482
Eureka (TV)
  • Totti5
    Zsír rész volt!!!
  • Narxis
    Ábszolúte de egyetértek.
  • Narxis
    Jaja, akkorát káromkodtam, hogy 2 utcával arrébb is hallották.
  • Andr0
    ez pontosan így igaz.
  • Totti5
    10 Actual Mistakes that Syfy Has Made Over the Years

• Ability
    12-én jön új rész.
  • wander01
    ma nem volt se eureka se wh??
  • Zomil
    Nah megnéztem én is és tényleg nagyon jo rész volt :)
    A hajo meg hatalmas :)
  • Narxis
    Jaja, nagyon durva lesz majd mikor repülnek.
  • Totti5
    Jó kis rész volt, volt benne minden ami kell.

Ez a hajó egy csillagromboló
  • wander01
    lassan már kiirhajtja fb-ra hogy in relationship GD szoval nem is csodálkozom a félmondatokon :D
  • Narxis
    Jaja, egyre több... :D
  • Andr0
    Csak én érzem úgy hogy Carternek mindig ilyen félmondatai vannak? xD amúgy jó rész volt ;)
  • Narxis
    Ezt a sorit még évekig tudnám nézni!
  • SzirmosSzisza
    Hja, nem akartak velük szerződést hosszabbítani, mert túl sok évad lett volna. Így is le van már forgatva a teljes következő és most épp az azutánit csinálják. De legalább kaptak +1 részt, hogy rendesen lezárják.
  • Zomil
    azért kaszálták el mert egy idiota aki kitalálta azt a felépitést, h fél évadokat adnak le...
  • Bullitt
    És ezt kaszálta el a SyFail... Á, nem hiszem el még mindig, hogy egy ilyen fasza sorozatot miért kellett leállítaniuk. Tudom, hogy még így is elhúzzák vagy 3 évig, de akkor is szemétség.
  • wander01
    ti már megnéztétek? mocskok!!:DD én csak ha hazaérek utána :( reggel wh mmég fent sem volt mikor az eurekat elkezdtem szedni...
  • Narxis
    OMG hatalmas rész volt, tetszettek az emlékezések.

Vége pedig csodálatos!!

Nincs jobb a világon mint megnézni egy Warehouse 13 és egy Eureka epizódot egymás után, ja, de ha többet nézhetsz meg egymás után! :D
  • SzirmosSzisza
    Uhh, eddig azt hittem sokkal kisebb ez az úrhajó / állomás :o
  • Narxis
    Mert ő a főkarakter. :D
  • Zomil
    Jo rész volt, de a vége nekem nem tetszett...mindig szegény Jack-et szivatják a készitök...
  • Totti5
    Hamisítatlan epizód volt. Akció, poénok, kapcsolatok, dráma tökéletes összhangban.

-1 rész elment megint ebből a remek sorozatból:(
  • Andr0
    új rész:
    [spoiler]köcsög törpe mit szívózik Carterékkel :O [/spiler]
  • Narxis
    OMG hatalmas rész volt a mai, istenkirály!!!! Persze a vége azért kicsit szomorú volt. :(
  • Totti5
    Szokásos humoros izgalmas mozgalmas rész, egyszerűen nem tudnak tévedni a készítők. Kár hogy erre nincs igény a jövőben:((

A végén Henry és Carter bekiabálása:)))
  • Narxis
    Ja, én azt má múlt héten megnéztem, nagyon jó rész volt, szokás szerint. :D
  • Totti5
    Senki eddig? van magyar felirat!
  • Andr0
    ez bennem is megfordult, amúgy nagyon jó rész volt!!
  • Zomil
    15. rész se volt rossz, bár volt amit nem értettem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott van Jo kezében az a hatalmas fegyver...de nem lövi le a helikoptert...nem értem miért...vagy miért nem kábitotta el a pilotát vagy ilyesmi...
  • Zomil
    Megnéztem a 14. részt, hatalmas volt... :D
  • Narxis
    Jó rész volt ez, Jack hiánya és a 2 szereplős történet miatt lett egy kicsit visszafogottabb.
  • Totti5
    Közhely: Jó kis rész volt ez is :) a "komolyabb" fajtából, kevesebb poénnal és kevésbé lendületes történésekkel.
  • Bullitt
    Sorozatjunkie
    De megtalálni a külföldi oldalakon is a hír, FB-n pedig máris alakult a megmentő csoport.
  • Totti5
    MIVAN???????????????
  • Narxis
    A KURVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!! ROHADJ MEG SYFY!!!!!
  • Bullitt
    Elkaszálta a SyFy ezt is. :(
  • Totti5
    Jack hatalmas volt, meg amikor a bankban szenvedett, felrepült azon sírtam :DDDD

• Andr0
    Hát ez mekkora, nem gondoltam volna, hogy a főcím csak a negyedik évad második felében kerül elő xD Jó rész volt!
  • Narxis
    Váááááááááá ISTENI rész volt! :D Nagyrészt humoros de volt benne egy kis rejtély/dráma is és egy nagy OMG a végén. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor Jack meghallotta, hogy bankot raboltak azon a jeleneten besírtam... :DDD de szinte az egész részt végig röhögtem.. :D szegény Alison pedig benne van a mártásban... az tetszett, hogy új tagokat neveztek be a Titan misszióra illetve régiek részvétele megkérdőjeleződött