A Karib-tenger kalózai - Holtak kincse

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis Cicaa
halika!!😊

♥kis Cicaa♥

Na figyu vki tudna nekem szerezni karib tenger kalózai zenét???????
Légyszi<#vigyor2><#worship><#help><#help><#nemtudom>szerezni máshonnan
mama2
http://www.coversempire.us/page.php?page=cover&type=*

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
http://www.bhm.hu/letoltesek.php

mama2
Én csak az elsõ kérdésre tudom a választ, vagyis: már rég kijött dvd-n.

Sziasztok két kérdésem lenne:
Kijött már a Holtak Kincse DVD-n?Ha nem mikor jön ki?
És a harmadik rész kb mikorra várható a mozikban?
Hi nem tud valaki adni egy linket ahonnan A Karib-tenger kalózai - Holtak kincse DVD borítóját le tudnám tölteni??? Mer ha igen akkor légyszi mondjátok meg

esetleg letöltési lehetõség nincs ahonnan lelehet szedni szinkesen ?
Rohadt jó film Szerintem jobb mint az elsõ rész. Köszi puszi.
szerintem is odabasz csak ki kell várni 3 . epizodot
Szerintem marha jó a film.A kurva életbe mikor lesz már az a kurva 3. rész?
Na ne már!A 3. rész jövõ év májusában jön meg!Szerintem hamarabb kiadják.

még soká 😞 én a 3. rész premierje elõtt tippelem...

Hy! Nekem tetszett a film. Szerintem nem lett rossz, sõt nagyon is jó lett! Nem tudja valaki, kb mikor adják ki DVD-n?

szerinted...szerintem pedig csak egy hajszállal marad le az elsõ résztõl. sõt ha megnézem eredeti nyelven lehet, hogy utól is éri majd

"A Disney családi kalandfilmjének második epizódja erõteljesen rácáfol arra az idejétmúlt tételre, hogy a folytatások mindig alulmúlják az elsõ részeket."

Miért is?
Közelébe sem ér az elsõ résznek, sajna.... <#szomoru1><#szomoru1>

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

bocs, ez a 91-re volt válasz
nana, ez sem igaz ebben a formában; valóban volt színész maszkkal, de õ csak az arányok beállításához, meg a fõbb mozgásokhoz kellett (járás), nem keltettek életre semmilyen maszkot, a fej, a test, a ruha: mind-mind modellezve, texturázva és renderelve volt.
rohadjon meg ez kurva ország ! Már annyira nézném, de ebben a trágya országban egyetlen egy helyen adják feliratosan (Mom Park) és szinkronnal nem nézem meg az fix. Annyi pénzem meg nincs, hogy oda kiutazzak :S Az elsõ részt vagy 20x láttam, az egyik leghangulatosabb (ha nem a leghangulatosabb) film amit valaha láttam.

a játék szerintem az volt, hogy mindenki dob kockákkal, aztán vállal, hogy mennyije lesz összesen

amikor pofátlanul hazudik (mint orlandó apja) akkor meg hazugnak kiáltják, és veszt, ha nincs meg amit "vállalt"
"ami a cikkben zavar ez a: "kilóg a CG-lóláb"...
khmm. a film az utóbbi idõk legjobb(!) számítógépes munkája. aki kételkedik ebben, csak nézze meg dévidzsónsz karakterét: egy az egyben CG figura ruhástulmindenestül."
Nana, ez nem teljesen igaz.Jones-t élõ ember játszotta, maszkal a fején.A cgi csupán életre keltette azt.
GTheo
Láttam de már alig emléxem, arcra ismerõs volt vmennyire

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zoombie
Winnie: Tom, hogy megvan már a harmadik is, de épp ez az. Hogy a végébõl nagyon levehetõ hogy tényleg lesz harmadik rész is. És így csak még idegesítõbb a várakozás, hogy mi lesz benne. Legalább valahogy befejezhették volna. Pl. ott mikor az a csápos izé elnyeli Jack-et a hajóval együtt. Kész, ende. Mindenki szomorú, hogy meghalt vagy épp örül neki, aztán a harmadik rész elejére berakni a továbbiakat ennek a végérõl, és ott jönnének az örömkönnyek és a grimaszok.

Gtheo: Ha láttad volna az elsõ részt, akkor tudnád. Az elsõ részben ellene küzd, hogy visszaszerezze a Gyöngyöt tõle, névszerint Barbarosa kapitány.

