Traveler (TV)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
lehet az lesz, bár most a Criminal Minds-ot akarom még befejezni😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

PrisonMan
Nézd inkább meg még egyszer feliratosan. Én is azt csináltam az elsõ rész hallatán <#kacsint>
Van egy olyan riliz, hogy HR.HDTV, na ez valami überbefosás milyen szép

Bulykin
Nah meg most jutott eszembe, hogy amikor néztem az elsõ részt az RTLen, hát azok a szinkronhangok bazze'XD
A néger palinak az elején olyan fos a szinkronja, az angol meg fasza mert mély...áhh, nem is illenek a karakterekhez ezek a szinkronok😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
köcce szépen😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

PrisonMan
www.willtraveler.extra.hu
nagyjából elkészült, még esetleg pár képet beleteszek, és a szöveget javítom.

Bulykin
<#taps><#eljen><#worship>

PrisonMan
igen, tudom mirõl van szó. A készítõ a blogjában leírta a befejezést, amit az írókkal elképzeltek. Van egy jó hírem: van magyar fordítása <#kacsint>
Csinálok egy honlapot és akkor ott mindenki számára elérhetõ lesz. Pár nap, de lehet, hogy még ma megleszek

Bulykin
ennyi, kíváncsi vagyok a Terminatorral mi lesz...az is szenvedni fog vagy...de mind1😊
jaaa, meg az lenne a jó, hogyha a Travaler uccsó részének a végén az RTLesek legalább feliratozva odanyomnák azt a befejezés féleséget(tudod?)

PrisonMan
Sõt a CSI most a legnézettebb sorozatuk. Szopóágon van most az RTL, szinte mindeb sorozatukat kevesebben nézik, mint a TV2-ét.. Ha már a Titkokkal is buktáztak már csak szolidarításból is ki kellett volna tartaniuk a Traveler mellett <#szomoru1>

Bulykin
de amúgy ebbõl a szempontból hülyeség átpakolni, mert a CSI-t mindig is többen nézték, meg most ezt a 6-7 részt már nem kibírta volna? lol

PrisonMan
701 ezer volt az elsõ résznek a nézettsége. Összehasonlításképp a Miami helyszínelõknek pénteken 1,124 millió...

Bulykin
ennyire nincs nézettsége?

PrisonMan
Ennyi vót. Mûsorváltozás van, megy a sorozat csütörtökre 23:45-tõl!
Köszönjük RTL...

Bulykin
tetszett?

+fav, az elsõ rész nekem tetszett, nagyon várom már a 2. rész (még jó hogy ma este lesz 21:15-tõl) 😊)

nagyon remélem nem lesz szökés 2 belõle...

úristen, most láttam a bemutatóját, el sem hiszem 😄D
PrisonMan
JÖN MAGYARORSZÁGRA A SOROZAT!!!! <#hawaii><#hawaii>
Premier: június 17. (Kedd) 21:15, RTL Klub

Már mióta erre vártam. Mostmár a második kedvenc sorozatomat is nézhetem szinkronosan. A címe pedig: Traveler - Az utolsó vakáció lesz.

PrisonMan
Ha valaki olvassa ezt a fórumot:
Elindult a Traveler megmentõ kapmány! Chipset fognak küldeni egy másik tv cssatornának (TNT), hogy az vegye fel.
Info:
porters-and-soldiers.com
traveler-forum.co.nr

AtiRadish
sajna nem lesz tobb

Shaman
most nem lesz több rész,csak ez a 8?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

fsgh
azért gáz hogy törölték...az meg még gázabb hogy milyen már az utolsó 8.rész vége? Hát ha abban lezárul valami...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Casillas
"but i WILL" röhögtem :-c

Vivimos por ti, vence por nosotros.

fsgh
Nagyon durván jó a 7.rész! fõleg a vége😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Casillas
(szerintem) baki az ötödik részben 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor a német személyit nézi a könyvtárban, a deutsch helyett az van írva állampolgárságnak hogy deutch, vagyis kimaradt egy s betû 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

