265
Halálbüntetést hazánkba?
-
#65 IGEN -
#64 A kereékbetörés az fizikai fájdalom a magánzárka pszichikai. Ha egyedül bezárnak egy csendes helyre ahol csak egy ismétlődő hangot hallasz folyamatosan, akkor megőrülnél egy idő után nem bírnád ki(márha megfelelő hangerelyű és nem mindig pont egyformán jönnek a cseppek). -
#63 És szerinted ezt vissza kéne hozni így a 21. század hajnalán? -
#62 de életlennel:) -
#61 de volt olyan, hogy a tolvajnak a csuklóját levágták, a hazudozóra szájkosarat tettek és megszégyenítették az emberek előtt.. bár ez utóbbi szerintem nem eredményezett sok mindent -
#60 "Kötél általi főbelövés"? X) Inkább agyonverni karddal -
#59 Hát szerintem az egész ország annak örülne ha minimálbérből kéne élniük, akkor meglátnák milyen is a polgári élet. Úgy mindjárt sokkalinkább a nép javát szolgáló intézkedéseket hoznák. -
#58 ez igaz, ha meg kell halni (már pedig meg fog halni kerékbetöréskor) akkor legalább emberi módszerezzel öljé kmeg, ne állatok módjára.. -
Shadow_THH #57 nem kéne kinozni csupán kötél általi főbelövést intézni számukra -
#56 Azért a politikusok mások.Elvileg mi választjuk meg őket.
Lehet,hogy a saját javukat akarják de azért nem a halálbüntetés lenne a megoldás.
Inkább el kellene kobozni mindenüket.Közügyektől eltiltani aztán mehet isten hírével... -
#55 Évekig börtönben ülni elég szenvedés? A kerékbetörés, az a szenvedés! Szerintem egyre több ember gondolná át, mit csinál -
#54 pff.. az se semmi -
#53 Hát ez a sikkasztos, lopós dolog ez meg a másik, ott ülnek a parlamentben és még lopnak is a több 100ezres fizetés mellet, persze nem csak ők, de az ilyenek megússzák mert annyi a pénz, hogy van ott bőven megvesztegetésre is. -
#52 Pont hallottam pár hete reggel a Rádió Cafén,hogy egy hapsi abból él,hogy bitófákat készít.Vannak olyan országok ahol használják és ők renedelnek:) -
#51 valahol olvastam régebben hogy a kerékbetörés és a karóbahúzás milyen hatásos lenne egyes országokban.. hát nem tudom.. az elég barbár dolog volt, még akkor is, ha egy gyilkos halt meg ilyen módon
amúgy az akasztás tényleg nem lenne rossz üzlet -
#50 Nyilván TE mást tanultál a közgazdaságtan órán. Én viszont ezt. -
Shadow_THH #49 ez igaz de az ember ott spóroljon ahol tud :D -
Shadow_THH #48 ez igy van sok csövés direkt azért sozkott randalirozni hogy legyen hova mennie arra a kis időre amig bezárják
szines tv=alanyi jog -
#47 Nyugodj meg a te pénzedből még 300 ingyenélő s***fejet is fizetnek a parlamentben meg az alattuk dolgozó még párszáz embert is(legtöbbjük semmit nem csinál, csak helytöltésnek van, vagy arra hogy kitaláljanak még egy adót). -
Shadow_THH #46 nem irtam ilyet te kezdtél el politizálni baromságokat arra irtam -
#45 Ehelyett ott lébecolnak a börtönben.Van tévéjük,intrenet,edzőterem stb...
Más meg az 50 fokos gyárban gürizik három műszakban azért,hogy ők jól éljenek. -
#44 Neked akkor mi az elképzelésed a büntetésvégrehajtásról? Aki gyilkol, azt villamosszékbe kell ültetni, aki meg sikkasztott pár milliót azt meg etessük, altassuk évekig az adóból? Kíváncsi vagyok. -
#43 Az előbb valaki említette az emberi jogokat, miszerint nem lehet kivégezni őket. Az élettér csökkentése nem emberi jogokhoz tartozik? Mindenkinek hányingere van a gyilkosoktól, sokat változna a világ, ha beiktatnák a kivégzéseket -
Shadow_THH #42 mostmár kikapcsolhatja a számitógépet... gratulálok -
#41 Bocsánat, az első mondatot elírtam. Mielőtt még valaki meggyanúsítana, hogy én jobban tudom, mint azok akik a parlamentben ülnek, tisztáznám, hogy nem tudom jobban (bár lehet, hogy 1-2-nél mégis:P) hanem nem mindig úgy van, ahogy beállítják. Pl narancssárga párt 350e munkanélkülis plakátja. -
#40 Az én pénzemből ne tartsanak senkit évtizedekig!
