Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Bexter

MerlinW
http://www.portalmaps.net/

Egyébként Google.

[merlinw.org]

tényleg nehéz volt, de jó
hol vannak még ilyen kiegészítõk?
azér' jó mer' jó nehéz =D

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

qtab986
Prelude más játék lett mint a Portal.Nekem nem tetszik.A Portal egy klasz logikai játék a Prelude meg csak ügyességi játék.negyed órákat lehet elcseszni azzal,hogy egy szûk szögtartományban sikerüljön kilõni a sugarat.

TSL16b
Mondom, hogy kész, el is küldtük. Mivel "hivatalos" honosítás lesz, várhatóan az update fogja tartalmazni más nyelvekkel együtt. A fejlesztõ szerint most pont a fordítások elkészülésére várnak, aztán kiadják.

MerlinW
Még mindig ugyanarról az egy helyrõl...
www.magyaritasok.hu

Persze, ha elkészül.

[merlinw.org]

még sehonnan,csak készítik hamarost
és honnan lehet beszerezni a magyarítást
próbálgasd, nekem is úgy sikerült.

Twetr0x
Egyrészt guggolj, mikor átmész a portalon, másrészt kapcsold ki azt, hogy a gép segítsen a portalba érkezni. Sokkal gyorsabban át lehet repülni rajta. Nekem legalábbis úgy sikerült.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

TSL16b
http://www.portalprelude.com

Kész a magyarítás is.

Narxis
Prelude

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

qtab986
A portal kiegészítõ-rõl hol lehet többet megtudni?Nem találom nyomát.Mi a neve?

jah nem, ez Johnatan Culton-tól van és Still Alive a neve. Azt hittem hogy a portal kiegészítõ zenéjérõl beszélsz. >.<

ja, a chemical brothers-tõl van, amikor glados-al harcolunk.

qtab986
Ennek überdurva jó zenéje van a végén.

Narxis
Én segítenék, de halvány lila fogalmam sincs.

Basszátok meg, nekem ugyanaz a gondom, min Varga10-nek. Csak nekem meg van a source 2007 binaries.gcf Ha indítanám kiírja, hogy MountAppFilesystem() failed: pedig beírtam, hogy -steam -game portal

Nagyon szépen megkérem a kedves urakat, hogy segítsenek, mer nem hiszem el, hogy innen senki nem tudja értelmesen leírni, hogy mit kell csinálni. Mindenki csak fikázza szerencsétlen srácot, aki bénázik a game-el, pedig másfél percbe telne leírni, hogy hogyan oldja meg a problémát és akkor nem ezzel lenne tele az olda . . .
MerlinW
1. Download Prelude from Fileshack.com
2. Download 7-zip
3. Extract the .exe file using 7-zip (yes, it is possible)
4. copy extracted files to /Portal/prelude folder
5. hl2.exe -game prelude

Launch the game and enjoy!

Mûködik, kipróbáltam.

[merlinw.org]

Kicsikiraly
😄 nekem a kedvenc részem a "man-sized ad-hoc quantum tunnel through physical space with possible applications as a shower curtain"

^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

...na akkor megyek zuhanyrózsákat gyártani a NASA-ank 😉

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
a zuhanyfüggöny és a tudományos ág teljesen összekapcsolható logikusan 😄DDD

mit csinált a csávó? véletlen feltalálta a teleportáló zuhanyfüggönyt? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kicsikiraly
elejéhez: zuhanyfüggöny 😄 csak hogy pontosak legyünk 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
köszi szépen, nagyon jó kis leirás 😊

egy linket tudnál dobni ahol bövebben el lehet olvasni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jah, és a prelude-ban annát irányítjuk, aki már a klón tömeggyártás része. Azért is olyan elnézõek a professzorok, hogy ha beszorulsz egy csapdába, akkor kinyírnak 😄

Valve közölte még annó, aztán felment wikire, és úgy a fan oldalakra. Sok sikert az olvasáshoz.

