106
Age of Empires: The War Chiefs
  • Carmageddon
    #106
    Mindent letöröltél a játéknak minden egyes részét, mert nem mindig elég a programok törlése telepítése helyen eltávolítani.
  • zil130
    #105
    Mit kéne tenni? mert így nem tudok vele játszani pedig úgy szeretnék
  • zil130
    #104
    Sziasztok olyan problémám van a játékkal hogy nem tudom feltenni :-( pedig régebben simán ment de nemrég le kellett törölni és csak kitöröltem a program files-ból az AOE3 mappát. Nos az a gond hogy a játék telepítője még így is azt érzékeli hogy fent van a játék és mikor telepíteném csak újra akarja telepíteni és ez a hibaüzenet jön be: [IMG][/IMG]
  • Munyos
    #103
    Sziasztok!!!
    Nem tom járt-e már igy vki ahogyan én!
    Felraktam vistára(32bites) aoe3-t és fut szépen semmi cink, de amikor felrakom hozzá valamelyik kieg.-t a kiegészítök nem indulnak el....vagyis elindul csak kikapcsol a monitorom!! Probáltam patchel ,de semmi ,másik crack ,de semmi!!! kivagyok akadva!! Alapgame is jo de a kieg-eket jobban csipázom!! Hasznos infokat szivesen elfogadnék!
    Elöre is kösz!
  • Botond #102
    De ez micsoda marhaság már, hogy kész vannak az alap hadjáratok, és akkor 0-ásnak veszi a kiegben. :s
  • cumfu
    #101
    oké! nagyon örülök neki! Nekem meg megveheted a Crysist, a Cod4-et + a NFS PS-t!!!
  • bepe79
    #100
    Sziasztok ujra! En meg mindig nyomom az Age of Empires III-at (meg szerintem fogom is mindig is), mert szerintem minden idok egyik legeslegjobban sikerult RTS-e. A kor is nagyon jol el van talalva, nincsenek jovobeli baromsagok, mint az Empire Earth III meg az osszes tobbi ma megjeleni RTS-ben, amik tucatszamra jonnek ki, es mindegyik ugyanolyan. Nekem tobbek kozott a CNC3 se jon be annyira. Az AOE3 nagyon jo lett. Ezert eredetiben vettem meg az alap game-et (az olyan 25-30 font korul volt) es a kieget is, a War Chiefs-et (ez pedig olyan 17-20 font korul volt). Tervbe van veve, hogy az Asian Dynasties-t is megveszem majd eredetiben. A War Chiefs-et mar vegignyomtam, es most a War Chief Skirmish kuldijeit (random map-okat) nyomok, es nagyon elvezetes ez is, sot, megkockaztatom, hogy neha jobb, mint a Campaign, mert nagyobb szabadsag van. Barmit megtehetek, azt es akkor fejlesztek, amit akarok, akar felfejlodhetek V vagy VI-os korba is, stb. Egyre inkabb erik, hogy beszerzem az Asian-t is hamarosan.
  • AC2
    #99
    nem :S
  • aricsi
    #98
    Nem tudja valaki mért nem lehet kapni a Warchiefs-et, mert nem látom sehol.Cdgalaxis-ban van az alapjáték 5-ér máshol még az se.
  • AtiRadish
    #97
    Ha a kiegeszito exejet inditod el onnan elerheted az alapcampaign kuldijeit, szal azt kezdted el megint... a fire and shadow campaignt kezdd el ja;)
  • bepe79
    #96
    Vagy annyi lenne, hogy a `Blood, Ice and Steel` campaign az alap kampany, es a `Fire and Shadow` alcim pedig a kiegeszitoe? Most nezem, hogy ketto van. Na mindjart megkukkantom, lehet, hogy ezzel meg is oldodott a gondom.
  • bepe79
    #95
    Sziasztok! Felraktam ismet minden idok egyik legjobb RTS game-jet, az Age of Empires III-at, es raraktam a The War Chiefs kiegeszitot is. Egyebkent mindketto origi, megvasarolt, eredetiben van meg. Az alap game-re raraktam az 1.12-es patch-et, a kiegre pedig az 1.04-es kieg patch-et. Megy is szepen nalam Vista alatt az alairasombeli configon maxon. Egy kerdesem lenne: elkezdtem a WarChiefs-et nyomni, de a campaign reszben a kuldik kisertetiesen hasonlitanak az alap AOE3 kuldijeire. Sot, mivel sokat nyomtam oket, batran allithatom, hogy szerintem ugyanazok. A kerdesem a kovetkezo ebbol fakadoan: csak az alap campaign palyak ujboli vegignyomasa utan lockolodnak ki a kieg palyai? Vagy miert nem a kieg campaign map-jeivel indul a game, ha mar a kieg ikonjat inditottam, es a game fomenuje is azt mondja, hogy a WarChiefs fut?
  • AC2
    #94
    Tessék, de sztem az alapjátéknál is elfér a TAD :)
  • AtiRadish
    #93
    Van topikja az Asian Dynastiesnek?
    Pls link ha van, mert sztem a kereso szarakodik
  • Kly9
    #92
    megoldódott azóta?
  • Tanus
    #91
    SziasztoK!
    Segítség kéne! Nem rég szedtem le a TWC-et, és az uninstall-t leálíltottam, majd mikor megint folytatniakartam, akkor már nem tudta leszedni rendesen. MAjd megnéztem a mappát ahol elvileg volt, ott pedig már nem volt bent a game!... MAjd leszedtem egy takarító programot, és azzal sikerült leszedni, hogy legalább a sajátgép, programpok telepítése/törlése menüből eltünjön.. De mindig mikor tenném fel, kiírja h lekell elsőnek törölnio a megmaradt file-okat.. Mondom ok, és mire elkezdené,m vmi hibát ír ki, és leáll.. Nemtudom feltenni!:((
  • Blackman
    #90
    yah, értem;))
  • AC2
    #89
    Mi még nem láttunk, mi mindannyian warezosok vunk (tisztelet a kivételnek.) ;).
  • Blackman
    #88
    szia, köszi a helpet, de természetesen zeken már túl vagyok.. olyannyira hogy még boltokba is bementem megkérdezni, hogy mi van azt mondják náluk nem is volt.. (576) mondom szép.. azért kérdeztem itt hátha valaki konkrétan látott valahol akár 1 példányt is :P
  • AC2
    #87
    Rendeld meg az USA-ból ha nincs más megoldás, bár a postaköltség kicsit nagy lesz. A viccet félretéve nézd meg az ismertebb online shopokat vagy a hipermárketekben (pl. TESCO) rengeteg pc gamet tartanak, én magam is meglepődtem h mennyi mindenük van.
  • Blackman
    #86
    sziasztok! régen rengeteget játszottam a sima age 3-mal a neten és gondoltam visszatérnék a kiegészítővel, de meglepően tapasztalom, hogy sehol sem leht megvenni a boltban. Igaz régen jelent már meg de akkor is meglepő, márcsak azért is mert az alap játék mindenhol megvan.. van 5letetek hol lehetne megvenni? előre is thx..
  • AtiRadish
    #85
    Bring the three cheyenne....= a térkép mutat 3 pontot, oda el kell menni és elhozni mind3 helyről a törzsfőnököket még az idő lejárta előtt!!
  • jojo
    #84