...Nincs jó és rossz. Minden csak nézőpont kérdése...

hmm. nem láttad az elsõ részt?
GTheo
Egy kérdés, ki volt az a kapitány a végén aki "ismeri az utat"?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Egész jó film, a vége tényleg xar, remélem jó folytatása lesz, Depp tényleg kuvanagyot alakít 😛

"emberiség által készített legmagasabb rendû mûvészi alkotáshoz!!" MUHHHHAAAHAAAA ......ez jó volt ......LEGMAGASABBRENDÛMÛVÉSZIALKOTÁS......hát én beszarok ezen.Amúgy a film nem rossz dzsoni fiú ismét szuper, nekem igazán a Félelem és reszketés Las Vegasban címû filmes alakítása tetszett igazán.
A lükepék cikkíró figyelmébe ajánlanám,hogy A Gyûrûk Ura:A Király Visszatér több mint 1100 millió dolláros bevételt hozott!!!<#smile>A három film együtt ,pedig majdnem 3 milliárdot...
Ezt a szemétdombra való ganaj filmet(karib tenger kalózai),amire már jövõre sem fog emlékezni a kutya sem ne hasonlítgassuk az emberiség által készített legmagasabb rendû mûvészi alkotáshoz!!
Köszönöm!!<#banplz><#gun>
Johnny Deppet akkora divat szeretni, hogy egy jóérzésû embernek kötelessége utálni😊 Jó, inkább nevezzuk ezt az embert sznobnak😊
Te jó ég, ez a film botrányosan rossz volt. Na jó annyira nem, de tökre uncsi volt, tele volt bugyuta poénokkal. Az elsõ rész még egy kellemes, izgi film volt, de ez tök tré volt. Szinte már vártam a végét. Kétlem, hogy errõl csak a magyar szikron tehet.
Az 1. rész szerintem egy fokkal jobb volt. A zenérõl meg annyit hogy a fõcím tökéletes. (Klaus Badelt - He's a pirate)

nem csak terveznek, hanem egyszerre forgatták a két részt.
zoombie
Hát...én megnéztem moziban, és tényleg nagyon tetszett, jó sokat röhögtem rajta. De a végében kicsit csalódtam. Nagyon levehetõ belõle, hogy terveznek folytatást, míg ez az elsõböl egyáltalán nem jött le. De ennek ellenére mág igen várom a folytatást is. Kár hogy nem láttam a végén a stáblista közben azt a kis hülyeséget, de olvastam mi volt az és el tudom képzelni. Gondolkodom azon hogy csak azért elmegyek és megnézem mégegyszer a levégéig!<#vigyor2>

Ahhoz meg hogy: Johnny Depp, mint színész, csak annyit fûznék, hogy tény, hogy aki eddig nem hallot róla az most törzsgyökeres rajongónak vallja magát csak ezek miatt a filmek miatt, mert tényleg nagy a felhajtás körülötte, de meg is érdemli a film. Bár én azóta követem a pályáját, mióta elõször megláttam egy filmben, amit ha jól olvastam még senki nem említett meg. Mégpedig a Cry Baby. Már ott nagyot alakított a motoros rosszfiú szerepében, és azóta sem csalódtam. Férfinak sem utolsó, de fõleg azért szeretem mert iszonyatosan jól játszik. Másik kedvenceim az Álmosvölgy és a Charlie és a csokigyár. Bár szinte minden filmjét imádom, fõleg amiket Tim Burton rendezett. Viszont akármennyire is jó színész, rendezõként nem állja meg a helyét. A halál ára címû saját rendezésû és fõszereplõs filmje nagyon lagymatag lett. Mondanivalója jó, de maga a film nagyon nem tetszik. Tehát õ sem tökéletes ahogy semmi más.<#vigyor>

Na csak ennyit akartam hozzáfûzni mindehhez, amit eddig végigolvastam. További jó éjszakát, meg napot, meg délutánt!

...Nincs jó és rossz. Minden csak nézőpont kérdése...

GTheo
Töltsétek le az albumját a filmnek, van pár jó kis zene, és van 2 Dj Tiesto mix 😛
Egészjók ;]

mi annak a játéknak a lényege amit a kalozok játszanak egymással???
mi a szabálya???

Gladiator
nem azt mondtam, hogy nem hallottam róla, hanem, hogy amg nem volt a karib tenger kalózai, addig senki sem beshzélt róla, most mg mindenhol azt olvasni, hogy fúú nekem a dzsoni depp a kedvencem, mert olyan tuti jól játszott a karib tenger kalózaiban, közbenmeg lehet, nem is látta, csak már nagyon ért a filmekhez.

