106
Age of Empires: The War Chiefs
  • bgabor
    Úgy van! A kettővel még ma is játszunk néha LAN-ban, de a harmadik kábé 5 napot töltött a gépemen, annyira negatív képem alakult ki róla. Nemigazán volt méltó a nagy név továbbvitelére.
  • Kly9
    Nah, most látom csak h amit adtam linket a témaindításnál,azon van egy új bejegyzés, ami mégjobban megismertet az új bennszülött népekkel. Vittek bele egy kis fantázát, ráadásul még reális is! nem egy sima kieg új egységekkel, meg pályákkal, ennél sokkal több. Ezér fogom megvenni.
  • Kly9
    Nekem a 3 is qrvára tetszik, főleg h ez a kedvenc történelmi korszakom. Nekem tetszik a game, kár h nincs tengeri kereskedelem.
  • mike0013
    Nekem a 2 nagyon nagyon tetszett
    A 3 csak elsőre volt nekem nagyon jó, utána már kicsit kezdett unalmas lenni:(
  • Nuno88
    a kettő volt a elgjobb a 3 már nem volt annyira hangulatos mint a kettő :\
  • Dragooon #21
    már ha tényleg megcsinálják őket.. szerintem a következő két játék nagyon a padlón lesz
  • Marki
    Kíváncsi leszek a további két AoE játékra is, bár nekem az Empire Earth jobban elnyerte a tetszésemet; mindkét része.
  • Goth
    Valóban az első rész volt a legtartósabb. Bár azzal is csak 1 hónapig játszottam, nem nyújtott akkora élményt egy hónap alatt sem mint a harmadik rész faszául összerakott kampánya a maga néhány napos játékidejével. Hangulatos volt nagyon, és kész -.-
  • Dragooon #18
    jah ok
  • Emmegki
    Na itt a menetrendszerinti kiegészítő. Általában szépen javítják az alapjáték hülyeségeit (a Rise of Rome-t és a Conquerors-t láttam, a Titans-t nem), remélem itt is úgy lesz.

Az AOE3 olyan gyenge lett, hogy a demót se volt kedvem végigjátszani. Kár volt elrontani az AOE2TC játékmenetét, a hatalmas csatákat, a végeláthatatlan seregeket (az idióta lakosságkorlátozások miatt).

Multiban még mindig azzal szoktunk játszani, megunhatatlan.
  • eLiXir
    semmi, csak ez az oltás egy ideillő hozzászólásnak tűnik ; - ))
  • Dragooon #15
    hát ott nem nehéz: hozza a spanyol csávó a 100 rodereloját, szétkapja a lovaidat meg az ágyúidat, fog 5 mortart + monitorokat (ha van víz a közelben) és máris elakadtál

amúgy mi baj van vele?
  • [HUN]PAStheLoD
    AoE II : The Conquerors .. eddigi legjobb RTS multiban, reméljük AoE III is felnő majd a kiegjével ehhez.. (igazá elég halovány a remény, de hátha :P)

ha nem, akkor meg majd toljuk a Supreme Commanderrel :]
  • eLiXir
    olyan paraszt vagy, hogy az AOE3ban elakadsz a feudalizmusnál
  • dartonita
    Szanalmas probalkozas egy ujabb borreteg lehuzasanak az aoe 3.(az elso reszekkel evekig jatszottam)
    Max annak jo aki imadja az ilyen csilivili gagyi leegyszerusitett gamakat.Meg sem kozeliti az elso epizodokat.Ezen felo hogy sem patch,sem kieg nem segit.
    /maganvelemeny/
    Jah es termeszetesen nem egyedi jelenseg,szinte az osszes folytatas a 8eves amerikai debilek szintjere sullyedt :/
  • Dragooon #11
    azért az se rossz, hogy a lovak akkorák mint a mozdonyok (ez már az alapban is szúrta a szememet)
  • Dragooon #10
    kíváncsi vagyok h hogy oldják meg az indiánok anyavárosait..
  • Bankrupt #9
    Éljen éljen ezaz ezaz!!!!
  • Dragooon #8
    annyira nekem sem adta vissza azt, amit modnujuk az AOK nyújtott, de lassan 13. hónapja játszom vele -.-
    kezdem unni
    elvileg ősszel jön a kiegészítő nem? hátha a szülinapomra már kijön (szeptember vége)
  • Takezó
    [egyetért] nagy AoC fan voltam, nagyon vártam a 3-at, deee:\
  • Cat 02 #6
    hát nem tom :) nekem 1 hónappal a megjelenés előtt volt meg de az késet :) vége a questnek és 10 perc múlva kiíerja hogy mision completed
  • SeLFisCH
    osztom a véleményed
  • Sephi
    Velemenyem szerint a Aoe3 mas borzalmasan gyenge jatekra sikeredett.
  • CattiBrie
    van 3? :D

én lemaradtam a II.-nél :)
  • Goth
    az alap aoe 3 igencsak fasza volt... hangulatos, jó történet. Ez meg, fhú.... quurva jónak néz ki =)
  • AC2
    Úgy láttam még nem nyítottak topokot ennek a játéknak és szerintem nagyon is megérdemeli. ez egy egyébként egy kiegészítő lesz, amiről azt olvastam h további 3 indiántörzset irányíthatunk és kapunk egy rakat egységet, meg új hadjáratot.

További információk