4307
  • Kinetic
    driver frissités? :)
  • misu006
    PLS help me! elindul a gém, de inaktivba vált a monitor... tipikus hang van kép nincs efeket :S
  • Kinetic
    Sziasztok.Megvettem eredetiben a DRTI-et és nemtudom rá felrakni a patch-et....amúgy meg online-ra se enged fel,ez miért van?Amikro belemegy hogy felhasználó meg jelszó meg ezek.akkor olyan hülyén viselkedik..akadozik meg nem megy bele pl. a felhasználó névbe...ez mitől lehet?
    Amúgy magyar és Topselleres a game :)
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • JUVEfun
    ja ja
  • Mákvirág
    Sziahello all!
    Az online miért szűnt meg? Meghagyhatták volna még decemberig,igény lett volna reája,nem-e?
  • RYO21
    nem szaggat. Elég a gépem hozzá + a videókártyámhoz eredet DiRT-et kellett volna kapnom.
  • belapeter
    Teljes játékkal játsz!
    + Lehet hogy szaggat,és azért késik.
  • RYO21
    ÁÁÁÁ!!!! feltettem a demót és kb miden 2 perc után megfagy a játék. AZ kép nem mozog és az autó zúg.

Am meg nagyon késik az irányítás. Ez miért vvan?
  • Gaberking
    Sziasztok!
    Az a gondom, hogy egyik napról a másikra a játék sebessége 10-15 FPS -re esett vissza, már a menü is akadozik. Ezen kívül minden játék hibátlanul működik. A gépen semmi változás nem történt a lassulás előtt. A számítógépem: Q8200, GTX260, 4 GB RAM, G25 kormány.
    Mi lehet a megoldás?
    Előre is köszönöm!
  • belapeter
    Ahh,akkor nemtudom.
  • olahjojo1990
    Talán anno Bithumenről, de nem biztos...
  • belapeter
    Nekemis ezek voltak.
    Honnan töltötted?
  • olahjojo1990
    Nekem ilyenem nincsen! :(
    Sőt, most nem volt semmiféle régebbi fájl a gépen...
    Milyen letöltött fájlra gondolsz?
    ISO-m van, Patchem, Tweakem, meg egy exe-m.
  • belapeter
    Na!
    Talán tudok segíteni!
    Elősször is töröld a játék minden fájlát!
    Másodszor meg valahol a letöltött fájl mellett van egy magyar readme,ahol van magyar leírás.Pontról pontra járj el.!
    Énis majdnem elrontottam!
  • olahjojo1990
    Sziasztok!

Következő a gondom a játékkal...
    Magyar verzió van meg. Felteszem, Protect sysytem után újraindítom a gépet, majd elindítom újra a játékot.
    Bejön a Colin Mcrsae Dirt felirat középre, és utána fekete képet látok időtlen-időkig. Anno ment a játék, szóval a gépem elvben jó hozzá.
    Konfig: AMD 3700+; 1 Gb RAM /4x256/; nVidia 7600 GS
    Segítségeteket köszönöm elrőe is!

• Zoliwrc
    Igen sajnos megszűnt,nem lehetne valahogy újraindíttatni?
  • belapeter
    Hát az meg minek bele?
  • Ryan1991
    Helló ! azt szeretném kérdezni hogy nem lehet valahogy meg oldani hogy lada vfts legyen a játékba ?
  • belapeter
    Illyet.
  • Mákvirág
    Én csak a holtjátékot vettem 3%-ra,mást mindent hagytam.
    Milyen kormányt használsz?
  • belapeter
    Sziasztok :)
    Tudnátok egy kicsit segíteni,hogy kormánnyal jól mennyen?
    Az atyaúristennek sem akar nekem sikerülni :S
    Itt a beáll.-okra lenne szükségem.
  • fess
    én is ezt olvastam hogy már nincs többé online
  • ExZsole
    Sziasztok nektek megy az online játék nekem sehogy nem megy,portot nyitottam neki a:30002-est mégse.A CD Projekt support munkatársa azt állitja megszünt az online támogatás.