Nos tehát. Az eredeti Portal 2100 körül játszódik. Annó az Appereture Science-t egy C.JOHNSON nevû ember alapította aki függönyöket gyártott a katonaságnak (1950-ben). A függöny jó bevétel volt és késõbb áttértek tudománnyal foglalkozni (maga a portal a half-life univerzumba játszódik)- többek között tervezték a portal gun-t, Genetic Lifeform and Disk Operating System-et, azaz GlaDOS-t, stb stb. Fõ céljuk Black Mesa leverése volt. Létrehoztak egy alapítványt, a Bring-your-child-to-work day-t, ami nagyjából arról szólt, hogy a szülõk bevitték a gyereküket pár hónapra/évre, ahol kísérleteztek velük (többek között klónozták is õket). Végül 1993-ban elkészült Glados 1.2 változata, 2001-ben pedig aktiválták (errõl szól a prelude ugyebár). Ámbár, a Prelude annyiban eltér az eredeti sztoritól, hogy Glados nem támadt rögtön az emberekre, hanem szép lassan kezdett bezizzenni, ezért sem szeretik sokan a prelude-ot.
Glados hozzáfért a klónokhoz, és még több klónt csinált, ám nemtudni mi történt, ám már az évszázad során annyira bekattant, hogy meg akart halni. Azért is volt olyan elengedõ az eredeti portal-ban a preludehoz képest, amikor egy gyilkológép volt, aztán meg egy kis gyenge gép.
Végülis terve nem sikerült, nem sikerült megölnie magát, ugyanis biztonsági mentést készített saját magáról a biztonsági mechanizmusa-errõl szól a Still Alive. Mindenesetre Chell nem élte túl-a portal végén a halál kamera nézetben látjuk a világot, ahogy gladosnak esnek le a darabjai.
A flash map pack története nem kötõdik egyáltalán az eredeti portal-hoz, ám fel lehet fogni ugy mintha glados csak szórakozni akart volna egy picit chell egyik klónjával.

Narxis
Kitalálták. 😄

Zomil
és ök mégis honnan veszik ezt? 😄

nem is fog leesni. ez a fan-fikciós oldalakon van leírva. Na de ha ennyit nem tudtok, akkor mingyárt leírom mi-mi a portálban.

Zomil
jah értem 😊

és mikor derül ki h Chell a neve? 😄DD

kb. 5ször végignyomtam a portal-t, de nekem nem esett le 😮

Narxis
lol

de lehet, csak a konzolba be kell irni hogy sv_cheats 1 és noclip <#hehe>

nem inkább erre? Chell az a csaj akivel a normál portal-ba nyomjuk (fekete haju)

Zomil

erre még nem válaszoltál 😊

Narxis
😄 Nem is lehet benne noclip. 😄

én simán végig toltam o.o' egyedül a 19-es chamberhez néztem segítséget, na az kikuurt nehéz, még a youtubeos segitséggel is (halál arra aki csal noclip-el!)

Narxis
<#eljen>

Bexter
fizu osztáskor már rendelem is 😊

Zomil
sztem nincs gond a nehézséggel 😊

kicsit gondolkodni+koncentrálni kell és mindent meg lehet csinálni

zomgzerg
lesz patch nemsokára amiben visszavesznek az eleje nehézségébõl

az hagyján..én feltettem még tegnap éjjel,mikor lekaptam...aztán a cellámból se jutok ki a legelején,mert a turettek szétszednek😊)
30Dani
Szopat ez a kiegészítõ, nem pedig vicces. Chamber3-ban képtelen vagyok akkorát ugrani, mint kellene.

thank you for helping us help you help us all

Zomil
"Késõbb azt a scene-t látjuk amikor Chell megérkezik és összeesik"
Ki?😄

amugy azt értem is h késöb raktuk be a "morality" modult, mertmár elinditota a gázt, de miután beraktuk mért fözött meg még1 professzort? 😄

miért nem? Glados megtámadta a professzorokat, mert hiányzott a megfékezõ processzor amit neked kellett belerakni, ám hamarabb elindította a gáz kibocsátást, nem ugy mint az eredeti portálban. Aztán mikor a csaj meghalt, kivonszolta GMAN. Késõbb azt a scene-t látjuk amikor Chell megérkezik és összeesik. Közbe egy villám megvilágítja GMAN-t a pultnál. Legalábbis sejtésem szerint ez történt 😊