Traveler (TV)
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megneztem a pilotot.
Hat nagyon ütös volt mar igy is. Szerintem ezen mar nem kell valtoztatni.
Ha jol csinaljak a sracok, nagyon izgi kis sorozat lesz ebböl.
Hat nagyon ütös volt mar igy is. Szerintem ezen mar nem kell valtoztatni.
Ha jol csinaljak a sracok, nagyon izgi kis sorozat lesz ebböl.
nagyon jó a kritkai visszhangja a pilotnak (a réginek) - nekem nem annyira jött be, de ez annak is lehet, hogy köszönhetõ, hogy csak a felét láttuk, még nem mutatkozott be két karakter, akiknek dettó a többiekkel keresztezõdõ sztorijuk van, stb.
"heroes-ügyben annyit, hogy a comic-con-on san diego-ban bemutatták az új vágású pilotot"
sz**ból várat? <#rolleyes>#rolleyes>
sz**ból várat? <#rolleyes>#rolleyes>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
még nem tudni, hogy mikor lesz és addig vetítik, míg nézik. lehet, hogy 2 adás után lelövik, de lehet, hogy csak 4 év után.
eddig szerintem ez a legpörgõsebb és a heroes-ügyben annyit, hogy a comic-con-on san diego-ban bemutatták az új vágású pilotot.
eddig szerintem ez a legpörgõsebb és a heroes-ügyben annyit, hogy a comic-con-on san diego-ban bemutatták az új vágású pilotot.
kofi
BUDA > miskolc.
ez melyk csatornan megy?
BUDA > miskolc.
kérdés:
akkor ezt a sorozatot, most hetente vetítik 9 részig aztán eldöntik kell e folytatás?
és melyik nap fogják nyomni?
akkor ezt a sorozatot, most hetente vetítik 9 részig aztán eldöntik kell e folytatás?
és melyik nap fogják nyomni?
Traveler ha hozza ezt a szintet reszrol reszre akkor meglesz az "idei Prison Break"
/off
tobbi "ujdonsag"rol : (félszavakban,mert nem akarom szet offolni a topicot)
Heroes szamomra 55perc tomeny unalom volt, bar nem vagyok egy kepregeny fan,de azert ettol jobbra szamitottam.egyszeruen olyan erzesem volt "mintha meg nem kezdott volna el "
Jericho is csalodas a szamomra,amikor meg anno a sztorit olvastam ebben is tobbet lattam.
The Nine is alap lesz az osszel.egyszeruen megfogott.
Eureka-t meg nem volt idom megnezni,de majd ha lesz velemenyemem leirom azt is.
Psych eddigi két részén,jókat derültem.Jók a szineszek,jó az alapötlet,majd meglatjuk ,hogy tudjak e tartani a szintet.
/off
tobbi "ujdonsag"rol : (félszavakban,mert nem akarom szet offolni a topicot)
Heroes szamomra 55perc tomeny unalom volt, bar nem vagyok egy kepregeny fan,de azert ettol jobbra szamitottam.egyszeruen olyan erzesem volt "mintha meg nem kezdott volna el "
Jericho is csalodas a szamomra,amikor meg anno a sztorit olvastam ebben is tobbet lattam.
The Nine is alap lesz az osszel.egyszeruen megfogott.
Eureka-t meg nem volt idom megnezni,de majd ha lesz velemenyemem leirom azt is.
Psych eddigi két részén,jókat derültem.Jók a szineszek,jó az alapötlet,majd meglatjuk ,hogy tudjak e tartani a szintet.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Nagyon ütõs volt a preair!! <#eljen>#eljen>
Napokban enis bevizsgalom, leiras alapjan meg erdekes is lehet.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jericho és Heroes (utóbbi tûnik az esetlegjobbnak)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Törölt felhasználó
Melyik az a kettõ?
Na akkor este én is megnézem. Eddig 2 olyan preair-t láttam idén amelyikben van spiritusz, meglátjuk lesz-e 3 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
felirat van már hozzá?
engem is érdekellne a junkie értékelések alapján...
SZERK:
jah van felirat 😊
akkor majd leszedem vmikor
engem is érdekellne a junkie értékelések alapján...
SZERK:
jah van felirat 😊
akkor majd leszedem vmikor
Törölt felhasználó
Láttam ,és nekem nagyon tetszett.Pörgõs és érdekes.
Törölt felhasználó
Sztori: 3 iskolai jóbarát. Egy poén, egy csibészség - és egy robbanás egy múzeumban. Kettejük gyanúsított lesz terroristacselekményben - a harmadikuknak kellene tisztáznia a srácokat. Csak éppen a harmadiknak titokzatos módon nyoma vész, még csak a létezését sem tudják bizonyítani a zsaruknak, pedig két éve ismerik már egymást. Összeesküvés? Nyilván egy szökés után a két barát megpróbál utána járni az eseményeknek. Akció hegyek - és persze flashback-ek az elmúlt két évre, a 3 fiú barátságának alakulására.
forrás:sorozatjunkie
forrás:sorozatjunkie
← ElőzőOldal 2 / 2