AoE III: TWC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A pc-cd változat van meg. Az alap Age of Empires 3 reloaded verzióban van meg. Lehet hogy ez a probléma? Mert elõzõleg 1 napoleonos modot akartam feltenni és ott is ugyan ez volt a probléma.
Alap nélkül megy?gondolom nem

AtiRadish
Hát ha megvetted a barrackot+ a stablest, szal a "katonagyártó" épületeket és nem gyártja akkor ott baj van ja.
Amúgy melyik verziót töltötted le?? MErt a legmegbízhatóbb a reloaded, nekem se az van hanem a recharged asszem, de nálam probléma nélkül ment.
De ha nem a reloaded verziód van , erõsen ajánlott azt leszedni és azzal próbálkozni.

A campaign az bejön és el is indul, de ott is ezt hibaüzenetet adja ki az elején:00:00:00 (0):xs:error0003: could not compile file 'ai loaderstandard:xs

Ja és az normális hogy nemtudok harcosokat gyártani a campaignban? Hiába lépek át a következõ korba egyszerûen olyan mint ha a kezdõ korban lennék.
AtiRadish
HA a war chief parancsikonra kattintasz akkor ha elindul a játék más a menü fogad minket, és ha a campaign részébe mész akkor kezd el a kiegészítõ campaignet(fire and shadow asszem).
Vagy neked ez se jön be?

Sziasztok az én problémám a következõ: feltelepítettem a WC-t, elindul meg minden , de egyáltalán nem látom az új civilizációkat. Ha pedig skirmisht szeretnék játszani, a pálya betöltõdésekor ez a hibaüzenet fogad:

00:00:00 (0):xs:error0003: could not compile file 'ai loaderstandard:xs

Ugyan elindul így a játék, de az ellenfél nem csinál semmit és nem tudok sehova trading postot építeni mert nem engedi.
Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.
bauer15
Csá az elsõ részben abba a blood .... az a sima háromra nagyon hasonlít vagy az a 3 lenne?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bauer15
hello csak annit szeretnék kérdezni hogy a reloaded -es változat van meg és abba van egy patch az miben javíta?miben változik?
kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

AtiRadish
Én már 2 napja csak egyfolytában ezzel játszok és még most sem vittem végig. 2 Chapterbõl áll a kieg. és az elsõ chapternek 8 része/epizódja/küldetése volt, a 2. Chapternek most járok a 4. pályáján. Na szal csak azt akarom mondani h. nagyon hosszúra sikeredett, de ez nem is baj mert nagyon jó kis játék. Majd szólok ha végigvittem és összegzem, de aki már végigtolta annak szívesen meghallgatom a véleményét. Meg persze annak is aki még nem 😛.

X Revenge
Leszedtem a cuccost és sztem nem rossz, jó kis kieg,de nem fogj a legjobb kieg díját bezsebelni.

[X]

X Revenge
Ki hitte volna?! 😊

[X]

Kell hozzá az eredeti AOE3-is!!!

Age.Of.Empires.III.The.Warchiefs.Expansion.PROPER-RELOADED

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Na németül kint van. Mikor lesz már kint angolul, mert németül elég fura.

Az isohunt-on van 1 törés de szerintem fake. Akkor már fent lenne mindenhol, gondolom.
Age.of.Empires.III.-.The.WarChiefs.PC.DVD-Razor1911
http://isohunt.com/torrents/age+of+empires+III?ihs1=11&iho1=d&iht=-1&ihp=1

gondolom igen holnap lessz cloncd
Igen? Akkor csak lesz lassan angol is? Nem?

már van törés csak német😞
X Revenge
Én is <#ravasz1>

[X]

Hi! A mai nap megjelent Amerikában a AOE3:The War Chiefs! Alig várom már!!! Remélem nemsokára lesz törés is!!!

X Revenge
A warchiefhez kellene? Nem tudtam hogy már feltörték és fenn van neten. Link?

[X]

hali!kellene cd kulcs!valaki tud?köszi?
X Revenge
Sztem rohadt jó a demó. Sok újítást vittek bele és 1-2 hibát kijavítottak, de jónéhány azért megmaradt.

[X]

X Revenge
Ez külön ennek szánt topik, szal szívesen veszükk a warchieffel kapcsolatos bejelentéseket és megjegyzéseket. THX

[X]

WarChiefs demo!!!!
Na most ez aktív topik vagy maradjon a sima AOE3 ?
Nem, várhatóan az õsszel fog.

Aki átbasz, az basszon bét is!

Az a kiegészítõ ami az Age of Empireshez készült az megjelent már?
Tom, h kidõlne a fák, de csak akkor ha eltrafálja õket ágyúgolyó vagy ha elfogy a fanyersanyag benne, ekkor valóban kidõl. De nem úgy, mint a mythologyban h vágnak 2-t rajra és kidõ ez zavar.

