Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dirt Have fun V0.4 + SweetFX
Van lehetõség más pályákon menni is a kamionokkal( rallycross v egyéb pályák). Létezik hozzá olyan MOD amely segítségével megvalósítható, hogy a T4 szériás kamionokkal is tudjak más pályán menni?
(nem bas*tatásból, de csak kicsit kellett volna lejjebb görgetned, hogy megtudd! Ennek ez a rendje általában egy fórumon!)😊
Megvan a játék eredetiben de nem tudok online játszani már nem emlékszem hogy hogyan kell ha valaki tudna segítsen.
Köszi.
Nakkérem. A következõkben kérnék tanácsot.
A gép:
Intel Core i3-2100
ASUS P8H61M-LX2 SI
4 GB RAM
Ki milyen videókártyát tanácsol ehhez a játékhoz? (és az újabbakhoz)
köszi
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Kipróbáltam volna:-(
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ha lenne egy ilyen eredetim tudnék multiba nyomatni??Mennek még szerverek??
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Mivel irányítasz (bill, kormány, joy...)?
Peccsek fentvannak-e...
Tiéd a szó, bár én nemfogok tudni válaszolni, majd olyan aki játszik vele még, elmondja, de akkor az ilyen dolgok nélkül nemkapsz választ tuti!😛
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
Eladó egy Colin MCrae Rally 04, EREDETI PC játékszoftver, kítûnõ állapotban, eredeti tokjával, és a 4 db. telepítõ CD-jével együtt! 😊
A termékre itt lehet megvásárolni:
http://www.vatera.hu/colin_mcrae_rally_04_pc_szamitogepes_jatek_1441697505.html
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
nekem van de sajna még nem 100% csak 67 körüli, de a karrier végig van csinálva + van több mint 1 millió euróm szal a maradék kocsikat is nagyjából meg tudod venni. Ha kell pm-ben írj egy címet aztán este átküldöm.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
http://kb.flexerasoftware.com/selfservice/microsites/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=Q111253&sliceId=
"In your case It appears that it is having problems with or finding the setupdll.cpp file.
It may not be getting copied to your system from the CD during the install process. Check your CD for any fingerprints, dirt, smudges, or scratches. Clean (carefully with a soft cloth) any dirt you find by wiping from the center hub to the outer rim across the CD surface.
Next, clear out your Windows TEMP folder. The installer dumps files there during the install and if that is full or cluttered an install may fail."
Hiba információ:
>SetupNew\SetupDLL.cpp (841)
PAPP😄iRT
PVENDOR:Codemasters (http://www.Codemasters.com)
PGUID:08CF4AFE-EC29-4AD9-A748-A27079F4C72B
$12.0.0.58849
@Windows (6000) BT_OTHER 0.0
Nekem a DIRT1 és 2-nél is csak az intro ismétlõdik de maga aa játék nem megy... Nem értem hisz eddig minden gond nélkül ment..
Mikor betöltené a pályát kidob dirt executable errorral!
Mindenbõl a legfrissebb van fent win 7 64.
Volt valakinek ilyen?
De van okosság asszem rá a dirt2 topiknak a FAQ-jában!
Vagy itt!