2459
Portal
  • G0j0
    atlag a 2ik kor utan ugyanugy a savba dob bele :( elleszek egy darabig ugy erzem :D
  • G0j0
    uhh, ez igy leirva szep es jo, probaltam mar mert gondoltam h valami ijesmi lesz :D 2 kor ad akkora lenduletet h oda at tudom magam dobni ?!

mindjart megprobalom, thnx a lot a helpet, innentol ha nem megy az az en bajom :DD

de ezekszerint nem en voltam a huje, ez mar eszembejutott csak nem hittem h ennyire egyszeru lenne.. :D
  • Lyan Kyj
    jah!

Akkor:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lényeg (még párszor hasznos lesz), hogy lendületet kell venned, hogy átugorj.
    Rálépsz a mozgó platformra, és az alsó szinten az egyik oldalsó falba lősz egy járatot. Megnyomod a gombot, a túloldalon (ahonnan jöttél) felnyílik a fal. Amint felnyílt (45°-ra), lődd bele a másik járatot. Menj át, majd zuhanás közben lőjj magad alá, hogy az eséstől felgyorsulj. Ha kell, zuhanj még egy kört, a lendület át fog dobni. Onnan meg a kockával rá a platformra, lerakod a kockát, vissza a gombhoz és kész.
  • G0j0
    http://agressive.darkangels.hu/nk/portal3.jpg

http://agressive.darkangels.hu/nk/portal4.jpg

a 3asnal nemtudok felugrani a kockahoz, 4esen kene rarakni a kapcsolora h szembe nyiljon a kapu.
  • G0j0
    a labdas dolog mar megvolt tegnap hajnalban :D az nemvolt nehez, de nekunk a lift tuloldalarol kell a kocka, amit ugyebar vissza kell vinned egy szobaval arrebb, h rarakd a kapcsolora, h szembe ne zarodjon be az ajto.
    en a kockahoz nemtudok eljutni, mert csak az alata levo gombra enged raesni, ami ugyebar nyitja az ajtot visszafele.

egyebkent thnx h segitesz.
  • Lyan Kyj
    18. pályarészletének megoldása

KATT

A kép bal oldalán pont nem látszik egy kis kamra, oda kell bevezetni a golyót. Lőjj lyukat a zöldekbe, majd amint kijött és elindult a kamra felé a golyó, azonnal lőjj egy lyukat közel hozzád éa a piros nyílnál lévő falba, majd ugrás közben nyomd meg a gombot, hogy kinyíljon a kamra ajtaja, és átmenjen a golyó. A piros műveletet gyorsan kell végrehajtani, mielőtt odaér a labda.

• kHares
    Normális hogy minden bonus map végén kifagy?
  • Serpa
    ez vmi félelmetesen jó játék lett.
    ráadásul a gépigény is alacsony(nem hiába source motor)
    15 szintet gyorsan végig lehet vinni, nézelődni nincs mit :)

úgy láttom az utolsó 4 szint ami húzosabb lesz, robotok miatt.

alig várom már, h az EP2 is elkezdjem.
  • G0j0
    szembol es balrol csinaltam ket kepet.

• Lyan Kyj
    dobj egy képet a terem bal oldaláról, és lerajzolom:)
  • G0j0
    Hi all!

sajnos elakadtam a 18as questnel,a teremben ahol van 4 db ijen kis robot, kozepen van egy lift, es szemben van ket kis szint, az alsoban van a gomb amivel visszafele tudnek haladni, a felso szobaban van a kocka amit vissza kene vinnem a kapcsolohoz, de a kockahoz sehogy sem ferek hozza mert a liftrol nemtudok oda atugrani erte... fel oraja filozok h honnan lehetne oda beugrani de semmi.
    a kocka viszont kell h visszatudjam vinni es tovabbjutni, mert bezarja az ajtot a kapcsolo :D:D

huhh ez nagyon ertelmes lett, de sztem aki mar jart ott tudja h mirol hadovalok.. :D

a helpet elore is thnx.
  • AleXXXXX
    Ha fenn vagy blue-dragonmon...
    Nekem max sávszéleséggel jött le (most csomizom ki).
  • lololol
    ja hogy ez a portál topic :D
    akkor 2-3 óra
  • lololol
    kicsit több mint 6 óra volt úgy hogy majdnem mindenhol megálltam és megnéztem amit lehetett, közepes nehézséggel
    az achievementekkel még lehetne pöcsölni de nincs haszna
  • Lossantos
    üdv mindenkinek!