AtiRadish
En egyetlenegy dolgot nem ertettem a pilotban:
A vegefele amikor elkaptak oket es viszik el az FBI-os kocsiban a sracokat, jon a neger es felboritja a kocsit. Ekkor mindenki fetreng a furgonban, es erre az egyik fbi-os fogja a pisztolyat es megprobalja leloni oket... de miert?
(Sztem ez igy hulyeseg lett, meg menekulni se probaltak/tudtak volna)

edios
Most néztem meg a harmadik részt. Nagyon adrenalin meg minden, de nem kellene átmenni teljes agyatlanságba.
Az, hogy valakirõl nem marad fenn semmilyen dokumentum, teljesen kizárt, de hát az ilyen dolgok fölött át kell siklani, erre épül a sorozat. Ebben az epizódban azonban elkezdtek komolyabban gyûlni a komolytalanságok szvsz. Arról, hogy FBI az üldözéseknél miért éles fegyvert használ, amivel ugye tipikusan csak mutogatni, és futni lehet valaki után a filmekben, most nem beszélek. Azonban kedvenc részemet hadd meséljem el:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csaj álldogál, nézi az elõhívott fényképeket. (Nemtom, hogy mennyi a valószínûsége, hogy usákos fiatal lány analóg gépet használjon manapság, de mindenesetre nem nagy. Nem gond, tovább.) Mondjuk amint kijött Traveleres kép, lehetett tudni, hogy nem jut el az FBI-ig. Oké, nem gond. Kulcsfontosságú bizonyíték, ilyenkor teljesen természetes, hogy csinálsz belõle pár példányt. Az egy másik dolog, hogy valószínüleg kéred, hogy internetre is töltsék fel. Õ nem kérte, nem gond. De mi az, hogy vki észrevétlenül elveszi tõle az utcán?? Ilyen jelentõségû dokumentumokat ugye minimum a táska legmélyére rejted (még ha te vagy a legszõkébb lány a vidéken, akkor is), biztonságos helyen, táskát meg úgy õrzöd, mintha az életed múlna rajta. (Jelen esetben ugye múlnak is rajta életek.) Kis dolog ez, de mégis elég jelentõs a sztorilájn hitelességének szempontjából.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

NeoMaN
<#hehe>

"2. részt csekkolta valaki?"

nem olvasol junkie-t? ejnye😊
PrisonMan
Ezt a sorit nyárra tartogatom ínyencségnek <#vigyor2>

Törölt felhasználó
2. részt csekkolta valaki?
ProGabe
hú de pörög ez a topig 😊

én most néztem meg,mindenképpen megnézem a köv részt,tipikus pilot volt:van még bõven hova fejlõdni innen,és remélem fog is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

NeoMaN
VÉGEEEEEEEEEE!
😄

Monnyuk már láttam, de úgy hírlik újraforgatták.
😊

Amse
na ma lesz elvileg a pilot leadva!
ABC 22.00 (ottani idõ)

Amse
az nem baj,ha nem lesz 3 ávad meg az se ha nem holnap jön. a lényeg, hogy lássuk vmikor és legyen jó.

NeoMaN
Valami olyasmit olvastam, hogy újraforgatják a részeket (a pilotot is beleértve) és így csúszik a premier.
Meg talán csak 8 részes lesz.
😞

Amse
azthittem winnie írt egy jó hírt 😞

Törölt felhasználó
Lehet már tudni mikor indul a sorozat?
Geeryy
ezt mibol gondoljatok ? jahogy tv.com...

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Törölt felhasználó
Sajnos 😞
robotnyk
januárban lesz a premier
NeoMaN
ehhh...
Tavasztól nyomnák? Nanee.....
:😞(((

Nekem annyira nem tetszik, de ki tudja...odaát éjjel-nappal Mekis kaját zabálnak😊

Ja, itt is találtam egy leírást: Traveler
seriesfanatic
<#szomoru1><#shakehead><#rinya>

nem, sajnos midseason sorozat...
Hunnenkoenig
Nema, nem arrol volt szo, hogy szeptembertöl indul?

várhatóan 2007. tavaszától.

de ha bebukik hamar az abc egy sorozata, akkor lehet, hogy már õsszel is beteszik valahova.
Amse
Tudod mikortól nyomját a többi részt?

mire gondolsz?
Amse
winnie nincs semmi hír?

Törölt felhasználó
Vagy nagyon elszúrják.
Oldal 1 / 2Következő →