Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van 1 kis problémám a dirttel:
most vettem 1 momo racing forcefeedbackes kormányt és vmi miatt
full gázt ad folyamatosan, bármit is csinálok.
be van kalibrálva rendesen, patch fent van, másik játéknál tökéletesen mûxik...
vki help, please!!!
Ujra én... letöltöttem egy másik dirt-et elégg sokáig tartott.. És ez se mûködött ugyanaz a probléma amit már lejjebb leirtam, igaz arra se kaptam választ.
Gépem adatai: AMD sempron LE-1640 2,6 Ghz 2Gb RAM G-force 9600 Gt vidikártya
A proci lehet gond a problémámra???
kössz elõre is a választ..
A másik problémámra tudsz vmit mondani?
Most elkezdtem egy másik változatot tölteni, remélem az mûködni fog.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
A következõ a problémám: Dirt-et felraktam a 1.1 patch-et és a 1.2-t is elis indul, de miután profilt létrehozok az elsõ hiba a hanggal adódik.
Beakad a szalag egy bizonyos hangrészletnél és egy idõ után megjavul de nem sok idõre..
A grafikával semmi gond szaggatni se szaggat, tehát a rendszerkövikkel nincs gond.
A másik problémám, hogy a career-be belépek és nem tudom elkezdeni a karrierem mert befagy az egész.
Nem tudom, hogy a letöltött játék a hibás vagy valamit rosszul csináltam e..
Ha tudtok vmi megoldást légyszi segitsetek!
thx
nekem a problémám az hogy felteszem a játékot patch 1.01-et felteszem megcrackelem és amikor elinditanám a versenyt akár karierbõl akár rallyvilágból amikor betöltene akkor a játék kilép. probáltam más patchel is de akkor is ezt csinálja.a gép nem lehet a baja! egyéb ötlet srácok??
Meg nézd meg, hátha éppen egy régebbi driver kéne.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
DiRT alatt nagyon érzékeny az új logitech FF EX kormányom! Milyen beállítások mellett lehet jól menni vele, ha vki megdobna egyel megköszönném!!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
a gépem:AMDAthlon64 x2 Dual Core 6000+ 3.10Ghz, 2gb ram,ATI radeon hd 3650 a videókari...aki tud segítsen...
Elõre is köszi a segítséget
RAM:2gb
Video:Nvidia NX8600GTS 512mb
Proci:Amd64 x2 4600+ 2 mag
igy kb szóval és a cd-t a video mellé adták...:xd ez a cinkes
mai napig nem jöttem rá hogyan lehetne megcsinálni ezt a mentési részt!!
lehet h nagyon egyszerû de nem jövök rá egyszerûen!!!😛
de ha neked sikerül valahogy leírhatnád hogyan raktad bele a kijátszott mentéseket!!!
Mûködõ savegame van a játékhoz? Eddig kettõt is leszedtem, de egyik elmentés se mûködik 😞
Irányítás elég gyorsan reagál, úttapadás über masszív, fékek über erõsek 😊 ezekre mondjuk vannak hivatalos modok, csak ezzel igencsak megnehezítik a karrier teljesítést, úgyhogy csak az után érdemes felrakni. Nekem amúgy igencsak bejön. Meg lehet kövezni, de nekem a fél-szimulátor stílus a legbejövõsebb 😛 a rally módban viszont pöttyet lehangoló mondjuk a hajtûkanyarok bevétele, szinte cseppet sincs csúsztathatóság, pedig faszán meg lehetett volna csinálva azt is az árkádos stílusával együtt is
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ez inkább szimulátor, vagy árkád játék?
Bocs a tudatlanságomért, senkit se ismerek aki tesztelte volna, én sem. 😞
Találtam a Formula Force EX esetekre is példákat asszem a Gamestar oldalon, de nekem az a vicces hogy ez csak akkor jön elõ ha belépek az opciókba, mondjuk grafikán finomítani, vagy akármi 😄 viszont ha visszalépek menübe és újra beállítok 1 tengely kiosztást és visszalépek akkor már jó. Ezzel már együtt tudok élni, de ezt már végképp nem tudom másnak tulajdonítani mint az 5.04-es Logitech szoftvernek 😛
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ja és fennvan mind2 patch és elvileg minden driverem friss.
Uninstallálják a KIS-t, és próbálják meg úgy indítani a játékot. Ha megy (ergo bebizonyosodott, hogy a KIS okozta a galibát), akkor úgy telepítsék ismét vissza, hogy a komponensek közül kihagyják az Anti-Dialert (az ADSL, kábelnet esetén úgyse kell), és elvben menni fog a játék. Legalább is nálam, meg pár ismerõsnél mûködött így. Sok sikert!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
illetve jöhetnek rekordok. monjduk boxra automatice felirja de csak kétbarátnak van meg, és ugy nemjó
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A régi vasamon ami klasszisokkal jobb volt mint a tied ([email protected] NW P4, x1950GT, 2gb ddr1 stb..) mindenféle felbontáson és beállításon játszhatatlan volt..
Olyan problémám van, hogy játék közben néha eszement módon begyorsul pár pillanatra a kép, fõleg kanyarokban, és így nem igazán lehet kiszámítani a helyes íveket.
Ja, és ez max grafikán történik, szóval nem tudom jobban leterhelni az engine-t, hogy kicsit lassabb legyen.
Régen nem volt ilyen gond, akkor 19-es monitoron játszottam, most 22-esen 16:10-es képaránnyal, V-Sync on stb. Próbáltam már állítgatni felbontást, mindent, de nem segített.
Ezt csinálja Win 7 és XP alatt is.
1.2-es patch van fenn.
Valaki esetleg tud valami megoldást erre?
A gépem:core 2 duo 1.83 GHz, 4 GB RAM, 8800 GTX, legújabb driver
Régebben is ugyanezen a konfigon toltam, akkor nem volt semmi baja😞
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5