120
Focistakkal kapcsolatos baleseti ill. halalozasi hirek.
-
#120 esetleg ha még feltűnik itt valaki akkor írhatna erre valami okosságot :D -
#119 Asztakurv@élet -
mate317 #118 "Az összes fogát elvesztette, és kis híján megfulladt egy kapus a német labdarúgó ötödosztályban.
Jürgen Hoffelner, a hesseni tartományi ligában szereplő FC Viktoria 09 Urberach hálóőre az FC Eschbornnal vívott bajnoki mérkőzésen ütközött az ellenfél egyik játékosának lábával. A 35 éves portás majdnem életét vesztette a pályán, de a csapatorvos kiszedte a torkából a lenyelt nyelvét.
A frankfurti klinikán megállapították, hogy összesen hét helyen törött el az alsó és felső állkapcsa, egyetlen foga sem maradt, és több műtét vár rá. Egyelőre az orvosok mesterséges kómában tartják. " nso online -
OPM #117 igen, kicsit más szavakat is használ :) hát sokkot kapott, nem csoda..
btw a videót megtalálható a #112 alatt lévő link alapján -
mate317 #116 Hú azt anno mutatták a naplóban vagy hol, szerencsére akkor még nem nagyon fogtam fel a dolgot. De arra emlékszem, ahogy azt ordibálja hogy "a lábám áááá", és a bokája 180°ot elfordult... -
mate317 #115 Nemrég küldtem egy mailt az ortt-nek, hogy van-e valami szabályozás arra az esetre, ha egy tv le akar adni egy durva sérülést(csak késői órákban, előre figyelmeztetve szabad-e).
Nos, idézték a válaszban a törvényt, miszerint ha valami alkalmas a nyugalom megzavarására, akkor igen. De: az általam említett dolgok szerintük nem alkalmasak a nyugalom megzavarására. Legszívesebben elküldeném nekik Csertői vagy Eduardo videóját, kiváncsi vagyok megváltozna-e a véleményük. -
Drizzthsz #114 Uhh, ez a Mátyus okozta Csertői törés nem semmi! Főleg amikor látja, hogy a saját lába milyen helyzetben van. Ez a legszarabb része az egésznek. Nálam ez annyiban nyilvánult meg, hogy amikor fel akartam emelni a lábam, éreztem, hogy picit behajlik, aztán csak később emelkedik a bokám mint kéne, s fáj.
Ilyen volt a lábamban július végéig:
rtg-kép, aki nem szereti ne nézze. :)
Szerencsére már kivették, de még nem érzem 100%-on magam... -
#113 Még kb 3-4 hete fent edzettünk a víztoronynál, arról a pályáról annyit kell tudni, h heti egyszer ott edzünk és baszottul kemény. Felrúgták, én meg pont a térdemre estem... Egy hetet kihagytam mert fájt, most meg mintha azóta csontkinövés vagy mi lenne ott a térdemben, de nem fáj. Ebből később lehet valami baj ? -
OPM #112 http://sportgeza.hu/futball/2008/09/25/labtores_elore_megfontolt_szandekkal/ -
#111 -
daviddavid #110 Majdnem meghalt a pályán a Köln csapatkapitánya -
#109 Jobbulsát... -
Drizzthsz #108 :( -
#107 én még szerdán sérültem le egy focitornán,egy kiugratást próbáltam lekapcsolni és hát sajnos szépen kiugrott a térdem.Hallottam,hogy szépen szakadnak,csavarodnak a dolgok,ránézésre még rosszabb volt a helyzet.Majdnem sikerült ráesnem a kiugrott részekre,de gyorsan vissza is ugrott a helyére.Szerencsére műteni nem kell,de 6 hét mire "rendbejön".Holnap kapom meg a térdrögzítőt.
Egy ideig nem fogok tudni focizni+később is csak rögzítővel...
-
#106 Ma volt meccsünk (3-1 re kikaptunk) és rendesen megnyújtottam azt az izmot és nem is fájt... :)
Drizzthsz: Az nem jó... Most egy ideig még nem kéne fociznod -
Drizzthsz #105 Ez a combizom most nekem is mégjobban meghúzódott, úgy érzem, első edzésen már meghúztam, edzőmeccsen meg mégjobban. Futásban nem nagyon zavar, de kitámasztás az már fáj rendesen, meg felugrás. Hát, jegelem, vagy valami, s várok. Mást nem nagyon tudok. -
daviddavid #104 :S -
#103 Most már tudom hogy hívják: combpólyafeszítő izom - (latinul vagy nem tom hogy :)) tensor fasciae latae
És már azt is tudom hogy kell megnyújtani... :) -
#102 Gondolom... :) -
Drizzthsz #101 Többet én se. :):):) -
#100 Ijj az fájhatott... Én nem szeretnék ilyen sérüléseket.. Sőt semmiylet -
Drizzthsz #99 Aha, Hollandiában voltunk egy egyetemi tornán, aztán amikor először játszottam meccsen, lőttem egy gólt, pár percel később 1-1-ben vittem volna a kapusra, de egy védő hátulról rámcsúszott, s pont az éppen letámasztott lábat kapta telibe.
Sokkal régebben leírtam már amúgy, tavaly májusi hozzászólásokban lehet megtalálni. -
daviddavid #98 focizás közben? -
#97 Az szar lehetettt... -
Drizzthsz #96 Igen. -
Drizzthsz #95 Jaja. :) Kedd óta még mindig izomlázam van, bár hozzá kell tenni, hogy minden este voltam most bulizni, így az is hozzájárult, hogy ne múljon el. :D -
daviddavid #94 sípcsont törés????????? -
#93 Az az, csak nem jutott eszembe a neve... Edzőtől még nem kérdeztem, mert azóta még nem voltam edzésen (amióta megint elkezdett fájni) Holnap lesz, majd akkor megkérdezem...
Az a legszarabb, amikor kihagysz x időt és utána megint újra edzeni... Azok a fájdalmas izomlázak -
Drizzthsz #92 Nálunk kiemelésnek nevezi az edző, ha ugyqanarra gondolunk, lehzet kívülre is, meg belülre is csinálni.
De amúgy Rooney, edzőtől kértél rá tanácsot?
Amúgy most vették ki a fémeket egy hónapja a sípcsonttörésem után, szóval összesen volt vagy 6-7 hónap a felépülés először(törés után), aztán nyomtam a fémmel a focit, de már a végefelé fájt tőle a térdem egyre jobban, most meg kivették, s egy újabb hónap kellett, csak nagyon szar volt a műtét, de már faszán vagyok. Kedden voltam újra edzeni, olyan izomlázam van még mindig, hogy nem bírok leülni normálisan. :D:D -
daviddavid #91 :DD -
Csesza #90 hát én is kattogok nemkicsit, de majd este rásegítünk :) -
daviddavid #89 nekem a bokám kattog naon:D -
#88 Én csak annyit szoktam csinálni, hogy a jobb lábammal csinálok pár kifordítást (vagy nem tudom hogy hívják ezt... fölemelem és kifele csinálok egy kört :) ) és iylenkor mindig "kattog"...Ez gáz? -
#87 Melegíteni mindig bemelegítek, csak azt a részt nem vágom hogy hogyan... -
#86 nekem is volt már jópárszor,és igen attól van hogy egyáltalán nem melegítesz be vagy szarul.én se tudtam mi a pontos megnevezése valaki aszonta hogy forgónak hívják -
#85 Hali!
Nekem tavaly volt egy olyan, hogy rosszul léptem (fociztam) és nagyon fájt a combom fölötti rész, ott ahol találkozik a csípő meg a comb (nem tudom hogy hívják...)
Nem mentem el dokihoz, mert gondoltam, hogy csak valami húzódás. Kentem mindenféle kenőccsel, de mindig újra rásérültem... Aztán jött a tél, az edzéseknek is vége lett meg focizn se efociztam. Kb. 1 hónap múlva fociztam újra, de akkor már nem fájt a lábam...
Aztán most nem rég megint csak elkezd néha fájni, nem mindig meg nem annyira mint régebben, de nem tudok tőle rendesen rúgni meg ilyenek... Lehet azért van, mert nem melegítem be, vagy nem myujtom meg rendesen? Egyébként hogy kell megnyújtani azt az izmot, mert még nem jöttem rá... :)
-
neB #84 kiváncsi vagyok hogy akkor is röhögnél ha neked is így "meggörbülne a lábad"... -
Drizzthsz #83 Itt legalább a bűnöst eltiltották, youtubeon ha a more video infora nézel találsz némi infot. -
#82 :\
hátgeci nemigaz már hogy ennyire idióta faszbarmok legyenek sokan,hogy nyújtott lábbal ilyen erővel beleszálljon vkibe..de am nemhiszem el hogy akármiylen gyors is volt,ne tudta volna 2cm-el arébb vinni a lábát,és akkor talán nem a szerencsétlen sípcsontját szedi ketté..:\ -
#81 az igen meggörbült a lába:D