2459
Portal
-
#177 Nem inkább: Are you still here? :) (Még mindig itt vagy?) -
#176 üdv, valaki találkozott már olyannal a challange mapoknál, hogy a végén kiírta hogy cheated? 2 változtatást eszközöltem csak, konzol bekapcsolás és fps kiírás -
csimpok #175 Hát berakhattad volna spoilerbe a beírásod.
Én is hasonlóan csináltam, de nem egyszerre az egészet, mert nem függölegesen estem, aztán a portál mellé érkeztem minden alkalommal.
Kedvenc részem? Nem tudom, az egész marha jó :) Nyolván az advanced mapek a legérdekesebbek, még nincs mind meg.
Ma végignyomtam az alapjátékot másodszor kommentárral, sok érdekesség kiderül belőle.
Egyedül az utolsó pálya tűz utáni részét éreztem kicsit monotonnak, meg nagyon elnyújtottnak, de az utolsó cata meg az utána következők kárpótoltak. :) -
#174 Én is így csináltam.. Ti nem? -
#173 Eszembe jutott:
Kinek mi a kedvenc része/beszólása legnemkedvencebb (szép-szép..) része.
Nekem személy szerint a kedvencem, az amikor mondja h gratulálun, befejeztetd a tesztet, de meg kell halnod, meg mikor átjutok a tűzön, a party-s rész:D
Na az oltári nagy.
Jók még a droidok hangjai "hello, Activated, Deactivasted are you stil fear?, next time..., target lost, where are you?, searching."
De a legjobbak akkor vanak, mikor "nem talál meg"
Meg a legeslegvégén amikor a comuputer mondja h nyomjam meg a gombot, me g a szöveget, h ő most csak viccel vagy nem:D
Amit utáltam, az az a pálya, ahol egy kockával kell solmindent csinálni. egy szobába kell betenni a legvégén, és a szoba fölöt 2x is elemgy az ember 2 folyosón, amiben erőlövő van. és nem lehet portalt csinálni.
Na én ott a kockát használtam "pajzsnak".
Ti jöttök!:)
-
csimpok #172 http://youtube.com/watch?v=ZvIj3PTyGvI
Ez is komoly. (18-as level vége, az egyre magasabb platformokkal) -
#171 Így érthető:)
Köszi:) -
csoola #170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lövöd mindig annyi az egész, h a számlálo alá teszed az egyik kaput és a portál másik kapuját meg oda amikor lockol téged a rakéta, vagyis helyetted önmagát lövi, akkor mindig leesik egy darabja, a kemence fölé teszed az egyik portált, elötte hagyod a darabot, majd bemész a kis helységbe a lépcsön ahol megnyomod a gombot, és az ablakon keresztül mielött bezárul a kemence a tárgy alatt nyitod a másik oldalát a portálnak, ezt asszem 3x kell megcsinálni és finish
jah ha nem érthetö akkor ezer bocs, de remélem segitettem! -
csimpok #169 [spoiler]Na ez az, erről beszéltem, hogy először én is ezzel próbálkoztam, de nem önmagát kell lelőni hanem a felette lévő nagy izgő-mozgó robotot.[spoiler] -
#168 ŐŐa legvégén a számítógéppel, mikor adja befelé a toxic-ot, akor mi a **szomat kell csinálni.
Próbáltam, h 2 portallall lelövetem önmagát, nagynehezen sikerül a sugarat egybe hozni ( ha 2 portálon át rá ,menjen) ERRE ÁTMEGY RAJTA, MINTHA LEVEGŐ LENNE!
Mit kel itt?
Alex -
csoola #167 végigtoltam ezt is, hát nagyon ötletes gém volt, utobbi idökben tudott ujat mutatni és nagyon szorakoztato volt! -
#166 Köszi:)). -
csimpok #165 14-ea pálya 6 mp alatt, durva!
http://youtube.com/watch?v=BObxgIqoIJ0&mode=related&search= -
Gregie11 #164 na mire visszmentem leesett, de azért kösz! Kinyírtam minden idők legviccesebb boss-át és sajnos nem tudom szavakkal kifejezni mennyire jó játék volt és már alig várom a folytatást:) A credits zene annyira kész. Best song ever!!!! -
#163 Dede:) Onnan van csak a neheze.
Raksz egy portáéta fal tetejére, eggyet lentre, sé a beleugrok, begyorsulok módszerrel átrepíted magadat oda arra a sötöét részre.
