4307
  • mester1987
    Sziasztok, akik még játszanak ezzel itt egy kis grafikai tuning (és a szerzőtől egy régi sweetfx-es igazítás a pakkban), ha valaki nem találná.

Dirt Have fun V0.4 + SweetFX
  • RED BULL F
  • gigamen
    Üdv!

Van lehetőség más pályákon menni is a kamionokkal( rallycross v egyéb pályák). Létezik hozzá olyan MOD amely segítségével megvalósítható, hogy a T4 szériás kamionokkal is tudjak más pályán menni?
  • ajem kisa
    #4298!
    (nem bas*tatásból, de csak kicsit kellett volna lejjebb görgetned, hogy megtudd! Ennek ez a rendje általában egy fórumon!):)
  • szilijozsi
    Üdv mindenkinek kicsi segítséget szeretnék kérni.
    Megvan a játék eredetiben de nem tudok online játszani már nem emlékszem hogy hogyan kell ha valaki tudna segítsen.
    Köszi.
  • thedriver
    Minél jobbat.Link
  • av256
    Üdv!

Nakkérem. A következőkben kérnék tanácsot.

A gép:
    Intel Core i3-2100
    ASUS P8H61M-LX2 SI
    4 GB RAM

Ki milyen videókártyát tanácsol ehhez a játékhoz? (és az újabbakhoz)

köszi
  • GaBika6
    Akcijó
  • zotya10002
    Köszi!!

Kipróbáltam volna:-(
  • ajem kisa
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Ha lenne egy ilyen eredetim tudnék multiba nyomatni??Mennek még szerverek??
  • ajem kisa
    Tedd fel egész mondatba a kérdést, mert félig kész mondatra nemfogsz választ kapni!:)
    Mivel irányítasz (bill, kormány, joy...)?
    Peccsek fentvannak-e...
    Tiéd a szó, bár én nemfogok tudni válaszolni, majd olyan aki játszik vele még, elmondja, de akkor az ilyen dolgok nélkül nemkapsz választ tuti!:P
  • iterativequ
    Hello.Szerintem alapból nagyon érzékeny az irányítás és valaki megtudná mondani hogy melyik a legjobb beállítás? Köszi
  • paci600
    Nekem megvan a magyar verziója, de nem engedi átírni a nevem. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
  • Kistódi
    Nagyon Szépen Köszönöm!!
  • Balee 007
    Hello
    LINK
  • tamas1616
    Sziasztok!

Eladó egy Colin MCrae Rally 04, EREDETI PC játékszoftver, kítűnő állapotban, eredeti tokjával, és a 4 db. telepítő CD-jével együtt! :)

A termékre itt lehet megvásárolni:

http://www.vatera.hu/colin_mcrae_rally_04_pc_szamitogepes_jatek_1441697505.html
  • Kistódi
    Sziasztok! Próbáltam már sok helyről de nem találtam... Tudna nekem valaki dobni egy linket hogy le tudjam tölteni?
  • fook
    már találtam köszi :) Audi quattro király :)
  • Balee 007
    Hello
    nekem van de sajna még nem 100% csak 67 körüli, de a karrier végig van csinálva + van több mint 1 millió euróm szal a maradék kocsikat is nagyjából meg tudod venni. Ha kell pm-ben írj egy címet aztán este átküldöm.
  • fook
    Valaki tud dobni egy 100%os mentést, ami működik ?
  • ajem kisa
    Tuti!
  • fook
    Sziasztok! Nem ismeri fel a joyomat :S van valami megoldás ?
  • underground2
    van valami program amivel tudok multizni menni, mert tudom hogy a hivatalos szervereket kb 3 hónapja lezárták.
  • Imrusssss
    hibaüzi nálam
  • Breki33
    ez InstallShield runtime error

http://kb.flexerasoftware.com/selfservice/microsites/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=Q111253&sliceId=

"In your case It appears that it is having problems with or finding the setupdll.cpp file.

It may not be getting copied to your system from the CD during the install process. Check your CD for any fingerprints, dirt, smudges, or scratches. Clean (carefully with a soft cloth) any dirt you find by wiping from the center hub to the outer rim across the CD surface.

Next, clear out your Windows TEMP folder. The installer dumps files there during the install and if that is full or cluttered an install may fail."
  • Imrusssss
    Hibakód: -5006 : 0x80070017
    Hiba információ:
    >SetupNew\SetupDLL.cpp (841)
    PAPP:DiRT
    PVENDOR:Codemasters (http://www.Codemasters.com)
    PGUID:08CF4AFE-EC29-4AD9-A748-A27079F4C72B
    $12.0.0.58849
    @Windows (6000) BT_OTHER 0.0
  • ajem kisa
    Így nemlehet megmondani, vagy ccsinálj egy képet, hogy mi a hibaüzenet, vagy mondj róla többet!
  • Imrusssss
    sziasztok van eredeti dirt 1 em és win 7-em felakarom rakni de a telepítés előkészítőnél a 33% nál hibaüzit dob ki ilyenkor mi a teendő?
    Mégvalamit elfelejtettem kérdezni netről levett dirt2-vel onlint jatszani hogy lehet,mert pl ul a gridben sok magyarral játszok akiknek nincsmeg eredetiben a játékuk.
    Megmondaná valaki hogy eredeti dirt tel mértnem lehet onlinon játszani.Regisztráltam rendesen codemasternál is visszakülték a jelszót is,mégse tudok belépni.Mindig azt irja ki hogy nincs internetkapcsolatom vagy rossz a felhasználo név.Mintha nem adna szervert a játékhoz.A gridet mikor bekapcsolom ott automatikusan bejelentkezik a regisztrált nevem:pl pisti automatikus bejelentkezése sikerült,ennek kéne lennie mikor a dirtet inditom el de ez nemtörténik meg.Rámegyek a többjátékos modra beirom a nevet jelszot és semmi,visszadob és ki irja a szokásost amit már fent leirtam.Válaszotokat köszönöm.
  • Swimming
    Sziasztok!!! Honnan tudom letölteni a játékot??? Légyszi küldjétek el a linket!!!
  • Varga10
    csá! nem indul a játék, elindítja magát de csak fekete képernyőt látok és ennyi.
  • davis98
    Cs ! Nem tudtok nekem küldeni egy emulatort ? Linket.
  • berczely
    Van eladó szinronos eredeti DiRT-em!
  • attika199600
    sziasztok ! kocsikat nem lehet letölteni a 2-höz??
  • KISTUJA
    sziasztok
    Nekem a DIRT1 és 2-nél is csak az intro ismétlődik de maga aa játék nem megy... Nem értem hisz eddig minden gond nélkül ment..
  • Csavez
    Hi!
    Mikor betöltené a pályát kidob dirt executable errorral!
    Mindenből a legfrissebb van fent win 7 64.
    Volt valakinek ilyen?
    Köszi majd megprobálom
  • ajem kisa
    Szerintem csak gyári serial-al lehet csapatni online!
    De van okosság asszem rá a dirt2 topiknak a FAQ-jában!
    Vagy itt!