Nektek simán fut ...\hl2 -steam -game portal módszerrel, vagy ennyire azért nem egyszerű??
  • chelseafan
    Portal Credits
  • Serpa
    mennyi a tiszta játékidő?
  • RelakS
    De letöltheted onnan :P
  • 062020
    credits
  • 062020
    Valaki feltenné valahova azt a zenét ami a vredits alatt megy?
  • biomage
    ott fizetös
  • RelakS
    Rakétás robot arca elé egy portál, a cső alá egy másik, majd hagytam, hogy bemérjen. Ezután két találat kellett, és a cső szilánkokra hullott. Jutalom: egy darab dobókocka, amire felállva bementem a csőbe
  • RelakS
    Steam-ről
  • biomage
    Honan is tudom ezt a játékot letölteni?
  • Dodo55
    Jaja :D

Úgyis az a bajom mindig, hogy a nagy pályákat sosem fejezem be. Ide meg jól lesznek kis pályák is.

Emiatt gondolkoztam, hogy esetleg megpróbálkozok valami gg mappal CSS-hez, de az meg túl egyszerű.
  • runner78
    Egyetértek, most játszottam végig.
    Bár én azt hittem a tesztre, hogy utána jön a játék, de a tesztek az maga a játék.
    Amúgy tényleg NAGYON JÓ játék. Jópofa.
    Remélem lesznek majd pályák hozzá...mert igy rövidke volt.
    De ütös a HL2 motorral egy logikai-ügyességi játék.

Esküszöm jobban tetszett ez, igy ezzel játszottam, és csak ezután jön a Episode 2.
  • PunkZoli
    csinálnár pályákat, mi?!:D
  • chelseafan
    Ez a játék NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓ!!!:D
    A robothang szövege hatalmas, a credits tényleg mindent üt!
    Játékban még sose röhögtem ennyit.:D
  • romeozor
    én is végigvittem :) üdítő volt
    ott egyébként vissza kell menni a raksis drone-hoz és az üvegcsövet szét kell törni ami a járat fölött van és kipottyan egy doboz
  • Petko
    jaja olyasmi, én azokat az xbox dobozokat stócoltam fel... elég ingatag megoldásnak tűnt
  • Lyan Kyj
    Fogtam két széket, aztán bemásztam:)
  • Petko
    (amúgy a rakétás drone után nemsokkal van amiről beszélek)
  • Petko
    arra azért kiváncsi lennék, hogy a végefele mások hogy csinálták meg azt a részt, ahol egy kissebb, emelt nyílású szellőzőcsatornába kell mászni ahol egy ventillátor van
    hogy jutottatok fel a csatornába?
    én megoldottam, csak nem hinném hogy ez volt a forgatókönyv szerű amit én csináltam
  • buba23
    De igen :D
    Az alap pályák csak "tutorialok" a bónusz mappokhoz képest.
    Ott kezdődik csakám a móka...
    Advanched chambers pályákon már túlvagyok, nemrég kezdtem el a Challenge maps -eket: eddig:
    Test chamber 13 : - 4 portállal teljesítve
    Test chamber 14 : - 2 portállal , 10 lépéssel, ill. 10 mp alatt teljesítve :D
  • Dodo55
    Csak jöjjön már ki a Source SDK update...

Amúgy valószínűleg azért nem jött még, mert a régebbi játékok update-jével együtt fog jönni.
  • lololol
    lesz rengeteg custom pálya pár héten belül, lehet is őket importálni alapból a menükben
  • AleXXXXX
    A te hszed azóta érkezett mióta frissítettem a lapot.
    Neharagudjatok, ha duplapostot írok.:

Teljesen igazad van!
    Nekem személy szerint elegem van a 1000 fps race és egyéb "szokásos" játékbol.
    Pont egy ilyen újdonságra vágytam. Jó lene ha ennek lenne folytatása, vagy multyja, vagy jönek ki valami pálya-patch:D
    Alex
  • AleXXXXX
    Sziasztok!

Én most szedem a játékot, de végignézem az összes videót youtube-on, és ahogy látom, bagyon király lesz:D
    Már alig várom..:):)))))
  • Petko
    odabasz... na ilyen játékokat kéne csinálni 2007 ben, nem azt a tömérdek szemetet, amiben semmi szórakoztató meg érdekes nincs
  • Makee
    Bónusz pályákat nem játszátok ki?Nem olyan rövid azért azokkal együtt.