Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!
van 1 kis problémám a dirttel:
most vettem 1 momo racing forcefeedbackes kormányt és vmi miatt
full gázt ad folyamatosan, bármit is csinálok.
be van kalibrálva rendesen, patch fent van, másik játéknál tökéletesen mûxik...
vki help, please!!!

hy
Ujra én... letöltöttem egy másik dirt-et elégg sokáig tartott.. És ez se mûködött ugyanaz a probléma amit már lejjebb leirtam, igaz arra se kaptam választ.
Gépem adatai: AMD sempron LE-1640 2,6 Ghz 2Gb RAM G-force 9600 Gt vidikártya
A proci lehet gond a problémámra???
kössz elõre is a választ..
Most nekem is szedi rendesen, de ezelõtt is egymás után szedtem.. mind1 azalényeg mostmár mûxik.
A másik problémámra tudsz vmit mondani?
Most elkezdtem egy másik változatot tölteni, remélem az mûködni fog.
zozyk
Egymás után szedd le öket,ne egyszerre.
Úgy müködik.
Üdv:Z

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

A játékkal is vagy csak a magyarítással?
Csövi! Nálam ugyan ez a gond... <#fejvakaras>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

A magyarítást amit lejjebb lehet letölteni nemtudom leszedni mert a data azt irja hogy nem leli a fájlokat. Másnál is fennáll ez a probléma?
üdv!
A következõ a problémám: Dirt-et felraktam a 1.1 patch-et és a 1.2-t is elis indul, de miután profilt létrehozok az elsõ hiba a hanggal adódik.
Beakad a szalag egy bizonyos hangrészletnél és egy idõ után megjavul de nem sok idõre..
A grafikával semmi gond szaggatni se szaggat, tehát a rendszerkövikkel nincs gond.
A másik problémám, hogy a career-be belépek és nem tudom elkezdeni a karrierem mert befagy az egész.
Nem tudom, hogy a letöltött játék a hibás vagy valamit rosszul csináltam e..
Ha tudtok vmi megoldást légyszi segitsetek!
thx
üdvözletem!
nekem a problémám az hogy felteszem a játékot patch 1.01-et felteszem megcrackelem és amikor elinditanám a versenyt akár karierbõl akár rallyvilágból amikor betöltene akkor a játék kilép. probáltam más patchel is de akkor is ezt csinálja.a gép nem lehet a baja! egyéb ötlet srácok??
Falconer
Nemtom milyen alaplap, de nem lehet h az van, hogy a VGA nem megy 16x PCI Express módban csak 8x-ban?
Meg nézd meg, hátha éppen egy régebbi driver kéne.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

gyerekek nekem az lenne a problémám hogy a game 5-6 FPS-t mutat. a régebbi Nvidia 8600asommal meg simán ment medium-high beállítások mellett. azóta csak a VGA lett új. a többi maradt. E4100 dual core, 2x2 GB ram, Ati HD3850 256mb vga op rendszer xp sp2-rõl sp3ra lépett. ez mi a retkes pöcsömért lehet? gondoltam lehet hangkártya hardveres gyorsítása? megnéztem az összes variációt, semmi. VGA driver is elég friss, szóval nem tudom vat a fakk lehet. a game patchelt 1.1es verziós.
Csövi megszereztem a játékot fel is raktam de nem indul el üres fekete képernyö és azt írja ki hogy a dirt.exe nem válaszol mi lehet a gond talán az hogy nem arra a merevlemezre raktam amin a windows is van hanem a d meghajtóra?

,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info

Látom minden játéknál küzdessz ezzel a kormánnyal 😄 😄 amúgy ennél a játéknál nagyon rá kell érezni a kormányra, mert elég gyatrán lett megcsinálva rá az irányítás, max a "steering linearity"-t tudod állítgatni, vagy a Logitech Profiler-ben a Sensitivityt (ebben pont az a jó, hogy játékokra lebontva tudod külön-külön beállítani). Ja és maxra felpatchelve kell hogy legyen a játék, attól valamivel jobb lesz.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

emokiller próbáld 1.21a v b patc-el úgy nem dob ki elméletileg
Nem tudja mi vki hogy mért dob ki az online rész? 1.21es peccs felrakva , de mikor indulna a verseny kiirja hogy kapcsolat megszakadt.

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

devilzero
Üdv!
DiRT alatt nagyon érzékeny az új logitech FF EX kormányom! Milyen beállítások mellett lehet jól menni vele, ha vki megdobna egyel megköszönném!!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Hali az a gondom hogy amikor felrakom a játékot és indítanám akkor vmi protection systemet hoz be és itt akármit csinálok nem indul el. mit csináljak?
Sziasztok! miért van az hogy multiplayerben amikor betölt a pálya és pont ahogy elindulna a verseny egybõl kiirja hogy hiba a kapcsolat megszakadt? (az összes patch fent van).

