4307
  • daf xf
    Akkor írd már le hogy te mien beállítást használsz lécci.
  • macisajt22
    Nekem se eredeti a játék, és igenis királyul irányítható kormánnyal, csak be kell állítani rendesen.
  • gordon 24
    CTRL-sem reagál. Egyetlen gombbal nem tudom állitani.. Mi a frász van?:D
  • gordon 24
    Sajnos nem igazán! Ma tettem fel, még nem próbáltam. De ha nem eredeti a tied sem akkor lehet azért nem enged! Kösszi a tanácsot.. Tudom hogy szar az irányítása, de azért játszható kormánnyal is.
  • miki10
    szia!

ha be akarod állitani a kormányt akkor nem entert kell nyomni hanem ctrl.(de nem ajánlom a kormányt mert elég rosz az írányitás):D

és te nem tudnál nekem segiteni?
    abba kéne hogy ha onlinén akarok menni akkor azt írja ki hogy a verzio nem komptabilis nem tudod mi baja?
    vagy hogy kéne meg csinálni hogy mennyen?
  • gordon 24
    Srácok! Megszereztem a gamét.. (nem legális uton) Van egy gondom. Az optionsban nem engedi a kormány beállitásit modositani. Látja,hogy egy momo és müködik is, de nem tudom megadni neki hogy melyik gombon mi legyen. Ahogy entert nyomok visszalép a menübe. Van ötletetek? Előre is THX!
  • ajem kisa
    Najo, ha nemmenne, és mielött megkérdeznéd... Ez a legutolso peccs!
  • ajem kisa
    Itt pl.!
  • miki10

de a pacheket honnan lehet leszedni?
  • miki10
    w77d de a pacheket honnan lehet leszedni?

• w77d
    1. eredetinek kell lenni a játéknak
    2. rakd fel a patch-eket!
  • miki10
    hellosztok nem tudtok segiteni a colin dirt be?
    abba kéne segiteni hogyamikor onlinén akkaork menni akkor azt írja ki a hogya verzió nem komptabilis?

nem tudjátok hogy lehet meg csinálni hogy lehesen menni onlinén?
    űdv miki
  • samsung123
    most rakatm fel a játékot, és nézem hogy a G25 kormányohoz nem lehet kuplungot ,meg manuális H-váltót berakni:(
    valaki van ilyen problémája?
  • miki10
    abba kéne segiteni hogyamikor onlinén akkaork menni akkor azt írja ki a hogya verzió nem komptabilis?

nem tudjátok hogy lehet meg csinálni hogy lehesen menni onlinén?
  • miki10
    abba kéne segiteni hogyamikor onlinén akkaork menni akkor azt írja ki a hogya verzió nem komptabilis
  • ajem kisa
    Probálkozz a beállitásokban, van ott pár beállitás, nekem pl. a creative hangkártyámmal olyan volt, hogy a navigátort nemlehetett hallani, de a beállitásokkal nemjötttem rá mivolt...
    Aztán találtam egy driver update-et, azzal megoldodott minden, javitott egy rakás játékban!
  • Balumann
    Vagy kapcsold be/kevert fel a center hangszórót, mivel olyankor ami előlről jön hang átteszi a centerbe :-/
  • [HUN]FaTaL
    tedd a hangot winben 5.1-ről 2.1re (sok játéknál csinálja 5.1ben dirttel nekem nem volt problem)
  • berczely
    Én nem találkoztam ilyennel...
  • jaki88
    Hahó!!!!!!!!!! Senki nem tudja mi lehet a gond? Senki nem találkozott ezzel a problémával, amit már 2x is megkérdeztem? Válaszoljon már valaki please!!!!!!!!!!!!!
  • [HUN]FaTaL
    c:\documents and settings\all users\documents\codemasters mappa, és a játékot is telepítsd újra miután a wint újraraktad.
  • Noorbi
    Hello! Ujra akkarom rakni a gépet így a játékot is a mentések azok hol vannak?? És visszatudom-e majd rakni, hogy jó legyen?!
    Elöre is köszii!!
  • arty
    a supersampling jobb, de iszonyat nagy az erőforrásigénye
  • [HUN]FaTaL
    A magyrt nemkell újrarakni mert elindul és a mentéseket a saját mappjáában keresi, az angolt újrakell rakni mert nyöszörög és a mentéseket ott keresi amit beállítottál.
  • jaki88
    Sziasztok! Miért van az hogy nincs hang a játékban, se motor hang se semmi, csak a többi autó hangját hallom? Menüben meg mindenhol van, csak a futamok közben nincsen hangja a kocsimnak. Mi a gond? Előre is köszi a segítséget.
  • ajem kisa
    Amikor telepitetted a játékot, megkérdi, hogy hova rakja a mentéseket, ahova kijelölted a mappát, azt ird felül, ha nemmegy, akkor rakd ujra a játékot, és jegyezd meg, hol van a mappa!
  • Easy Csabesz
    Üdv megcsináltam mindent és mégis 0%-ot ír ki pedig a mentésnek 59%-osnak kell lennie.
  • [HUN]FaTaL
    De ne a codemasters hanem a savegame és hardwaresettings mappát
  • [HUN]FaTaL
    igen
  • Easy Csabesz
    De a főmappába vagy hova kell másolni???
  • [HUN]FaTaL
    gondolom a multi
  • daf xf
    Üdv!
    És meik a jobb?
  • arty
    Anti Aliasing megvalósitás (van multisampling és supersampling alapu)
  • nono55
    igen AA
  • [HUN]FaTaL
    énse jöttem rá, nemtom AA-t hívná másképp? Mert szorzó van
  • grebber
    A beállításoknál az a multisampling izé az mire jó mi az??
  • nono55
    köszi! este szétzúzom a MOMO kormányom meg a házimozit! :D
  • [HUN]FaTaL
    Igen 1.2 patch + angol dirt crack. Egyébként szerintem igen jóra sikerül a magyar szinkron:)
  • nono55
    a magyar szinkron milyen?érdemes felrakni?1.2 peccs alatt is fut?

thx
  • grebber
    Hm na megnéztem a 8800GT-mel egész jó fut bár a szaros vinyoval kéne valamit kezdeni mert annyira teker róla hogy az miatt akad be mindig a game :( Valszeg agyon van töredezve már szegény meg miegymás.