AoE III: TWC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy melyik verziót töltötted le?? MErt a legmegbízhatóbb a reloaded, nekem se az van hanem a recharged asszem, de nálam probléma nélkül ment.
De ha nem a reloaded verziód van , erõsen ajánlott azt leszedni és azzal próbálkozni.
Ja és az normális hogy nemtudok harcosokat gyártani a campaignban? Hiába lépek át a következõ korba egyszerûen olyan mint ha a kezdõ korban lennék.
Vagy neked ez se jön be?
00:00:00 (0):xs:error0003: could not compile file 'ai loaderstandard:xs
Ugyan elindul így a játék, de az ellenfél nem csinál semmit és nem tudok sehova trading postot építeni mert nem engedi.
Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
kösz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
[X]
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Age.of.Empires.III.-.The.WarChiefs.PC.DVD-Razor1911
http://isohunt.com/torrents/age+of+empires+III?ihs1=11&iho1=d&iht=-1&ihp=1
[X]
[X]
Na most ez aktív topik vagy maradjon a sima AOE3 ?
Aki átbasz, az basszon bét is!
Ja és még valami:Nekem kidõlnek a fák az Age of Empiresben!!Minden van hang is meg a kamera berezen.Szóval szerintem csak beállítás kérdése mert én valamit naon elcsesztem a játékban és ezért ha szétrombolok egy házat az eltûnik.Nagyon szar lesz tõle az egész.Na mind1.Most jól kibeeszélte magam. Huhhh....<#buck>#buck><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
A 3 csak elsõre volt nekem nagyon jó, utána már kicsit kezdett unalmas lenni😞
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
KoЯn
Az AOE3 olyan gyenge lett, hogy a demót se volt kedvem végigjátszani. Kár volt elrontani az AOE2TC játékmenetét, a hatalmas csatákat, a végeláthatatlan seregeket (az idióta lakosságkorlátozások miatt).
Multiban még mindig azzal szoktunk játszani, megunhatatlan.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
amúgy mi baj van vele?
ha nem, akkor meg majd toljuk a Supreme Commanderrel :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Max annak jo aki imadja az ilyen csilivili gagyi leegyszerusitett gamakat.Meg sem kozeliti az elso epizodokat.Ezen felo hogy sem patch,sem kieg nem segit.
/maganvelemeny/
Jah es termeszetesen nem egyedi jelenseg,szinte az osszes folytatas a 8eves amerikai debilek szintjere sullyedt :/
kezdem unni<#idiota>#idiota>
elvileg õsszel jön a kiegészítõ nem? hátha a szülinapomra már kijön (szeptember vége)