A Karib-tenger kalózai - Holtak kincse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légyszi<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#help>#help><#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>szerezni máshonnan
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Kijött már a Holtak Kincse DVD-n?Ha nem mikor jön ki?
És a harmadik rész kb mikorra várható a mozikban?
Miért is?
Közelébe sem ér az elsõ résznek, sajna.... <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
amikor pofátlanul hazudik (mint orlandó apja) akkor meg hazugnak kiáltják, és veszt, ha nincs meg amit "vállalt"
khmm. a film az utóbbi idõk legjobb(!) számítógépes munkája. aki kételkedik ebben, csak nézze meg dévidzsónsz karakterét: egy az egyben CG figura ruhástulmindenestül."
Nana, ez nem teljesen igaz.Jones-t élõ ember játszotta, maszkal a fején.A cgi csupán életre keltette azt.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Gtheo: Ha láttad volna az elsõ részt, akkor tudnád. Az elsõ részben ellene küzd, hogy visszaszerezze a Gyöngyöt tõle, névszerint Barbarosa kapitány.
...Nincs jó és rossz. Minden csak nézőpont kérdése...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ezt a szemétdombra való ganaj filmet(karib tenger kalózai),amire már jövõre sem fog emlékezni a kutya sem ne hasonlítgassuk az emberiség által készített legmagasabb rendû mûvészi alkotáshoz!!
Köszönöm!!<#banplz>#banplz><#gun>#gun>
Ahhoz meg hogy: Johnny Depp, mint színész, csak annyit fûznék, hogy tény, hogy aki eddig nem hallot róla az most törzsgyökeres rajongónak vallja magát csak ezek miatt a filmek miatt, mert tényleg nagy a felhajtás körülötte, de meg is érdemli a film. Bár én azóta követem a pályáját, mióta elõször megláttam egy filmben, amit ha jól olvastam még senki nem említett meg. Mégpedig a Cry Baby. Már ott nagyot alakított a motoros rosszfiú szerepében, és azóta sem csalódtam. Férfinak sem utolsó, de fõleg azért szeretem mert iszonyatosan jól játszik. Másik kedvenceim az Álmosvölgy és a Charlie és a csokigyár. Bár szinte minden filmjét imádom, fõleg amiket Tim Burton rendezett. Viszont akármennyire is jó színész, rendezõként nem állja meg a helyét. A halál ára címû saját rendezésû és fõszereplõs filmje nagyon lagymatag lett. Mondanivalója jó, de maga a film nagyon nem tetszik. Tehát õ sem tökéletes ahogy semmi más.<#vigyor>#vigyor>
Na csak ennyit akartam hozzáfûzni mindehhez, amit eddig végigolvastam. További jó éjszakát, meg napot, meg délutánt!
...Nincs jó és rossz. Minden csak nézőpont kérdése...
Egészjók ;]
mi a szabálya???
Én ma öö vagyis tegnap 😊 néztem meg naon jooo lett és most jön a de,a szinkronnal nekem is volt némi bajom ,láttam az elõzetest/2 féle van/ amiben Davy Jones hangja jobb volt sztem /az a hang Will Smith-nek szokott lenni/ és a videóban amikor kiálltja hogy Jack Sparrow az naon tuti de ez a filmben csak egy halk mondat 😊/tom h ez csak egy kis részlet de azért mégis!/ másodsorban a zenével is volt bajom <#fejvakaras>#fejvakaras> ,mert maga a zene jo volt /Hans Zimmer 😄/de nem jol alkalmazták sztem egyes jeleneteknél nem volt az az akció pörgõs zene mint az egyben,meg a már az általam említett videóban hallható zenét is hiányoltam az nagyon tettszett az igazi karibos zene lett volna sztem.
A vége érdekes,na mondom még elmennek Jack-ért de aztán semmi...már mindenki indult is kifelé <#szomoru1>#szomoru1>
De a humor az ott volt Johnny megint alkotott! Az akció remek volt és amikor feljött a vízalól a Bolygó hollandi hát az elképesztõ a krakennel együtt!
Továbbra is ez és ez marad a kedvenc filmem <#nyes>#nyes>
<#integet2>#integet2>
skatebab
Amúgy szerintem ez nem trilógia csak háromszor megyünk moziba rá. Ez két film: van ez 1. az ok., meg a második, amit két részletben látunk. Mint ahogy a Gyûrûk ura sem trilógia, csak három részben láttuk a filmet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az egyik létezõ legjobb, legsokoldalúb színész. Az Álmosvölgy óta imádom. A halott menyyaszonyban a szinkrnja is tökéletes, és minden filmjében (sikeressen) más karaktert játszik...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
JD-hez meg annyit, hogy maradandót alkot. Emlétésre méltó pl.: Félelem és reszketés Las Vegasban, Betépve, Arizónai álmodozók stb. Az hogy most többet hallani róla, az csak a média miatt van.
Még nem láttam, de az elsõ része (ha kicsit bugyuta is) teljesen jó, üdítõen jópofa mese, Jack Sparrow kapitány kretén mozdulatain meg hozzáállásán szerintem hatalmasat lehetett mulatni.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
amúgy énmeg JD fan vagyok és igenis már sok éve ottvan az elitben, manapság meg a legjobb színészek egyike
majd ha megöregszik, akkor a helyébe lép Orlando 😊)
mondjuk akkor, amikor tavaly oscarra jelölték. vagy akkor, amikor tavalyelõtt oscarra jelölték. vagy, amikor vagy hatszor golden globe-ra jelölték, stb.