482
Eureka (TV)
-
#322 Zsír rész volt!!! -
#321 Ábszolúte de egyetértek. -
#320 Jaja, akkorát káromkodtam, hogy 2 utcával arrébb is hallották. -
#319 ez pontosan így igaz. -
#318 10 Actual Mistakes that Syfy Has Made Over the Years
-
#317 12-én jön új rész. -
#316 ma nem volt se eureka se wh?? -
#315 Nah megnéztem én is és tényleg nagyon jo rész volt :)
A hajo meg hatalmas :) -
#314 Jaja, nagyon durva lesz majd mikor repülnek. -
#313 Jó kis rész volt, volt benne minden ami kell.
Ez a hajó egy csillagromboló -
#312 lassan már kiirhajtja fb-ra hogy in relationship GD szoval nem is csodálkozom a félmondatokon :D -
#311 Jaja, egyre több... :D -
#310 Csak én érzem úgy hogy Carternek mindig ilyen félmondatai vannak? xD amúgy jó rész volt ;) -
#309 Ezt a sorit még évekig tudnám nézni! -
#308 Hja, nem akartak velük szerződést hosszabbítani, mert túl sok évad lett volna. Így is le van már forgatva a teljes következő és most épp az azutánit csinálják. De legalább kaptak +1 részt, hogy rendesen lezárják. -
#307 azért kaszálták el mert egy idiota aki kitalálta azt a felépitést, h fél évadokat adnak le... -
Bullitt #306 És ezt kaszálta el a SyFail... Á, nem hiszem el még mindig, hogy egy ilyen fasza sorozatot miért kellett leállítaniuk. Tudom, hogy még így is elhúzzák vagy 3 évig, de akkor is szemétség. -
#305 ti már megnéztétek? mocskok!!:DD én csak ha hazaérek utána :( reggel wh mmég fent sem volt mikor az eurekat elkezdtem szedni... -
#304 OMG hatalmas rész volt, tetszettek az emlékezések.
Vége pedig csodálatos!!
Nincs jobb a világon mint megnézni egy Warehouse 13 és egy Eureka epizódot egymás után, ja, de ha többet nézhetsz meg egymás után! :D -
#303 Uhh, eddig azt hittem sokkal kisebb ez az úrhajó / állomás :o -
#302 Mert ő a főkarakter. :D -
#301 Jo rész volt, de a vége nekem nem tetszett...mindig szegény Jack-et szivatják a készitök... -
#300 Hamisítatlan epizód volt. Akció, poénok, kapcsolatok, dráma tökéletes összhangban.
-1 rész elment megint ebből a remek sorozatból:( -
#299 új rész:
[spoiler]köcsög törpe mit szívózik Carterékkel :O [/spiler] -
#298 OMG hatalmas rész volt a mai, istenkirály!!!! Persze a vége azért kicsit szomorú volt. :( -
#297 Szokásos humoros izgalmas mozgalmas rész, egyszerűen nem tudnak tévedni a készítők. Kár hogy erre nincs igény a jövőben:((
A végén Henry és Carter bekiabálása:))) -
#296 Ja, én azt má múlt héten megnéztem, nagyon jó rész volt, szokás szerint. :D -
#295 Senki eddig? van magyar felirat! -
#294 ez bennem is megfordult, amúgy nagyon jó rész volt!! -
#293 15. rész se volt rossz, bár volt amit nem értettem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott van Jo kezében az a hatalmas fegyver...de nem lövi le a helikoptert...nem értem miért...vagy miért nem kábitotta el a pilotát vagy ilyesmi... -
#292 Megnéztem a 14. részt, hatalmas volt... :D -
#291 Jó rész volt ez, Jack hiánya és a 2 szereplős történet miatt lett egy kicsit visszafogottabb. -
#290 Közhely: Jó kis rész volt ez is :) a "komolyabb" fajtából, kevesebb poénnal és kevésbé lendületes történésekkel. -
Bullitt #289 Sorozatjunkie
De megtalálni a külföldi oldalakon is a hír, FB-n pedig máris alakult a megmentő csoport. -
#288 MIVAN??????????????? -
#287 A KURVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!! ROHADJ MEG SYFY!!!!! -
Bullitt #286 Elkaszálta a SyFy ezt is. :( -
#285 Jack hatalmas volt, meg amikor a bankban szenvedett, felrepült azon sírtam :DDDD
-
#284 Hát ez mekkora, nem gondoltam volna, hogy a főcím csak a negyedik évad második felében kerül elő xD Jó rész volt! -
#283 Váááááááááá ISTENI rész volt! :D Nagyrészt humoros de volt benne egy kis rejtély/dráma is és egy nagy OMG a végén. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Jack meghallotta, hogy bankot raboltak azon a jeleneten besírtam... :DDD de szinte az egész részt végig röhögtem.. :D szegény Alison pedig benne van a mártásban... az tetszett, hogy új tagokat neveztek be a Titan misszióra illetve régiek részvétele megkérdőjeleződött