Halálbüntetések

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Én az amerikai típusú munkatáborok híve vagyok. Kiküldeni õket a szöllõsbe, vagy a bányába, aztán dolgozzanak, és a munkájuk utáni bevétel egy részét megkaphatják.
gameplusz
Na igen, és ha mondjuk 5 évre rá kiderül, hogy mégsem õ volt? Nem egyszer fordult már ilyen elõ a történelemben... <#heureka>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

I.C.ram
zéró. Sõt a sok felgyülemlett gyûlöletet, és agressziót le kell vezetnie...
én mellette vagyok de csak nagyon komoly eseteknél mert mégiscsak ölést hajtunk végre mi is ha kivégezzük azt az állatot

én ugy vagyok vele hogy én egy fillért nem akarok adózni azért hogy egy szociopatát etessek a börtönben, amugy is jóhogy nem megbánja meg jóutra tér hogy kiirtott egy fél falut, persze

emberi jogok meg a tököm

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Ramires
Szabadulást követõen mennyi idõnek kell eltelnie, míg újra erõt vesz valakin a gyilkolhatnék?

Ramires
Ilyen még úgysem volt. Nemrég olvastam ki egy könyvet a halálbüntetésekrõl, és gondoltam megkérdezem, Nektek mi a véleményetek. Kötél és Guilotine híve vagyok

Ron Ragm
Annak is ugyanúgy elcseszi a 40 év börtön az életét.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ramires
Jómagam is Barackca fan vagyok :)

gameplusz
Na igen, és ha kiderül, hogy ártatlan volt? <#confused><#levele>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Muki100
Jobbik programjában benne volt, aztán le lettek barbározva. Tényleg sokkal egyszerûbb lenne a rengeteg pszichopatát egyszerûen kivégezni mint életfogytiglanra vagy fél évszázadi etetésre ítélni. Aki olyan súlyos bûnt követett el úgyse lesz már jó semmire valószínû, hogy 30-40 év múlva majd kiengedjék, de általába ezek úgyis behalnak addigra. Szóval igen, jól jönne és a bûnözést is visszafogná. Persze ehhez kellene egy rendõrség, ami most nincs.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

bertino
milyen kreatív témákban tudnak itt az SGn topicot nyitni, hihetetlen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"kevés volt, kevés volt, jajj nagyon kevés volt,
a felakasztott gyilkosból nagyon kevés volt"

"gyilkos rohangál az utcán, megöl ártatlanokat,
mégis megússzák a mocskok, nem vágják el a torukakat"

méd by barackca

az a baj amúgy, hogy még mindig ott tartanak, hogy a bûnesetek következményeivel kell törõdniük... sõt, hogy egyáltalán még mindig kell foglalkozni bûnesetekkel...(száni)

Van visszatartó ereje a halálbüntetésnek, szóval támogatom!!
A kötél meg olcsó...
A minõsített eseteknél mint pl Magda Marinkó simán, mint 20 évig tartani, etetni, évente majdnem fél milliárdért...

szükség lenne...., drága börtönben tárolni a sok mocskot....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ramires
Szükség lenne-e halálbüntetésre itthon, Magyarországon, úgy mint pár évtizede? Amerikában még mindig használják a "humánus" injekciós megoldást. Írjatok saját véleményt, amit aztán lehet cáfolni, minden véleményre kíváncsi vagyok.

← ElőzőOldal 6 / 6