert igaz, hogy itthon ez annyira nem áll, de nem tuti, hogy szívesen adnék a nemtudommilyen tanár kezébe egy Vertut, vagy hasonló csodát.

  FecaA: Te azért kicsit figyelhetnél mondjuk nyelvtan órán, mert a kommented csak LOLból állt, és jóérzésű, magyarul írni és olvasni tudó embernek még a látványától is felfordul a gyomra. A lézeredet meg nem elvettem volna, hanem eltörtem volna a kezedet, de amúgy igazad van. Tényleg vissza kellett volna adni.
 • wmatyi
  #12
  Szerintem sem lenne szabad iskolai keretek között sem a mobiltelefonálást sem a dohányzást engedélyezni.
  Itt a többség érdekét kellene figyelembe venni, ami nem más, mint a zavartalan tanulás...
 • nedudu
  #11
  Hehe, regen nem volt telefon es nem sirtunk miatta az iskolaban, sot karosodas sem ert minket. Most meg...
 • assdf
  #10
  Ezt nem egészen értem. Ha valaki valakit megver és ezt felveszi telefonra mert szerinte jó poén, akkor nem a telefont kell betiltani, hanem jól agyonverni az illetőt, aztán utánna többet nem csinál ilyet.
 • Visor
  #9
  Tudod kedves barátom, itt azaz egészben a kérdés hogy milyen a tanár.
  Mert ha egy ízig-vérig köcsög a tanár, és ezzel a törvénnyel élve veszi el a mobilodat(ami eddig ok), és mondja neked hogy majd év végén kapod vissza akkor te nyilván nem adod oda neki mert várhatod hogy visszaadja! És hiába kéred el suli végén! Szóval a tanárnak a suli végén kötelessége visszaadni az órán elvett tárgyat. És nem hivatkozhat arra hogy ilyen volt a gyerek és azért, meg ilyen volt és azért... Példaként itt van FecaA esete aki a mai napig nem kapta vissza a lézerét. Pedig a tanárnak már a suli végén vissza kellett volna adnia!
  Szóval erről ennyit!
 • FecaA
  #8
  "A mobiltelefonoknak semmi keresnivalójuk sincs az iskolákban. Nincs olyan indok, amiért egy gyereknek az óra közben vagy az iskolai szünetben telefonálnia kellene" Hát amennyi esze van, sztem azt se tudja, hogy mire való, és így helytálló ez az érvelés... Múltkor valamelyik +!%/ a széket összefirkálta piros tollal.... Én meg persze aznap fehér gatyában voltam... ha ott nem tom felhívni anyámat, hogy hozzon valami gatyát, akkor 100, hogy hazamegyek, ez biztosan jobb megoldás lett volna...
 • Visor
  #7
  Ezek hülyék. A telefonokat még nagynehezen megértem. De ennyi erővel a munkahelyekből is kitilthatnák a mobiltelefont. LOL! Az MP3 lejátszókat mi a francnak akarják kitiltani?! Azon hogy a p*csából találnak erőszakos tartalmú objektumokat?! Ezek nem normálisak!
  Az ilyen dolgokat az iskoláknak kell intézni, és nem egy szájbavert törvénynek. Úgyhogy csak gratulálni tudok a Bajoroknak!
 • Gabest
  #6
  Ez max akkor jó 5let, ha a kolostorban tanulás is az, a külvilág teljes megvonása és csak a tanulásra koncentrálás nagyon hatékony, de azért választhatóvá kéne tenni.