2459
Portal
-
G0j0 #137 atlag a 2ik kor utan ugyanugy a savba dob bele :( elleszek egy darabig ugy erzem :D -
G0j0 #136 uhh, ez igy leirva szep es jo, probaltam mar mert gondoltam h valami ijesmi lesz :D 2 kor ad akkora lenduletet h oda at tudom magam dobni ?!
mindjart megprobalom, thnx a lot a helpet, innentol ha nem megy az az en bajom :DD
de ezekszerint nem en voltam a huje, ez mar eszembejutott csak nem hittem h ennyire egyszeru lenne.. :D
-
Lyan Kyj #135 jah!
Akkor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lényeg (még párszor hasznos lesz), hogy lendületet kell venned, hogy átugorj.
Rálépsz a mozgó platformra, és az alsó szinten az egyik oldalsó falba lősz egy járatot. Megnyomod a gombot, a túloldalon (ahonnan jöttél) felnyílik a fal. Amint felnyílt (45°-ra), lődd bele a másik járatot. Menj át, majd zuhanás közben lőjj magad alá, hogy az eséstől felgyorsulj. Ha kell, zuhanj még egy kört, a lendület át fog dobni. Onnan meg a kockával rá a platformra, lerakod a kockát, vissza a gombhoz és kész. -
G0j0 #134 http://agressive.darkangels.hu/nk/portal3.jpg
http://agressive.darkangels.hu/nk/portal4.jpg
a 3asnal nemtudok felugrani a kockahoz, 4esen kene rarakni a kapcsolora h szembe nyiljon a kapu.
-
G0j0 #133 a labdas dolog mar megvolt tegnap hajnalban :D az nemvolt nehez, de nekunk a lift tuloldalarol kell a kocka, amit ugyebar vissza kell vinned egy szobaval arrebb, h rarakd a kapcsolora, h szembe ne zarodjon be az ajto.
en a kockahoz nemtudok eljutni, mert csak az alata levo gombra enged raesni, ami ugyebar nyitja az ajtot visszafele.
egyebkent thnx h segitesz.
-
Lyan Kyj #132 18. pályarészletének megoldása
KATT
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kép bal oldalán pont nem látszik egy kis kamra, oda kell bevezetni a golyót. Lőjj lyukat a zöldekbe, majd amint kijött és elindult a kamra felé a golyó, azonnal lőjj egy lyukat közel hozzád éa a piros nyílnál lévő falba, majd ugrás közben nyomd meg a gombot, hogy kinyíljon a kamra ajtaja, és átmenjen a golyó. A piros műveletet gyorsan kell végrehajtani, mielőtt odaér a labda.
-
kHares #131 Normális hogy minden bonus map végén kifagy? -
#130 ez vmi félelmetesen jó játék lett.
ráadásul a gépigény is alacsony(nem hiába source motor)
15 szintet gyorsan végig lehet vinni, nézelődni nincs mit :)
úgy láttom az utolsó 4 szint ami húzosabb lesz, robotok miatt.
alig várom már, h az EP2 is elkezdjem. -
G0j0 #129 szembol es balrol csinaltam ket kepet.
-
Lyan Kyj #128 dobj egy képet a terem bal oldaláról, és lerajzolom:) -
G0j0 #127 Hi all!
sajnos elakadtam a 18as questnel,a teremben ahol van 4 db ijen kis robot, kozepen van egy lift, es szemben van ket kis szint, az alsoban van a gomb amivel visszafele tudnek haladni, a felso szobaban van a kocka amit vissza kene vinnem a kapcsolohoz, de a kockahoz sehogy sem ferek hozza mert a liftrol nemtudok oda atugrani erte... fel oraja filozok h honnan lehetne oda beugrani de semmi.
a kocka viszont kell h visszatudjam vinni es tovabbjutni, mert bezarja az ajtot a kapcsolo :D:D
huhh ez nagyon ertelmes lett, de sztem aki mar jart ott tudja h mirol hadovalok.. :D
a helpet elore is thnx.
-
#126 Ha fenn vagy blue-dragonmon...
Nekem max sávszéleséggel jött le (most csomizom ki). -
#125 ja hogy ez a portál topic :D
akkor 2-3 óra -
#124 kicsit több mint 6 óra volt úgy hogy majdnem mindenhol megálltam és megnéztem amit lehetett, közepes nehézséggel
az achievementekkel még lehetne pöcsölni de nincs haszna -
Lossantos #123 üdv mindenkinek!
