106
Age of Empires: The War Chiefs
-
igen persze sose mszoktatm de szeretnék már tovább jutni -
Nem tom, googleval keress. De télleg csak akkor cheatelj ha már mindent megpróbáltál és úgy se megy!! -
kössz de ez nekem most sem megy van hozzá valami kis csalás féle ? -
Ha easyn viszed akkor, ha jól emlékszem 1 trading postot elbukhatsz. Itt ugyebár a fő küldetés az h. az ellenség 2 town centerét lezúzd. A 2 sarokba lesz mind a 2 town center, hát alapból már vannak "lénytermelő" épületek szal kezdj el gyártani, a home cityből is hozass egységeket, és ha kevés a nyersanyag akkor a trading postnál állítsd be azt a nyersanyagot amiből éppen híján vagy és azt fogod kapni. Na és ha 1 pofás sereg összegyűlt akkor alázd le a 2 town centert. Ja és persze a trading postok mellé tegyél kisebb egységeket, nem kell sok én pl. 5 lovassal be tudtam védeni 1-et. -
Ha elküldöd a "parasztokat" vagy miket oda táncolni akkor növelhetjük a harci sebzését az egységeidnek, vagy a populációt, vagy felgyorsíthatják a nyersanyagok termelését. Minél többen táncolnak, annál hatékonyabb a dolog. Természetesen te választhatod ki h. mire hasson ki az indiántánc. -
artanis #61 Na. Sikerült feltelepíteni rendesen. A baj az volt hogy mindenféle patch meg mod volt az alap AOE3-on. Miután minden AOE3-al kapcsolatos fájlt és adatot valamint bejegyzést töröltem, majd újra feltettem az alapjátékot meg a kiegészítőt, rendesen megjelentek az új civ.-ók és az új RM is rendesen működnek, nem ír ki a játék semilyen hibaüzenetet. 
Az Iroqis-ek nagyon bejönnek. Csak egy kérdés: a tábortűz mire való? -
igen meg ott melletüj van sátor is -
A sátrak alatt trading postot értesz?? -
hello fura de elakadtam egy stratégii játékban ott amikor vannak aranyásók és nekem meg kell védenem a sátraimat és le kell rombolnom 3-at az ellenségéből szal tipppeket és ötleteket várok ki hogyan csinálta meg kössz -
Na szal ha alap reloaded van akkor sztem egyértelmű h a warchief reloaded kell hozzá h. ne legyen fennakadás. De nézd meg pontosan mi a képfájl neve és abból rá lehet jönni h. melyik verziód van (pl.:rld aoe.iso). Ja és ha már modot szeretnél a játékhoz akkor legyen ez a sorrend:
1. alapjáték install
2. kiegészítő install
3. modok és minden egyéb más (patchek pl.) -
artanis #56 A pc-cd változat van meg. Az alap Age of Empires 3 reloaded verzióban van meg. Lehet hogy ez a probléma? Mert előzőleg 1 napoleonos modot akartam feltenni és ott is ugyan ez volt a probléma. -
6600GT #55 Alap nélkül megy?gondolom nem -
Hát ha megvetted a barrackot+ a stablest, szal a "katonagyártó" épületeket és nem gyártja akkor ott baj van ja.
Amúgy melyik verziót töltötted le?? MErt a legmegbízhatóbb a reloaded, nekem se az van hanem a recharged asszem, de nálam probléma nélkül ment.
De ha nem a reloaded verziód van , erősen ajánlott azt leszedni és azzal próbálkozni. -
artanis #53 A campaign az bejön és el is indul, de ott is ezt hibaüzenetet adja ki az elején:00:00:00 (0):xs:error0003: could not compile file 'ai loaderstandard:xs
Ja és az normális hogy nemtudok harcosokat gyártani a campaignban? Hiába lépek át a következő korba egyszerűen olyan mint ha a kezdő korban lennék. -
HA a war chief parancsikonra kattintasz akkor ha elindul a játék más a menü fogad minket, és ha a campaign részébe mész akkor kezd el a kiegészítő campaignet(fire and shadow asszem).
Vagy neked ez se jön be?
-
artanis #51 Sziasztok az én problémám a következő: feltelepítettem a WC-t, elindul meg minden , de egyáltalán nem látom az új civilizációkat. Ha pedig skirmisht szeretnék játszani, a pálya betöltődésekor ez a hibaüzenet fogad:
00:00:00 (0):xs:error0003: could not compile file 'ai loaderstandard:xs
Ugyan elindul így a játék, de az ellenfél nem csinál semmit és nem tudok sehova trading postot építeni mert nem engedi.
Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném. -
Csá az első részben abba a blood .... az a sima háromra nagyon hasonlít vagy az a 3 lenne?
-
hello csak annit szeretnék kérdezni hogy a reloaded -es változat van meg és abba van egy patch az miben javíta?miben változik?
kösz -
Én már 2 napja csak egyfolytában ezzel játszok és még most sem vittem végig. 2 Chapterből áll a kieg. és az első chapternek 8 része/epizódja/küldetése volt, a 2. Chapternek most járok a 4. pályáján. Na szal csak azt akarom mondani h. nagyon hosszúra sikeredett, de ez nem is baj mert nagyon jó kis játék. Majd szólok ha végigvittem és összegzem, de aki már végigtolta annak szívesen meghallgatom a véleményét. Meg persze annak is aki még nem :P. -
Leszedtem a cuccost és sztem nem rossz, jó kis kieg,de nem fogj a legjobb kieg díját bezsebelni. -
Ki hitte volna?! :) -
MattH #45 Kell hozzá az eredeti AOE3-is!!! -
Hellsing47 #44 Age.Of.Empires.III.The.Warchiefs.Expansion.PROPER-RELOADED -
deltoid #43 Na németül kint van. Mikor lesz már kint angolul, mert németül elég fura. -
deltoid #42 Az isohunt-on van 1 törés de szerintem fake. Akkor már fent lenne mindenhol, gondolom.
Age.of.Empires.III.-.The.WarChiefs.PC.DVD-Razor1911
http://isohunt.com/torrents/age+of+empires+III?ihs1=11&iho1=d&iht=-1&ihp=1 -
miki90 #41 gondolom igen holnap lessz cloncd -
deltoid #40 Igen? Akkor csak lesz lassan angol is? Nem? -
miki90 #39 már van törés csak német:( -
Én is
-
deltoid #37 Hi! A mai nap megjelent Amerikában a AOE3:The War Chiefs! Alig várom már!!! Remélem nemsokára lesz törés is!!! -
A warchiefhez kellene? Nem tudtam hogy már feltörték és fenn van neten. Link? -
kriszbig #35 hali!kellene cd kulcs!valaki tud?köszi? -
Sztem rohadt jó a demó. Sok újítást vittek bele és 1-2 hibát kijavítottak, de jónéhány azért megmaradt. -
Ez külön ennek szánt topik, szal szívesen veszükk a warchieffel kapcsolatos bejelentéseket és megjegyzéseket. THX -
Newfronter #32 WarChiefs demo!!!!
Na most ez aktív topik vagy maradjon a sima AOE3 ? -
Kly9 #31 Nem, várhatóan az ősszel fog. -
SH3 #30 Az a kiegészítő ami az Age of Empireshez készült az megjelent már? -
Kly9 #29 Tom, h kidőlne a fák, de csak akkor ha eltrafálja őket ágyúgolyó vagy ha elfogy a fanyersanyag benne, ekkor valóban kidől. De nem úgy, mint a mythologyban h vágnak 2-t rajra és kidő ez zavar. -
SH3 #28 Szerintem amkior csatázunk akkor nagyon ott van a hangulat de amikor nem csinálunk semmit télleg nem valami jó a játék,az Empire Earth 1 részében ezt kitűnően mecsinálták nagyon tetszett az a játék nade ne térjübnk el a témától.
Ja és még valami:Nekem kidőlnek a fák az Age of Empiresben!!Minden van hang is meg a kamera berezen.Szóval szerintem csak beállítás kérdése mert én valamit naon elcsesztem a játékban és ezért ha szétrombolok egy házat az eltűnik.Nagyon szar lesz tőle az egész.Na mind1.Most jól kibeeszélte magam. Huhhh....

-
Kly9 #27 A hangulatot az az nem teremti meg amikor csakúgy jáccunk (nem háboruzunk, hanem mondjuk techelünk), ekkor nincs (hangulatos) zene, vagy pl a menüt is elcs*szték, azzal h a homecity van a háttérbe ( különösen sz*r a spanyoloknál és máltánál). Meg van egy-két aprób hiba pl.: nem dőlnek ki a fák (nem tom mi a f*szé?! amikor a mythologyba megtudták már valósítani!