2459
Portal
-
Verseghy #2299 0ból is meg lehet!!:) -
#2298 Nehéz kell? Csináld meg chamber 18-at 2 portallal script nélkül -
#2297 Prelude szerintem szar, így nem tudom mit kéne ajánlani, de van 2-3 nagyobb oldal ahonnan le tudsz szedni térképeket, popularitás/értékelés szerint rangsorolva az első 5-tel biztos nem lesz gond. -
#2296 Na senki? :( -
#2295 Ajánljon valaki, valami nehéz portál pályát vagy olyat mint a prelude. -
#2294 többször egymás után? :D -
tomonor #2293 túl nagy volt a lendület, is kiugrottál a menübe. -
#2292 hmm... kommentár módban kivág a portal a lendületmegmaradást tanító terem után a főmenübe O_O -
#2291 Biztos vagy benne?
Vigyázz, szpojler! -
#2290 Jajaja, a megoldás tényleg az volt, hogy előtte végig kell tolni a játékot. Viszont a harmadik pályán csak serceg, nincs olyan pont ahol átvált zöldre. -
#2289 megszerzed a rádiót. Zöld vagy piros fénye van, fene emléxik rá, és játssza a zenét. Rohangálsz vele fel-le a pályán, majd egyszer csak zavart fogsz hallani a vételben. Ekkor arra menj a rádióval, ahol a zavar egyre jobban elnyomja a zenét. Egy idő után a zavart sípolás cseréli le, majd kiböki, hogy van egy új rádiód a 26-ból asszem. A rajta lévő fény ilyenkor színt vált.
Ja, és vannak rádiók igen görény helyeken is :D -
#2288 Ja és figyelned kell hogy hol megy el a zene mert ott fog aktiválódni a rádió. -
Verseghy #2287 Először végig kell vinned egyszer és csak utána állj neki a második körön a rádióknak. Én is most vettem meg újból és csodálkoztam,hogy nem voltak rádiók a pályákon és ahol voltak sem világított rajta piros lámpa. Végigvittem egyszer, akkor a kamerákra figyeltem, aztán még egyszer, amikor már a rádiókra. Tedd Te is ezt!;) -
#2286 Továbbra is van egy olyan gondom, hogy a rádiós achievement-et nem tudom teljesíteni, mivel semmi nem történik a rádiókkal. Steamen vásárolt, elvileg frissült példány, elölről kezdve. -
tomonor #2285 na ezt meg honnan szedted o.O -
tomonor #2284 mg nmvlt -
#2283 Tudom, már korábban megvettem, de ezt a videót még nem láttam. -
#2282 Volt. Csak május 24-ig volt ingyenes. Már nem az. -
#2281 vltmr?
-
#2280 Black Mesa:
-Big, Clunky Portals
-Letting fucking aliens in
-Doomed us all
Aperture Science:
-Full working p0rtals
-Cake -
#2279 nem, ez teljesen különbözö 2 cég akik versenyeznek egymással. -
RYO21 #2278 Az igaz, hogy az aperture science enrichment center a black mesa helyén van? Szal ua az építmény, csak a jövőben? -
#2277 "The setup file are corrupted. Please obtain a new copy of the program"
-
#2276 Én már nagyon várom. Ígéretesnek tűnik :) -
#2275 félelmetes, hogy van akit a Portal története meg sem fogott :O -
tomonor #2274 hát... igazad van. Ám minden flémmel kezdődik, utánna a trollok úgyis lekopnak. -
#2273 :O azt hittem nehéz lesz a portal történetét überelni, de ez így még jobb lesz :O -
#2272 Én sem értem a sirást abban a topicban...amugy is senki nem mondta, h a episode 3/hl3 nem készül...szvsz azt is csinálják, aztán majd portal 2 után kiadják :) -
Vlala #2271 Az elég nagy szopás, ha G betűset nyáladzol...
;) -
#2270 Már ki is csaptam rá, kétszer.
De hogy mennyi idióta van a topikjában :| -
tomonor #2269 g*ci már nyáladzom
-
Verseghy #2268 Na meg is van a 100% mindenből:) -
#2267 igen nagyon szuper kis indie játék, én is végigtoltam :) -
#2266 még mindig le lehet tölteni: Tag -
#2265 jiháááááá
volt egy játék, ami díjat nyert: egy festékpisztollyal kellett lövöldözni, a különböző színű festékek különböző dolgokat műveltek. felgyorsították a karaktert, lehet menni a falon, stb. a játékot ingyenesen le lehetett tölteni egészen addig, amíg fel nem vette a készítőket a Valve... -
#2264 ez nem ingame -
#2263 ez a source motor :)
itt a sajtoszobában lezajlott dolgok összefoglalója. -
#2262 Úgyértem, a mostani source motorra. -
#2261 Nem hasonlít annyira a source motorra. Remélem ez jót jelent. -
#2260 javitva: ps3-ra is