Nektek simán fut ...\hl2 -steam -game portal módszerrel, vagy ennyire azért nem egyszerű?? -
#122 Portal Credits -
#121 mennyi a tiszta játékidő? -
#120 De letöltheted onnan :P -
062020 #119 credits -
062020 #118 Valaki feltenné valahova azt a zenét ami a vredits alatt megy? -
#117 ott fizetös -
#116 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rakétás robot arca elé egy portál, a cső alá egy másik, majd hagytam, hogy bemérjen. Ezután két találat kellett, és a cső szilánkokra hullott. Jutalom: egy darab dobókocka, amire felállva bementem a csőbe -
#115 Steam-ről -
#114 Honan is tudom ezt a játékot letölteni? -
Dodo55 #113 Jaja :D
Úgyis az a bajom mindig, hogy a nagy pályákat sosem fejezem be. Ide meg jól lesznek kis pályák is.
Emiatt gondolkoztam, hogy esetleg megpróbálkozok valami gg mappal CSS-hez, de az meg túl egyszerű. -
runner78 #112 Egyetértek, most játszottam végig.
Bár én azt hittem a tesztre, hogy utána jön a játék, de a tesztek az maga a játék.
Amúgy tényleg NAGYON JÓ játék. Jópofa.
Remélem lesznek majd pályák hozzá...mert igy rövidke volt.
De ütös a HL2 motorral egy logikai-ügyességi játék.
Esküszöm jobban tetszett ez, igy ezzel játszottam, és csak ezután jön a Episode 2. -
PunkZoli #111 csinálnár pályákat, mi?!:D -
#110 Ez a játék NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓ!!!:D
A robothang szövege hatalmas, a credits tényleg mindent üt!
Játékban még sose röhögtem ennyit.:D -
#109 én is végigvittem :) üdítő volt
ott egyébként vissza kell menni a raksis drone-hoz és az üvegcsövet szét kell törni ami a járat fölött van és kipottyan egy doboz -
Petko #108 jaja olyasmi, én azokat az xbox dobozokat stócoltam fel... elég ingatag megoldásnak tűnt -
Lyan Kyj #107 Fogtam két széket, aztán bemásztam:) -
Petko #106 (amúgy a rakétás drone után nemsokkal van amiről beszélek) -
Petko #105 arra azért kiváncsi lennék, hogy a végefele mások hogy csinálták meg azt a részt, ahol egy kissebb, emelt nyílású szellőzőcsatornába kell mászni ahol egy ventillátor van
hogy jutottatok fel a csatornába?
én megoldottam, csak nem hinném hogy ez volt a forgatókönyv szerű amit én csináltam -
buba23 #104 De igen :D
Az alap pályák csak "tutorialok" a bónusz mappokhoz képest.
Ott kezdődik csakám a móka...
Advanched chambers pályákon már túlvagyok, nemrég kezdtem el a Challenge maps -eket: eddig:
Test chamber 13 : - 4 portállal teljesítve
Test chamber 14 : - 2 portállal , 10 lépéssel, ill. 10 mp alatt teljesítve :D
-
Dodo55 #103 Csak jöjjön már ki a Source SDK update...
Amúgy valószínűleg azért nem jött még, mert a régebbi játékok update-jével együtt fog jönni. -
#102 lesz rengeteg custom pálya pár héten belül, lehet is őket importálni alapból a menükben -
#101 A te hszed azóta érkezett mióta frissítettem a lapot.
Neharagudjatok, ha duplapostot írok.:
Teljesen igazad van!
Nekem személy szerint elegem van a 1000 fps race és egyéb "szokásos" játékbol.
Pont egy ilyen újdonságra vágytam. Jó lene ha ennek lenne folytatása, vagy multyja, vagy jönek ki valami pálya-patch:D
Alex -
#100 Sziasztok!
Én most szedem a játékot, de végignézem az összes videót youtube-on, és ahogy látom, bagyon király lesz:D
Már alig várom..:):)))))
-
Petko #99 odabasz... na ilyen játékokat kéne csinálni 2007 ben, nem azt a tömérdek szemetet, amiben semmi szórakoztató meg érdekes nincs -
#98 Bónusz pályákat nem játszátok ki?Nem olyan rövid azért azokkal együtt.