265
Halálbüntetést hazánkba?
  • Ramires
    Az életfogytig tartó börtönbüntetés elfogadható? Vagy inkább a hóhérok?
  • nf1
    semmi se bizonyitható 100%osan... a szemtanuk hazudhatnak, a felvételeket lehet hamisitani, a gyolkos meg megzavarodhat és ezért valja be azt amit el se követett... vagyis senkit nem lehetne halálra itélni :|
  • gameplusz
    L0L.
  • Shadow_THH
    oda is irtam az azelötti postban hogy csak nagyon kirívó eseteknél kéne alkalmazni

persze ne felejtsük el amit britney kisagyszony mondott: a halálbüntetés azért jó mert ezután legalább többször is meggondolja az elkövető hogy mégegyszer rosszat csináljon!
  • gameplusz
    Én nem tudom, amit hallok és utána nézek, csak azt tudom mondani, nem voltam még börtönben.
  • gameplusz
    Látom elborította valami az agyacskádat. Régebben hasonlóképp voltam ezzel én is, csak a dolgok másik oldalát is szemügyre kell venni.Konkrét mészárlásoknál halálbüntetés, de pl ilyen "nem bizonyítható teljes valójában a bűnös" eseteknél meggondolnám a dolgot..
  • fifi
    ismerek/ismertem/ olyan csávót aki 8 év fegyház/!/ után 3 nap múlva megint bent volt, bár nem gyilkosságért, "csak" kísérletért...
  • I.C.ram
    Ja csak olyan munkát végeznek, amire kb semmi szükség. rendesen vinném őket összeszerelő üzemekbe stb.
  • Shadow_THH
    igen persze például azok a szociopaták akik fényes nappal bementek valahova lelőttek 10-20 ember majd vidáman ujságolták hogy igen ők voltak mert ők istenhez hasonlóak és bármit megtehetnek, meg zsenik stb és büszkék rá

igen ők biztos nem voltak tettesek, tehát ha ezeket agyoncsapnánk akkor ott az esélye annak hogy egy ártatlant itélünk el

• gameplusz
    Van ilyen nálunk is...
  • I.C.ram
    Én az amerikai típusú munkatáborok híve vagyok. Kiküldeni őket a szöllősbe, vagy a bányába, aztán dolgozzanak, és a munkájuk utáni bevétel egy részét megkaphatják.
  • gameplusz
    Na igen, és ha mondjuk 5 évre rá kiderül, hogy mégsem ő volt? Nem egyszer fordult már ilyen elő a történelemben...
  • I.C.ram
    zéró. Sőt a sok felgyülemlett gyűlöletet, és agressziót le kell vezetnie...
  • Shadow_THH
    én mellette vagyok de csak nagyon komoly eseteknél mert mégiscsak ölést hajtunk végre mi is ha kivégezzük azt az állatot

én ugy vagyok vele hogy én egy fillért nem akarok adózni azért hogy egy szociopatát etessek a börtönben, amugy is jóhogy nem megbánja meg jóutra tér hogy kiirtott egy fél falut, persze

emberi jogok meg a tököm
  • Ramires
    Szabadulást követően mennyi időnek kell eltelnie, míg újra erőt vesz valakin a gyilkolhatnék?
  • Ramires
    Ilyen még úgysem volt. Nemrég olvastam ki egy könyvet a halálbüntetésekről, és gondoltam megkérdezem, Nektek mi a véleményetek. Kötél és Guilotine híve vagyok
  • Ron Ragm
    Annak is ugyanúgy elcseszi a 40 év börtön az életét.
  • Ramires
    Jómagam is Barackca fan vagyok :)
  • gameplusz
    Na igen, és ha kiderül, hogy ártatlan volt?
  • Muki100
    Jobbik programjában benne volt, aztán le lettek barbározva. Tényleg sokkal egyszerűbb lenne a rengeteg pszichopatát egyszerűen kivégezni mint életfogytiglanra vagy fél évszázadi etetésre ítélni. Aki olyan súlyos bűnt követett el úgyse lesz már jó semmire valószínű, hogy 30-40 év múlva majd kiengedjék, de általába ezek úgyis behalnak addigra. Szóval igen, jól jönne és a bűnözést is visszafogná. Persze ehhez kellene egy rendőrség, ami most nincs.
  • bertino
    milyen kreatív témákban tudnak itt az SGn topicot nyitni, hihetetlen...
  • Bankrupt #4
    "kevés volt, kevés volt, jajj nagyon kevés volt,
    a felakasztott gyilkosból nagyon kevés volt"

"gyilkos rohangál az utcán, megöl ártatlanokat,
    mégis megússzák a mocskok, nem vágják el a torukakat"

méd by barackca

az a baj amúgy, hogy még mindig ott tartanak, hogy a bűnesetek következményeivel kell törődniük... sőt, hogy egyáltalán még mindig kell foglalkozni bűnesetekkel...(száni)
  • Grenzjager
    Van visszatartó ereje a halálbüntetésnek, szóval támogatom!!
    A kötél meg olcsó...
    A minősített eseteknél mint pl Magda Marinkó simán, mint 20 évig tartani, etetni, évente majdnem fél milliárdért...
  • Thanatos
    szükség lenne...., drága börtönben tárolni a sok mocskot....
  • Ramires
    Szükség lenne-e halálbüntetésre itthon, Magyarországon, úgy mint pár évtizede? Amerikában még mindig használják a "humánus" injekciós megoldást. Írjatok saját véleményt, amit aztán lehet cáfolni, minden véleményre kíváncsi vagyok.