Amikor a z egyszemű robotos pályán vagyok, bemászok az emelt szelőzőbe. És onnan tovább? -
#162 Spoiler
Nem az a vége, hogy elégek?? Illetve a tűz feletti ráccsal elkerített részre is el tudok jutni, de onnan már sehová sem. -
#161 Nekem ott elég 1 értelmű volt a dolog:) -
csimpok #160 Én a végjátékban próbáltam a turretet kinyírni... -
#159 Elsőnek én is azt csináltam:D Emberi ösztön:D -
#158 használnod kell a továbbjutáshoz, nem kicsinálni -
csimpok #157 [spoiler]A szemben lévő üveget kell szétrobbantani vele, és nem kell kinyírni, később még szükség lehet rá ;)[spoiler] -
#156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem arra kel irányitani hanem az üvegre:) -
Gregie11 #155 szasztok! hogy csinálom ki abban a kis szobában az egy szemű rakéta turretet. megőrjít. visszaterelem rá a portált de nem hat rá a raksi plz help! thx -
#154 NA kivégezve:D (a robot:D)
Szuper kis játék volt. -
csimpok #153 14-es pályát kb 10 másodperc alatt meg lehet csinálni. (Ez az ahol a lépcsők feltornyosulnak előttünk.) Csak annyi kell, hogy a lift elé lövünk egy portált, majd a lépcsókön felmenve és onnan leugorva a másik portálba kész is. (Kommentátor módból tudom én is :))
Advanced mapek már elég gondolkodtatók, eddig az első kettő van meg. És remélem jönnek majd bónusz mapek. -
#152 Ok megvan:)
A végén a szöveg haláli:D:D:D:D:D:Dlol
é az utolsó perceb nyitottam portal-t, azthittem el kell égni. de nem:D
Meg a party-s szöveg. N azon behaltam.:D
-
#151 kiprobáltam...még az elemt is kivettem a vezetéknélküli egeremből és csak egy entert nyomtam az exére de akkor is kilép a menü előtt:( -
Lyan Kyj #150 NE nyúlj a bill/egérhez, míg be nem tölti a menüt. Ha egyet kattintasz indítás után-menü előtt, kilép.
Petko, ez a szép a játékban, a fantáziádra van bízva:) -
Petko #149 az a vicc hogy én itt megint kicsit máshogy csináltam... a rohadt gomb mindíg idegesített, aztán végén felugrottam az oszlopra, a gomb mögé, megnyomtam és beugrottam a fülkébe... az ai mondta is hogy ez nem szép dolog.. de aztán kinyitotta nekem és ott megvártam a golyót -
#148 valami nem okés nálam...egcsináltam a parancsikont és átírtam az ini filét és el is dul de még a menü előtt sötét kpernyő és kilép:SSS
valaki tud rá megoldást? -
PunkZoli #147 a lényeg hogy minél magasabbrol ugorj bele az előzőbe és lesz lendületed átugrani a kövire -
#146 Itt mit kell csinálni elakdtam légyszi segítsetek.
-
#145 Caps lock off, pls... -
G0j0 #144 alex : a robotokat en ugy oltem meg h guggolva kijottem es a bal oldalihoz kozel ala mentem, aztan a portalokkal a tolteteket rajuk vezeted..
-
G0j0 #143 nekemis sikerult vegigjatszani ha lesz idom jon a challange :D:D
ALEX : en dobtam fel a kepeket, mert nemtutam mitkell csinalni, ha a robotokat legyurted es megcsinaltad Lyan verziojat amit kepekkel illusztralt hogyan kell a toltetet bejuttatni a hejere,
utanna csinald azt amit leirt.. nekem bejott..
melletted jobra van lent egy kis "sziget", atmesz a liftel, elinditod a gepezetet a gombal, amikor kinyilt az ajto ralosz egy piros portalt, atmesz oda ovatosan, es leesel jobbra a sziklara, es magad ala losz egy kek portalt, meglessz a kezdeti sebeseged, es at fogsz repulni a kockahoz, tobbit sztem mar tudod mit kell, leesel a gombhoz, portalon at atmesz az ajtohoz, es utanna a gombra rarakod a kockat es finish.. -
#142 eZ NEKEM IS MEGVAN, DE HOGY NYIRJAM KI A ROBIKAT?:o
mERTZ VAN KB 110X10 M AHOL MOZOGHATOK, EGYÉBKÉNT MINDENHOL ÉSZREVESZNEK. -
r4pt0r #141 Nah átvittem, a 19. pálya olyan hosszú volt mint a többi összesen. :D
Nah még maradtak a bonus mapok. -
#140 hMM FEJBÖL BNEM TOM HOL KADSTAM EL, AZ ALSÓB KÉP MINTHA. AZ LNE, DE LÍROM:
vAN 1 TEREM ALUL SAV VAGY MI MAGAS TEREM BENNE 4 -5 ÁLLVÁNYON 4-5 ROBOT. sZEMBE VELEM VAN 1 EMELET, MEG JOBBRA LENT IS.
nA ITT HOGY/MINT KEL, MERT AKÁRHOVA ,MEGYE K A DROIDOKKINYÍRNAK.
a SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZ. -
G0j0 #139 uhhh egy isten vagy :D:D igy elsore osszejott :D:D NAGYON THNX :D -
Lyan Kyj #138 próbáld akkor úgy, hogy gyorsan átmész a bejárathoz, onnan belelősz a 45-ösbe, majd jobb oldalon leugrasz, ott van a mélyben egy nagy rész, és ott lőjj magad alá.