4307
  • macisajt22
    Eddig a karrierben 78%-nál járok amatőr/félprofi nehézségi szinten.
  • macisajt22
    Íme a kormánybeállításaim:
    (DiRT 1.2 +HUN Logitech WingMan Formula Force GP):

• macisajt22
    Nem voltam onlinén
  • macisajt22
    Bocsi, mostanában nem követtem a lépést, megnézem a %-okat a kormánynál és majd írom, hogy nekem hogy jó.
  • [HUN]FaTaL
    Srácok: Mi az a onlinén?:DD Az csak simán online. Onlinén az dupla ragozás és elég csúnya:D

Sosem játszottam online de írj be valamit és probáld ki:)
  • daf xf
    Nekem angol va.
    Amikor akarok onlinén nyomulni akkor kér valami felhasználónevet meg jelszót.
    Oda bármit megadhatok vagy hogyvan az?
    Tört gammám van.
  • ajem kisa
    Onlájnon mindig kidob egy idö után, nekem eredeti a lemez, a kezdettöl fogva ilyen volt, verseny közben is csak ugy kilép igy...
    Ez nemazért van, mert nemvetted meg, hanem azért mert valaki nemjol végezte a munkáját...vagy mitt'om é'!?:D
    A kormányt meg tényleg lödd be magadnak, mert annyi beállitás van, hogy kinek mi...(én alapon hagytam, csak mexokás kérdése!)!
  • [HUN]FaTaL
    ha ötszázszor megkérdezed sem fogjuk tudni

onlineban a magyarra mások is panaszkodtak, az angollal tökéletes
    kormányt meg sakkozd ki:)
  • miki10
    nem tudjátok mért írja ki mindig onlinén hogy kapcsolat hiba a kapcsolat meg szakadt?

és optionsba a az irányitásson belül ot van a bölvveb na és ot melyik hány százalékonjó hogy ne legyen olyan érzékeny a kormyány? 5
  • ajem kisa
    Amikor (gondolom te is felülirtad) csináltad, akkor ha csak a language mappát cseréled le, akkor lesz kockás karakter!
    Innen szedd le a feliratot, és ott 2 mappa van, amit felülkell irni (mondjuk nálam megoldotta, kivétel a futamok alatt a bal felsö sarokban az "idö"-t, mert az ö kocka maradt...mind1, az már nemszámit!
  • grebber
    Nekem magyar verzió van 1.2-es patchel és ilyen nálam nem volt!
  • balee4
    Nem tudjátok, a magyar verzióban, hogyan lehet a néha elöjövő kockás karaktereket kijavítani? (ő, ű-nél)
  • miki10
    nem tudjátok mért írja ki mindig onlinén hogy kapcsolat hiba a kapcsolat meg szakadt?

és optionsba a az irányitásson belül ot van a bölvveb na és ot melyik hány százalékonjó hogy ne legyen olyan érzékeny a kormyány?
  • daf xf
    Neten lehet nyomini a tört verziót?
    Mert amikor akarok neten jáccani kér valami jelszót meg felhasználói nevet.
    Azt megadom és a jelszóóra aztírja hogy nem megfelelö a jelszó.:(
  • berczely
    Én toltam mind2 alatt.Vista64biten talán nehezebben fut mint xp alatt vista gépigénye miatt!
  • miki10
    Hello!

és optionsba a az irányitásson belül ot van a bölvveb na és ot melyik hány százalékonjó hogy ne legyen olyan érzékeny a kormyány?
  • informen
    lenne még egy kérdésem anno fél éve ment a mulzis verseny is, majd töröltem a gémet és utána már nem volt online lista /verseny. lehet elrontottam valamit
  • w77d
    nekem nem fagy ki, és semmi problémám sincs vele! próbáld meg úgy, hogy akkor is kifagy-e ha lejjebb veszed a grafikát! lehet hogy csak a géped nem bírja!
  • w77d
    nekem a vistán teljesen stabil
  • informen
    basszus nem tudok írni. lol
  • informen
    Melyik Windowsr aérdemesebb feltennia gémet. (stabilitás ,mentés bug) stb. xp sp3 or vista64
  • nono55
    na ez engem is érdekel!
  • miki10
    kérlek mond már meg a kormány beállitást hogy milyen mert nekem nagyon érzékeny.

Előre kösz
  • daf xf
    Hát ez csicska egy gamma!
    Mostmár k**vára kezd az agyamra menni.
    Tolnám a kariert töltené befele a versenyt és kifagy.:@
    Felraktam ezt a szar 1.2es peccset is de semmi kül csak a grafikán tudtam még egy kcsit feljebb húzni.:@
  • daf xf
    Thenksz
  • [HUN]FaTaL
    LINK

1.2-est szedd
  • [HUN]FaTaL
    hm így nemengedi
  • [HUN]FaTaL
    Tessék
  • Balumann
    Jobb ha inkább megkeresed (később sok hasznát veheted az oldalnak ;) )
  • daf xf
    Esetleg konkrét linket nemtudnál adni?:S
  • [HUN]FaTaL
    cracket leszedni?:) gamecopyworld.com
  • daf xf
    Hi all!
    Felraktam az 1.2es patchet és aztakarja msotmeg hogy tegyem be a lemezt.
    Eddig ezt enmkréte sosem.
    Mit kell csinálni?
  • Balumann
    Patcheld a játékot.
  • gordon 24
    De hiába nyomom a ctrl-t nem csinál semmit. Nem értem miért..
  • gordon 24
    Nem! Angol.. De az mind1. végülis..
  • miki10
    abba kéne hogy ha onlinén akarok menni akkor azt írja ki hogy a verzio nem komptabilis nem tudod mi baja?
    vagy hogy kéne meg csinálni hogy mennyen onlinén ?

és a kormány hány százalékon jó, hogy ne legyen olyan érzékeny?
  • JUVEfun
    Elöször a ctrl.-nyomd /az törli /, majd az új beállítást és csak azután enter !!!!!!!!!!!
  • miki10
    abba kéne hogy ha onlinén akarok menni akkor azt írja ki hogy a verzio nem komptabilis nem tudod mi baja?
    vagy hogy kéne meg csinálni hogy mennyen onlinén ?
  • miki10
    neked magyar a colin dirt?
  • gordon 24
    Nekem jól reagál a kormányra, de nem tudok uj gomb kiosztást csinálni rá. Amikor belépek oda ahol a pedálokat kormányzást kell a tengelyekre állitani irja alul hogy nyomjak entert az uj gomb beállitásához. Megnyomom majd visszalép a menübe.