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Sziasztok felraktam a játékot meg crack-eltem és amikor indítanám a játékok error a DiRT.exe hibát élszlel ezért leálat...próbáltam több crack-el de hiába próbáltam patch-elni és utána crack-elni de nem sikerült
a gépem:AMDAthlon64 x2 Dual Core 6000+ 3.10Ghz, 2gb ram,ATI radeon hd 3650 a videókari...aki tud segítsen...
Elõre is köszi a segítséget
Mákvirág
Na ugye! Mondtam én!<#vigyor0>

Rájötem mi volt a játék problémája h nem a c-re telepítettem

Ohhh csoda történt most legalább el indult a játék de fekete képernyõ és elöbukkan az egér és kilép majdnem ugyan az de az a cinkes ha a gépem:
RAM:2gb
Video:Nvidia NX8600GTS 512mb
Proci:Amd64 x2 4600+ 2 mag
igy kb szóval és a cd-t a video mellé adták...:xd ez a cinkes

ezt én semm tudom vami protecktet akkar telepíteni fel is rakja és utána újra inditja és utána megint kirakja és igy megy

Mákvirág
Szerintem,nem tudom mi lehet a kínja!

Béke nekem az a gondom h eredetia cd és akkor semm megy fel rakom elinditanám fekete képrenyõ és hírtelen elõ jött a 800*600 as modba az egér és bezárja az egészet....:S

Sirch
Hát nem tudom. Én a napokban vettem új PCt, XP-t tettem fel rá, a régi gépem Dokumentum mappájából átmásoltam a mentéseket, telepítéskor pedig ennek a mappának a helyét adtam meg mentések helyeként, és simán folytathattam a karrierem.

helló nem tudok csak erre a hozzászolásomra hivatkozni!! :#4081
mai napig nem jöttem rá hogyan lehetne megcsinálni ezt a mentési részt!!
lehet h nagyon egyszerû de nem jövök rá egyszerûen!!!😛
de ha neked sikerül valahogy leírhatnád hogyan raktad bele a kijátszott mentéseket!!!

Kössz a választ
Mûködõ savegame van a játékhoz? Eddig kettõt is leszedtem, de egyik elmentés se mûködik 😞

Majdnem minden tekintetben árkád 😊 leszámítva persze az elég sokféle lehetõségeket nyújtó autó beállításokat. Bár ha azt veszed ez már a Pro Street-ben is volt és az se sikerült szimulátorra.
Irányítás elég gyorsan reagál, úttapadás über masszív, fékek über erõsek 😊 ezekre mondjuk vannak hivatalos modok, csak ezzel igencsak megnehezítik a karrier teljesítést, úgyhogy csak az után érdemes felrakni. Nekem amúgy igencsak bejön. Meg lehet kövezni, de nekem a fél-szimulátor stílus a legbejövõsebb 😛 a rally módban viszont pöttyet lehangoló mondjuk a hajtûkanyarok bevétele, szinte cseppet sincs csúsztathatóság, pedig faszán meg lehetett volna csinálva azt is az árkádos stílusával együtt is

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sziasztok!
Ez inkább szimulátor, vagy árkád játék?
Bocs a tudatlanságomért, senkit se ismerek aki tesztelte volna, én sem. 😞

Hát miután nyóccáz féle google keresést eszközöltem és semmi ilyet nem találtam, inkább azon agyaltam, hogy mi volt más fél éve a gépemen 😄 reméltem hogy nem az új driverek, de akkor biztos lett volna rá találat, mert nvidia fórumot is néztem 😄 aztán nagy nehezen beugrott, hogy régen az Easy Tune 5-ös volt fenn, azzal meg kevés dolgot lehetett állítani, ezért nem is szöszmötöltem vele, de a 6osban már benn van a BIOS-ban is beállítható CIA, ami 5-bõl 3-as fokozatra volt rakva. Más játékoknál nem okozott gondot, talán a Fallout 3-ban még dobott is rajt pár lóerõt, de úgy látszik Dirt bácsikánál halál volt 😊
Találtam a Formula Force EX esetekre is példákat asszem a Gamestar oldalon, de nekem az a vicces hogy ez csak akkor jön elõ ha belépek az opciókba, mondjuk grafikán finomítani, vagy akármi 😄 viszont ha visszalépek menübe és újra beállítok 1 tengely kiosztást és visszalépek akkor már jó. Ezzel már együtt tudok élni, de ezt már végképp nem tudom másnak tulajdonítani mint az 5.04-es Logitech szoftvernek 😛