Szerintem amkior csatázunk akkor nagyon ott van a hangulat de amikor nem csinálunk semmit télleg nem valami jó a játék,az Empire Earth 1 részében ezt kitûnõen mecsinálták nagyon tetszett az a játék nade ne térjübnk el a témától.
Ja és még valami:Nekem kidõlnek a fák az Age of Empiresben!!Minden van hang is meg a kamera berezen.Szóval szerintem csak beállítás kérdése mert én valamit naon elcsesztem a játékban és ezért ha szétrombolok egy házat az eltûnik.Nagyon szar lesz tõle az egész.Na mind1.Most jól kibeeszélte magam. Huhhh....<#buck><#kuss><#kuss>
A hangulatot az az nem teremti meg amikor csakúgy jáccunk (nem háboruzunk, hanem mondjuk techelünk), ekkor nincs (hangulatos) zene, vagy pl a menüt is elcs*szték, azzal h a homecity van a háttérbe ( különösen sz*r a spanyoloknál és máltánál). Meg van egy-két aprób hiba pl.: nem dõlnek ki a fák (nem tom mi a f*szé?! amikor a mythologyba megtudták már valósítani!

Úgy van! A kettõvel még ma is játszunk néha LAN-ban, de a harmadik kábé 5 napot töltött a gépemen, annyira negatív képem alakult ki róla. Nemigazán volt méltó a nagy név továbbvitelére.

Nah, most látom csak h amit adtam linket a témaindításnál,azon van egy új bejegyzés, ami mégjobban megismertet az új bennszülött népekkel. Vittek bele egy kis fantázát, ráadásul még reális is! nem egy sima kieg új egységekkel, meg pályákkal, ennél sokkal több. Ezér fogom megvenni.

Nekem a 3 is qrvára tetszik, fõleg h ez a kedvenc történelmi korszakom. Nekem tetszik a game, kár h nincs tengeri kereskedelem.

mike0013
Nekem a 2 nagyon nagyon tetszett
A 3 csak elsõre volt nekem nagyon jó, utána már kicsit kezdett unalmas lenni😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nuno88
a kettõ volt a elgjobb a 3 már nem volt annyira hangulatos mint a kettõ :\

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Dragooon
már ha tényleg megcsinálják õket.. szerintem a következõ két játék nagyon a padlón lesz

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Marki
Kíváncsi leszek a további két AoE játékra is, bár nekem az Empire Earth jobban elnyerte a tetszésemet; mindkét része.

KoЯn

Valóban az elsõ rész volt a legtartósabb. Bár azzal is csak 1 hónapig játszottam, nem nyújtott akkora élményt egy hónap alatt sem mint a harmadik rész faszául összerakott kampánya a maga néhány napos játékidejével. Hangulatos volt nagyon, és kész -.-

Dragooon
jah ok <#vigyor2>

Na itt a menetrendszerinti kiegészítõ. Általában szépen javítják az alapjáték hülyeségeit (a Rise of Rome-t és a Conquerors-t láttam, a Titans-t nem), remélem itt is úgy lesz.

Az AOE3 olyan gyenge lett, hogy a demót se volt kedvem végigjátszani. Kár volt elrontani az AOE2TC játékmenetét, a hatalmas csatákat, a végeláthatatlan seregeket (az idióta lakosságkorlátozások miatt).

Multiban még mindig azzal szoktunk játszani, megunhatatlan.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

semmi, csak ez az oltás egy ideillõ hozzászólásnak tûnik ; - ))

Dragooon
hát ott nem nehéz: hozza a spanyol csávó a 100 rodereloját, szétkapja a lovaidat meg az ágyúidat, fog 5 mortart + monitorokat (ha van víz a közelben) és máris elakadtál <#idiota>

amúgy mi baj van vele?

[HUN]PAStheLoD
AoE II : The Conquerors .. eddigi legjobb RTS multiban, reméljük AoE III is felnõ majd a kiegjével ehhez.. (igazá elég halovány a remény, de hátha 😛)

ha nem, akkor meg majd toljuk a Supreme Commanderrel :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

olyan paraszt vagy, hogy az AOE3ban elakadsz a feudalizmusnál

dartonita
Szanalmas probalkozas egy ujabb borreteg lehuzasanak az aoe 3.(az elso reszekkel evekig jatszottam)
Max annak jo aki imadja az ilyen csilivili gagyi leegyszerusitett gamakat.Meg sem kozeliti az elso epizodokat.Ezen felo hogy sem patch,sem kieg nem segit.
/maganvelemeny/
Jah es termeszetesen nem egyedi jelenseg,szinte az osszes folytatas a 8eves amerikai debilek szintjere sullyedt :/

Dragooon
azért az se rossz, hogy a lovak akkorák mint a mozdonyok (ez már az alapban is szúrta a szememet) <#szomoru1>

Dragooon
kíváncsi vagyok h hogy oldják meg az indiánok anyavárosait..

Éljen éljen ezaz ezaz!!!! <#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Dragooon
annyira nekem sem adta vissza azt, amit modnujuk az AOK nyújtott, de lassan 13. hónapja játszom vele -.-
kezdem unni<#idiota>
elvileg õsszel jön a kiegészítõ nem? hátha a szülinapomra már kijön (szeptember vége)

nagy AoC fan voltam, nagyon vártam a 3-at, deee:\