Halálbüntetések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
én ugy vagyok vele hogy én egy fillért nem akarok adózni azért hogy egy szociopatát etessek a börtönben, amugy is jóhogy nem megbánja meg jóutra tér hogy kiirtott egy fél falut, persze
emberi jogok meg a tököm
http://www.lohere.net - a MagyarChan
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a felakasztott gyilkosból nagyon kevés volt"
"gyilkos rohangál az utcán, megöl ártatlanokat,
mégis megússzák a mocskok, nem vágják el a torukakat"
méd by barackca
az a baj amúgy, hogy még mindig ott tartanak, hogy a bûnesetek következményeivel kell törõdniük... sõt, hogy egyáltalán még mindig kell foglalkozni bûnesetekkel...(száni)
A kötél meg olcsó...
A minõsített eseteknél mint pl Magda Marinkó simán, mint 20 évig tartani, etetni, évente majdnem fél milliárdért...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent