17
Minden ami MOTOROLA hack/softwares/skins
-
Bzsa #17 Hali!
Volt egy t-mobile- os V3xx-em és most van egy független. A függetlenen olyan csúnya ikonok vannak, hogy az nemigaz. Hogy lehetne lecserélni az ikonokat? -
n3whous3 #16 Nos mivel van memkártyám, rájöttem, hogy hogyan... -
n3whous3 #15 W490 és hasonszőrűekhez java program áttöltést valaki tud hogy kellene? Találtam még régebben egy progit ehhez, de... Nem is működött talán meg már nem tudom, hogy hogyan, google-el nem nagyon megy most. -
#14 v620hoz kéne nekem firmware,az se baj ha t-mobile-os. -
#13 szvsz az se normális, a telóján a skineket, csngőhangokat meg ilyeneket cserélget./pláne pénzért LOL/
:)))
miafasznak? nézegeted, hogy hűűűű de milyen jó ikonjaim vannak vagy dejólcsörőőőg... vagy mi?
Ha játszani akarsz, akkor meg DS....
10 perc WC-re meg elég a bepített akármilyen béna game is. :PPPP -
#12 Mmmmororora -
Aspyrin #11 De bizony, hogy az. Ha mindenki külön topikot nyitna mert elakadt valahol kissé megborulna a rendszer.. Azért van a kereső, hogy megtaláld a megfelelő topikot mielőtt megnyitnál egy új témát. -
Brooklyn0816 #10 am ha már az elakadsánál tartunk. van itt vagy 3fajta uploader progi amivel játékot+skineket meg egyebeket lehet pakolni a telóra. csak az van h ha rádugom a telót az USB-re, a gép felismeri de a progi rögtön lelöki és azt irja ki h : Disconnected
a tök kivan h akármeik ijen proggal prob mindegyik lelöki a telót. valakinek van ötlete h miért?
-
Brooklyn0816 #9 wazz. nem az a lényeg h mejik topik hova férne be. itt az a lényeg h segitsünk másoknak ha elakadnak.
-
#8 Nos, szerintem meg van motorola topic, amibe minden valószínűséggel beletartozik a játékok/skin/software/adatkábelezés, és minden, ami motorola-val kapcsolatos. Javítson ki valaki, ha tévednék... -
#7 csak az a gond hogy nincs ilyen topic :| -
#6 Lehetőségem adódik az új smile-m kipróbálására. Igaz, hogy még nem áttetsző a háttre, de már dolgozok rajta.
-
#5 én a nokiámat szoftverét fogom szerdán frissíteni, már elkél mer elég soxor lefagy meg stb...
csak nemtudom h az uj soft mennyire megbízható, miket ír át, javit, stb, sehol nem találok rola ilyen infot:( motorolához nincs vmio honlap ahol kivesézik hogy egy régebbi és eg yuj soft között mia különbség? hátha vanott nokiáról is ilyen -
Aspyrin #4 Értelek, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy befért volna más témába is a totyikod ;-) -
Brooklyn0816 #3 ez mind szép és jó de én nem erre gondoltam.
http://www.motox.info/
itt nézz szét. komolyabb cuccok vannak itt mint amit te adtál liknet:) -
Aspyrin #2 Parancsolj :) -
Brooklyn0816 #1 Minden Motorola tulajdonos várok ebbe a topic-ba akit érdekel, hogy hogyan lehet új játékokat/skin-eket/software update-eket rakni otthon házilag egy adatkábellel (+ a hozzás letöltött uploader cuccokkal)