    itt a duma , mit kéne tenni, sajna hiányos a tudásom.
    még 1x ugyanaz
  • AtiRadish
    #83
    Jaaa asszem tudom mi lehet a "towert" kell, hanem a command postot!!
    A legbazibb épület (ha jól emlékszem 6000 a hitpoints-a).
  • jojo
    #82
    7- vagy 8. volna
    csak zavar a sok videó
  • jojo
    #81
    battle of the little bighorn a pálya neve
    és hiába nyírom ki a towert, azt írja akkor is hogy game over!
  • AtiRadish
    #80
    2 kampány van a kiegben az első asszem 8 "pályás" a 2. is ekörül van.
    De a főmenübe meg lehet nézni a pálya címeket ott nézd meg hanyadik vagy h. mi a neve úgy hátha beugrik és tudok segíteni.
  • jojo
    #79
    Age of Empires III - The WarChiefs vagy 10. pálya lehet vagy akörül
  • steweee
    #78
    a kieg felpeccseli 1.9-re vagy alá kell peccselni?
  • AtiRadish
    #77
    Én ilyenre nem emlékszem. Ez a kieg. kampányába van??
  • jojo
    #76
    1 kérdés
    pálya arról szól , piros indián törzs alapba melynél a bal-felfele megépíteni egy házat, majd balra mégegyet itt már jönnek kékek támadni, illetve jobbra a sarokba mégegy, de a világoskékek őrtoronnyal útközbe vannak.
    a 3 db megépített indián házikót időre kell , majd utánna jön a bibi.
    Le kell rombolni a towert is , és itt jön a kérdésem.
    Megtörténik azis, mégis végem!
    Mit kell még lerombolni 7 perc alatt, hogy továbbmenjen a játék?
  • X Revenge
    #75
    Lehet, de ahhoz kell egy más által nem használt cd-kulcs
  • ragobynara
    #74
    Valaki meg tudná mondani, hogy nem eredeti verzióval lehet-e tolni vmilyen módon neten?
  • X Revenge
    #73
    Sztem a három is marha jó, de valamibe különbözik a 2-től, csak nem jöttem rá még mindig hogy miben.
  • Tsippsy2
    #72
    Hát nem tudom hogy vagytok vele, de az Age of EMpires II +Kieg még ma is a világ legjobb középjori stratégiája, és én selytem, hogy miért ilyen rossz a III mindenki számára, aki játszott II-vel. Azért mert kicsi a pálya, szint semmi, míg a II-ben volt pálya méret :) És ha kicsit felturbózák mondjuk akár 8-szor akkora területre, anyás akkor lenne valami, meg egyszerűsítettek, pedig szerintem a korokat még bonthatták volna több háztípus, mondjuk, 60, hogy ne legeyn unalmas, több építési lehetőség, több fajta falak, vizes árok, stb... És a játék iylen grafikával, még a legjobb videokártyákba is meghúzatná, de az lenne az igazán jó játék.
    És a III+kieg az szinte semmi... Na meg a II kiegjébe kis magyarság is volt Attila....
  • X Revenge
    #71
    1 hétnyi játék után asszem kiismertem az új indiántörszeket és a következőket szűrtem le:

    Aztékok:

    (Alapvetően védekező [erős épületek], majd a későbbi krorkban rusholó törzs)

    Erős gyalogságuk van és meglehetősen különböző (7). Warrior priestet végső esetben használok harcban (pedig elég erős), mert egyébként a tüznél "táncol". Az aztzékoknak semmilyen ostromgépük sincs ezért ostromnál a skull knightot és jaguar knightot szoktam használni. ( Hiányolom az ágyúkat, lovakat és puskásokat, de épp ezért reális a játék, mert a valóságban sem volt nekik. De akkor is...)
    A gazdaságuk átlagos, de jó taktikával nagyon könnyen meggazdagodhatunk.

    Irokézek:

    (Techelő és rusholó nép egyben, európai technológiával)

    Sokkal gyengébb gyalogságuk (3) van mint az aztékoknak, talán a forest prowler ér valamit. Ostromgépek terén nagyon ott vannak:
    -faltörőkos: nagy épület elleni resist és nagy sebzés,
    -mantlet: közép távolságon jók és sok hp-jük van
    -könnyű ágyú: <kedvencem> gyalogság és ostromgépek ellen különösen jó, de épületek ellen is jól alkalmazható és meglehetősen gyors a többi ágyúhoz képest
    Lovasságuk is relative jó, (nekem a puskás jobban bejött mint a másik)
    A gazdaságuk fejletlenebb mint az aztékoknak és kevésbé lehet lejmolni a home city-t (kevesebb végtelenszer felhasználhazó kártya és lassabban táncolnak a parasztok a tűz körül, mint az aztékoknál a warrior priesek.

    Sziúk:

    (Rusholos lovas nép)

    Seregük főként lovasokból épül fel (4), amelyek erősek ugyan, de elég drágák. Kisegítésképpen van 3 gyalogosuk, egység tuningolására általában a sereg környéken felépítek 1-2 teepeet-t, ami növeli a hp-t. Faluk nincs és az épületeik is gyengék, techelni se nagyon lehet, szal minél előbb katonákat kell gyártani és harcolni.

    A gazdaságuk átlagos,de alapvetően a vadászatra épül, (főként a bölényre).
  • AtiRadish
    #70
    Sztem a legnehezebb küldetés a Turning Point volt, amikor az elején a parasztokat kellett bevédeni és utána összebalhéztatok és kiraktak a várból egy kis indián telephelyre. Utána meg folyamatosan jöttek a várból az ellenségek, és a command postot kellett lezúzni. Na az nehéz volt!!
  • bauer15
    #69
    végigvittem:)
  • bauer15
    #68
    most az a kék kabátos csávó A végére indián lessz?
    jól értem?
  • bauer15
    #67
    jólvan sikerült cheat nélkül