skatebab
NA hi Karib rajongók <#wave>
Én ma öö vagyis tegnap 😊 néztem meg naon jooo lett és most jön a de,a szinkronnal nekem is volt némi bajom ,láttam az elõzetest/2 féle van/ amiben Davy Jones hangja jobb volt sztem /az a hang Will Smith-nek szokott lenni/ és a videóban amikor kiálltja hogy Jack Sparrow az naon tuti de ez a filmben csak egy halk mondat 😊/tom h ez csak egy kis részlet de azért mégis!/ másodsorban a zenével is volt bajom <#fejvakaras> ,mert maga a zene jo volt /Hans Zimmer 😄/de nem jol alkalmazták sztem egyes jeleneteknél nem volt az az akció pörgõs zene mint az egyben,meg a már az általam említett videóban hallható zenét is hiányoltam az nagyon tettszett az igazi karibos zene lett volna sztem.
A vége érdekes,na mondom még elmennek Jack-ért de aztán semmi...már mindenki indult is kifelé <#szomoru1>
De a humor az ott volt Johnny megint alkotott! Az akció remek volt és amikor feljött a vízalól a Bolygó hollandi hát az elképesztõ a krakennel együtt!
Továbbra is ez és ez marad a kedvenc filmem <#nyes>
<#integet2>

skatebab

Hétvégén megnéztem, és nekem az elsõ rész jobban tetszett. Talán majd ha a 3. is látom akkor egyben lehet ez is lesz olyan jó mint az egy.
Amúgy szerintem ez nem trilógia csak háromszor megyünk moziba rá. Ez két film: van ez 1. az ok., meg a második, amit két részletben látunk. Mint ahogy a Gyûrûk ura sem trilógia, csak három részben láttuk a filmet.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem hallot Johnny Depp-rõl (annyit). Lol....<#mf2>

Az egyik létezõ legjobb, legsokoldalúb színész. Az Álmosvölgy óta imádom. A halott menyyaszonyban a szinkrnja is tökéletes, és minden filmjében (sikeressen) más karaktert játszik...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a vissza a jövõbe is back2back volt, szerintem, mivel a 2. rész végén lenyomatták a 3. elõzetesét.
Ezt nem tudtam, de gondolom nem tagadod, hogy fordulnak elõ ilyen "kiskapuk" a folytatások kedvéért, hogy a kapcsolódási pontokban ne legyenek "plot hole"-ok.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Az ollókezû Edwardot kifelejtetted. <#bee1>
Azt hiszem a vissza a jövõbent nem egyszerre forgatták. Legalább is az egyik werkfilm szerint nem.
JD-hez meg annyit, hogy maradandót alkot. Emlétésre méltó pl.: Félelem és reszketés Las Vegasban, Betépve, Arizónai álmodozók stb. Az hogy most többet hallani róla, az csak a média miatt van.

nem kiskapu, hanem egyszerre forgatták a két részt, mint a gyûrûk urát, a vissza a jövõbent vagy a mátrixot- így olcsóbb is volt jóval.
Már egy jóideje pedzegetik, hogy trilógia lesz. Sõt, állítólagosan is trilógiának tervezték (de legalábbis nyivahagyják a kiskaput, hogy ha sikeres, akkor tudják folytatni).

Még nem láttam, de az elsõ része (ha kicsit bugyuta is) teljesen jó, üdítõen jópofa mese, Jack Sparrow kapitány kretén mozdulatain meg hozzáállásán szerintem hatalmasat lehetett mulatni.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

kifelejtetted a legjobb filmjét szerintem, Titkos ablak 😄DD
amúgy énmeg JD fan vagyok és igenis már sok éve ottvan az elitben, manapság meg a legjobb színészek egyike
majd ha megöregszik, akkor a helyébe lép Orlando 😊)
Most láttam itt Nyíregyházán,ki**szott jó film.Csak a vége...hát..nincs befejezve,szal tuti,hogy lesz 3. rész..vissza olvastam,és valaki azt írta,hogy a stáblista után még volt valami.Ténleg volt?

attól, hogy te nem hallottad, még más hallhatta, nem?

mondjuk akkor, amikor tavaly oscarra jelölték. vagy akkor, amikor tavalyelõtt oscarra jelölték. vagy, amikor vagy hatszor golden globe-ra jelölték, stb.
Gladiator:Ha felhuzod magad a hülyeségeken akkor ne nézz filmeket, ugyanis a filmek 98%ában van vmi hülyeség...az lehet h te Johhny-ról meg annyit, hogy lehet h te eddig nem halottál olyan sokat rola, de mi igen.
Gladiator
és hallottad olyan sûrûn a nevét, mint mostanában? nem sûrûn beszéltek róla, de most, hogy egy ilyen tinimesében játszik, minden 14 éves lánynak õ a kedvenc fõszereplõje, meg minden idõsebbnek, aki olvasta a cikkeket és most õ nagy filmszakértõ lesz, és elmondja, ohgy milyen jól játszott, amúgy meg fel sem tûnt volna neki.

Oldal 1 / 3Következő →