Hihető ez?
  • fess
    sziasztok
    ma tettem fel a játékot meg a patchet,de olyan 10 percenként az asztalra ugrik,letesz magát kicsibe,de utánna minden gond nélkül tudom folytatni.
    ez mitől van? amd 5200+,3gb ram, ati hd4830;logitech force ex-el játszom
  • Indigo
    Azt lehet tudni, hogy miért lépked ki mindig random módon a Windows-ba? Ma raktam fel, de hol a menüben fagy ki, hol verseny közben, de egy szakaszt még nem sikerült végigtolnom... :S
    Vagy ez csak az én "speciális" verzióm miatt van? :)
  • manika
    25000 pénzbe került
  • Mákvirág
    Hy! Mennyi pénzért vetted a momo-t?
    Ha nem vagyok indiszkrét.
  • manika
    csak sikerült megoldani..én voltam a hülye, mert bekonfigoltam és nem a testreszabást választottam ki, hanem az alapkonfigot...azért köszi a segítséget!
  • atiwrc
    Vagy esetleg abban a jatékban inverzre kell rakni az a tengelyt
  • atiwrc
    Vagy a jatékban vagy a windowsban van bekapcsolva a kombinált pedálok....
  • manika
    hali!
    van 1 kis problémám a dirttel:
    most vettem 1 momo racing forcefeedbackes kormányt és vmi miatt
    full gázt ad folyamatosan, bármit is csinálok.
    be van kalibrálva rendesen, patch fent van, másik játéknál tökéletesen műxik...
    vki help, please!!!
  • Dirtmania
    hy
    Ujra én... letöltöttem egy másik dirt-et elégg sokáig tartott.. És ez se működött ugyanaz a probléma amit már lejjebb leirtam, igaz arra se kaptam választ.
    Gépem adatai: AMD sempron LE-1640 2,6 Ghz 2Gb RAM G-force 9600 Gt vidikártya
    A proci lehet gond a problémámra???
    kössz előre is a választ..
  • Dirtmania
    Most nekem is szedi rendesen, de ezelőtt is egymás után szedtem.. mind1 azalényeg mostmár műxik.
    A másik problémámra tudsz vmit mondani?
    Most elkezdtem egy másik változatot tölteni, remélem az működni fog.
  • zozyk
    Egymás után szedd le öket,ne egyszerre.
    Úgy müködik.
    Üdv:Z
  • Dirtmania
    A játékkal is vagy csak a magyarítással?
  • Tes Parker
    Csövi! Nálam ugyan ez a gond...
  • Dirtmania
    A magyarítást amit lejjebb lehet letölteni nemtudom leszedni mert a data azt irja hogy nem leli a fájlokat. Másnál is fennáll ez a probléma?
  • Dirtmania
    üdv!
    A következő a problémám: Dirt-et felraktam a 1.1 patch-et és a 1.2-t is elis indul, de miután profilt létrehozok az első hiba a hanggal adódik.
    Beakad a szalag egy bizonyos hangrészletnél és egy idő után megjavul de nem sok időre..
    A grafikával semmi gond szaggatni se szaggat, tehát a rendszerkövikkel nincs gond.
    A másik problémám, hogy a career-be belépek és nem tudom elkezdeni a karrierem mert befagy az egész.
    Nem tudom, hogy a letöltött játék a hibás vagy valamit rosszul csináltam e..
    Ha tudtok vmi megoldást légyszi segitsetek!
    thx
  • Nyifi
    üdvözletem!
    nekem a problémám az hogy felteszem a játékot patch 1.01-et felteszem megcrackelem és amikor elinditanám a versenyt akár karierből akár rallyvilágból amikor betöltene akkor a játék kilép. probáltam más patchel is de akkor is ezt csinálja.a gép nem lehet a baja! egyéb ötlet srácok??
  • Falconer
    Nemtom milyen alaplap, de nem lehet h az van, hogy a VGA nem megy 16x PCI Express módban csak 8x-ban?
    Meg nézd meg, hátha éppen egy régebbi driver kéne.