Mayorpapa
szia! hogy tudtad mindezt kinyomozni? hogy jöttél rá a hibára? csak kíváncsi vagyok, és érdekel, hogy jöttél rá 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Bár a kérdésemre nem jött válasz, így 2 nap alatt csak kiszenvedtem mi okozta: a Gigabyte alaplap CIA (Központi Intelligens Gyorsítás) akármilyen fokozata késleltetett processzor kalkulációkhoz vezet a játékban (annak ellenére hogy pont az ellenkezõjére hivatott). Most megint megy ultrán, de kormány még mindig nem mindig reagál elsõre. Ha viszont menübe visszalépek és a kormányt mozgatom picit, akkor a következõ versenyekben (a menübe vissza nem lépésig 😄 ) megint jó. Hát interesting 😊

Nem tudja valaki hogy mitõl õrült meg a játék nálam? Kb. fél éve játszottam vele, ma raktam újra, de 2mp-énk belaggol (Core2 E8400, 8800GT). Régen magas/ultra beállításokkal is teljesen jól futott, most meg kb. fele teljesítmény. Lehet hogy az új NVidia drivereket nem komálja? De ezt még tetézi az is hogy a kormányomat is csak 50%-os váltakozással vagy érzékeli vagy nem, pedig opcióknál be tudom állítani vele az irányítást <#szomoru1>
Ja és fennvan mind2 patch és elvileg minden driverem friss.

Sirch
Azok számára, akiknek nem indul a játék (Dirt.exe hibát észlel), és Kaspersky Internet Security 2009-et használnak:

Uninstallálják a KIS-t, és próbálják meg úgy indítani a játékot. Ha megy (ergo bebizonyosodott, hogy a KIS okozta a galibát), akkor úgy telepítsék ismét vissza, hogy a komponensek közül kihagyják az Anti-Dialert (az ADSL, kábelnet esetén úgyse kell), és elvben menni fog a játék. Legalább is nálam, meg pár ismerõsnél mûködött így. Sok sikert!

ahol tudok, segítek XD
Köszi<#alien>
akkor menj újra pár versenyt, amig lesz pénzed a többi koocsira..
Megtudná mondani valaki, hogy hogyan lehet feloldani a csalásokat?Mert végigvittem mindent amit lehet, de nem tudtam megszerezni minden autót<#nemtudom>A válaszokat elõre is köszönöm!
Nekem olyan problémám lenne, hogy mielõtt indítanám a pályát elkezdi tölteni majd kidob és dirt executeable mûködése leállt. 64bites vista, mi lehet a gond?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

akyyy
pályákhoz keresek optimális beállitásokat, aki tud ilyeneket, szóljon😄

illetve jöhetnek rekordok. monjduk boxra automatice felirja de csak kétbarátnak van meg, és ugy nemjó

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

blory

Be van kapcsolva a Vsync is. Teljesen full beállításoknál is csinálja. Tulajdonképpen mindig begyorsul, ha egyedül vagyok a pályán, vagyis rally futamot nem tudok menni, csak rallycrosst, olyankor a többi kocsi miatt normálisan fut.
a mgyarosításhoz mi a jelszó?(mert nekem a kicsomagoláskor kéri)<#pardon1>
Maxtreme
nyomj neki vsyncet, lehet valami driver gebasz miatt megõrül anélkül.

Hát pedig ez történik, egyszerûen játszhatatlanul begyorsul néhány másodpercenként 😞
Maxtreme
Na azt én megnézném..
A régi vasamon ami klasszisokkal jobb volt mint a tied ([email protected] NW P4, x1950GT, 2gb ddr1 stb..) mindenféle felbontáson és beállításon játszhatatlan volt..

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy játék közben néha eszement módon begyorsul pár pillanatra a kép, fõleg kanyarokban, és így nem igazán lehet kiszámítani a helyes íveket.
Ja, és ez max grafikán történik, szóval nem tudom jobban leterhelni az engine-t, hogy kicsit lassabb legyen.
Régen nem volt ilyen gond, akkor 19-es monitoron játszottam, most 22-esen 16:10-es képaránnyal, V-Sync on stb. Próbáltam már állítgatni felbontást, mindent, de nem segített.
Ezt csinálja Win 7 és XP alatt is.
1.2-es patch van fenn.
Valaki esetleg tud valami megoldást erre?
A gépem:core 2 duo 1.83 GHz, 4 GB RAM, 8800 GTX, legújabb driver
Régebben is ugyanezen a konfigon toltam, akkor nem volt semmi baja😞
balint1111
Rossz tipp. Feltettem egyenlõre 1280X1024 közepes. De lehet állítok rajta még.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Mákvirág
Kb.alap vagy az sem