Aki hidegvérű gyilkos ( pl Mór) az pusztuljon! -
#39 Ez a munkanélküliség téma kicsit más lapra tartozik, de azért nem úgy van, ahogy a bulvársajtó, vagy ellenzék/kormánypárt gondolja. A munkanélküliségnek sok formája van, és ennek egy jelentős része önkéntes munkanélküli. Vagyis azért nem dolgozik, mert nem akar. A fegyencek meg mondjuk építhetnének autópályát, vagy javíthatnák az utakat. Télen takaríthatnának havat, nyáron homokzsákokat az ártereken, stb. Szóval lenne mivel lekötni őket. -
#38 Szerintem mindenkinek ugyanannyi joga van az élethez mint neked vagy nekem, az már kérdéses hogy elmezavarok, dühkitörések, tartós elmebaj miatt fogva kell tartani, hogy ,megóvjuk környezetét attól amit tenne. -
#37 Amerikában se mindenhol van halálbűntetés... -
#36 Az életed végéig a börtönben szenvedni sokkal fájdalmasabb mint örökre elaludni egy injekciótól. Mindennap ugyanazt csinálni, alig van élettered, az valószínűleg elég szörnyű lehet. Az igaz hogy a másik megoldás sokkal olcsóbb, de ha valaki azt akarja hogy szenvedjen akkor életfogytig, minél kisebb életteret biztosítva az elítéltnek. -
#35 Vannak gyilkosok akik hidegvérrel ölnek ídőseket,gyerekeket,ártatlanokat.
Ha az ártatlanság kizárható akkor megérdemelné a halálbüntetést! -
#34 Igazad van, de a lényegen nem változtat szerintem. Egy fejlett európai ország ne végezzen ki embereket. Anélkül is kordában lehet tartani a bűnözést. Mo. egyébként nem is ölt olyan vészes méreteket, mint az Isteni, mindentjóltudó, legnagyobbhatalom Amerikában. -
Shadow_THH #33 lebuktá paulina :/ emlékszem kb 11 éves lehettem amikor ez a szar ment de még mindig bennem van a nyoma: paula túl gonosz ezért nem mehet börtönbe, mindent magamra vállalok mert naiv és jó vagyok! 40 részen át nem házasodhatunk össze -
Shadow_THH #32 a dolgoztatással csak az a baj hogy igy kiveszed más emberek kezéből a munkát akik szintén elvállalnának bármit már szorult helyzetükben
ergo nehogy már a rablógyilkos kapja meg a munkát az ország meg éhezik -
#31 [fú most lebokott]
-
#30 Megdolgoztatni őket, az is egy szép elgondolás. De az ügyvédek segítségével valamire hivatkoznának. -
Shadow_THH #29 valóban semmi sem bizonyitható 100%osan de szerintem tul sok szappanoperát néztek, azokban van hogy esmeralda magára válalja a bünt amit el sem követett mert annyira jó lány :C -
Shadow_THH #28 épelméjü sorozatgyilkos nincs
illetve szerintem épelméjü gyilkos sincs -
#27 Mennyivel jobb az a kormány (bíróság) aki halálra ítél egy gyilkost? Emberek ne játszanak Istent. Nem lehet egy másik ember élete felett ítélkezni. Előbb legyen eutanázia, mint halálbüntetés. Arról már ne is beszéljünk, hogy egy többszörös (épelméjű) gyilkosnak sokkal nagyobb büntetés élete végéig börtönben ülnie, mint meghalnia. Én az összes elitéltet munkára fognám. Ne csak ücsörögjenek, TV-zgessenek, és még el is vannak tartva. Nagy lóf@szt. Dolgozol, aztán majd eszel. És ha nagy genyó volt az illető, akkor élete végéig csücsülne a hűvösön. -
#26 Hja és oks, akkor bocsesz!