Traveler (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Van egy olyan riliz, hogy HR.HDTV, na ez valami überbefosás milyen szép
A néger palinak az elején olyan fos a szinkronja, az angol meg fasza mert mély...áhh, nem is illenek a karakterekhez ezek a szinkronok😊
nagyjából elkészült, még esetleg pár képet beleteszek, és a szöveget javítom.
Csinálok egy honlapot és akkor ott mindenki számára elérhetõ lesz. Pár nap, de lehet, hogy még ma megleszek
jaaa, meg az lenne a jó, hogyha a Travaler uccsó részének a végén az RTLesek legalább feliratozva odanyomnák azt a befejezés féleséget(tudod?)
nagyon remélem nem lesz szökés 2 belõle...
Premier: június 17. (Kedd) 21:15, RTL Klub
Már mióta erre vártam. Mostmár a második kedvenc sorozatomat is nézhetem szinkronosan. A címe pedig: Traveler - Az utolsó vakáció lesz.
Elindult a Traveler megmentõ kapmány! Chipset fognak küldeni egy másik tv cssatornának (TNT), hogy az vegye fel.
Info:
porters-and-soldiers.com
traveler-forum.co.nr
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A vegefele amikor elkaptak oket es viszik el az FBI-os kocsiban a sracokat, jon a neger es felboritja a kocsit. Ekkor mindenki fetreng a furgonban, es erre az egyik fbi-os fogja a pisztolyat es megprobalja leloni oket... de miert?
(Sztem ez igy hulyeseg lett, meg menekulni se probaltak/tudtak volna)
Az, hogy valakirõl nem marad fenn semmilyen dokumentum, teljesen kizárt, de hát az ilyen dolgok fölött át kell siklani, erre épül a sorozat. Ebben az epizódban azonban elkezdtek komolyabban gyûlni a komolytalanságok szvsz. Arról, hogy FBI az üldözéseknél miért éles fegyvert használ, amivel ugye tipikusan csak mutogatni, és futni lehet valaki után a filmekben, most nem beszélek. Azonban kedvenc részemet hadd meséljem el:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csaj álldogál, nézi az elõhívott fényképeket. (Nemtom, hogy mennyi a valószínûsége, hogy usákos fiatal lány analóg gépet használjon manapság, de mindenesetre nem nagy. Nem gond, tovább.) Mondjuk amint kijött Traveleres kép, lehetett tudni, hogy nem jut el az FBI-ig. Oké, nem gond. Kulcsfontosságú bizonyíték, ilyenkor teljesen természetes, hogy csinálsz belõle pár példányt. Az egy másik dolog, hogy valószínüleg kéred, hogy internetre is töltsék fel. Õ nem kérte, nem gond. De mi az, hogy vki észrevétlenül elveszi tõle az utcán?? Ilyen jelentõségû dokumentumokat ugye minimum a táska legmélyére rejted (még ha te vagy a legszõkébb lány a vidéken, akkor is), biztonságos helyen, táskát meg úgy õrzöd, mintha az életed múlna rajta. (Jelen esetben ugye múlnak is rajta életek.) Kis dolog ez, de mégis elég jelentõs a sztorilájn hitelességének szempontjából.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nem olvasol junkie-t? ejnye😊
én most néztem meg,mindenképpen megnézem a köv részt,tipikus pilot volt:van még bõven hova fejlõdni innen,és remélem fog is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Meg talán csak 8 részes lesz.
😞
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Ja, itt is találtam egy leírást: Traveler
de ha bebukik hamar az abc egy sorozata, akkor lehet, hogy már õsszel is beteszik valahova.