Eureka (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
már le van forgatva? :o gyorsan dolgoznak a fiúk. És hány részes az 5. évad?

Armin & Ayu fan

Narxis
Köv. évad már le van forgatva. Arra kaptak még 1 részt, hogy lezárják a sorozatot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Andr0
A show kaszát kapott, nem?

Armin & Ayu fan

Narxis
Mi??? Na neeeeeeeeeeeeeee.

Hurrá megint várhatunk 1 évet.
Narxis
Atomdurva befejezés. 😛

wander01
HÁÁÁTEZMIVOLTMÁRMEGINTT?????? FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Andr0
vagy nem. De reménykedjünk hogy lesz még egy karácsonyi rész.

Armin & Ayu fan

Narxis
OMFG ez az évadzáró rész atomdurva lett. Mikor fog folytatódni? Gondolom lesz egy karácsonyi rész is.

Narxis
Melyik? Múlt heti?

Totti5
Zsír rész volt!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Narxis
Ábszolúte de egyetértek.

Narxis
Jaja, akkorát káromkodtam, hogy 2 utcával arrébb is hallották.

Andr0
ez pontosan így igaz.

Armin & Ayu fan

Totti5

Ability
12-én jön új rész.
wander01
ma nem volt se eureka se wh??

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Zomil
Nah megnéztem én is és tényleg nagyon jo rész volt 😊
A hajo meg hatalmas 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
Jaja, nagyon durva lesz majd mikor repülnek.

Totti5
Jó kis rész volt, volt benne minden ami kell.

Ez a hajó egy csillagromboló<#guluszem1>

wander01
lassan már kiirhajtja fb-ra hogy in relationship GD szoval nem is csodálkozom a félmondatokon 😄

Narxis
Jaja, egyre több... 😄

Andr0
Csak én érzem úgy hogy Carternek mindig ilyen félmondatai vannak? xD amúgy jó rész volt 😉

Armin & Ayu fan

Narxis
Ezt a sorit még évekig tudnám nézni!

SzirmosSzisza
Hja, nem akartak velük szerzõdést hosszabbítani, mert túl sok évad lett volna. Így is le van már forgatva a teljes következõ és most épp az azutánit csinálják. De legalább kaptak +1 részt, hogy rendesen lezárják.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
azért kaszálták el mert egy idiota aki kitalálta azt a felépitést, h fél évadokat adnak le...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És ezt kaszálta el a SyFail... Á, nem hiszem el még mindig, hogy egy ilyen fasza sorozatot miért kellett leállítaniuk. Tudom, hogy még így is elhúzzák vagy 3 évig, de akkor is szemétség.

wander01
ti már megnéztétek? mocskok!!😄D én csak ha hazaérek utána 😞 reggel wh mmég fent sem volt mikor az eurekat elkezdtem szedni...

Narxis
OMG hatalmas rész volt, tetszettek az emlékezések.

Vége pedig csodálatos!!

Nincs jobb a világon mint megnézni egy Warehouse 13 és egy Eureka epizódot egymás után, ja, de ha többet nézhetsz meg egymás után! 😄

SzirmosSzisza
Uhh, eddig azt hittem sokkal kisebb ez az úrhajó / állomás :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Mert õ a fõkarakter. 😄

Zomil
Jo rész volt, de a vége nekem nem tetszett...mindig szegény Jack-et szivatják a készitök...

Totti5
Hamisítatlan epizód volt. Akció, poénok, kapcsolatok, dráma tökéletes összhangban.

-1 rész elment megint ebbõl a remek sorozatból😞

Andr0
új rész:
köcsög törpe mit szívózik Carterékkel 😮 [/spiler]

Armin & Ayu fan

Narxis
OMG hatalmas rész volt a mai, istenkirály!!!! Persze a vége azért kicsit szomorú volt. 😞

Totti5
Szokásos humoros izgalmas mozgalmas rész, egyszerûen nem tudnak tévedni a készítõk. Kár hogy erre nincs igény a jövõben😞(

A végén Henry és Carter bekiabálása😊))

Narxis
Ja, én azt má múlt héten megnéztem, nagyon jó rész volt, szokás szerint. 😄

Totti5
Senki eddig? van magyar felirat!

Andr0
ez bennem is megfordult, amúgy nagyon jó rész volt!!

Armin & Ayu fan

Zomil
15. rész se volt rossz, bár volt amit nem értettem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott van Jo kezében az a hatalmas fegyver...de nem lövi le a helikoptert...nem értem miért...vagy miért nem kábitotta el a pilotát vagy ilyesmi...

Zomil
Megnéztem a 14. részt, hatalmas volt... 😄

Narxis
Jó rész volt ez, Jack hiánya és a 2 szereplõs történet miatt lett egy kicsit visszafogottabb.

Totti5
Közhely: Jó kis rész volt ez is 😊 a "komolyabb" fajtából, kevesebb poénnal és kevésbé lendületes történésekkel.

Sorozatjunkie
De megtalálni a külföldi oldalakon is a hír, FB-n pedig máris alakult a megmentõ csoport.

Totti5
MIVAN???????????????

Narxis
A KURVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!! ROHADJ MEG SYFY!!!!!

Elkaszálta a SyFy ezt is. 😞

Totti5
Jack hatalmas volt, meg amikor a bankban szenvedett, felrepült azon sírtam 😄DDD

Andr0
Hát ez mekkora, nem gondoltam volna, hogy a fõcím csak a negyedik évad második felében kerül elõ xD Jó rész volt!

Armin & Ayu fan

Narxis
Váááááááááá ISTENI rész volt! 😄 Nagyrészt humoros de volt benne egy kis rejtély/dráma is és egy nagy OMG a végén. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Jack meghallotta, hogy bankot raboltak azon a jeleneten besírtam... 😄DD de szinte az egész részt végig röhögtem.. 😄 szegény Alison pedig benne van a mártásban... az tetszett, hogy új tagokat neveztek be a Titan misszióra illetve régiek részvétele megkérdõjelezõdött