2459
Portal
-
#1979 Minek csítelni ebben a játékban? -
tomonor #1978 behozod a konzolt steamen keresztül, és beírod hogy impulse 101
legalás játékkal így cheatelsz. Amúgy nem tudom hogy hozod be a konzolt ha tört van neked. -
#1977 Minek az neked? -
#1976 nah tudja valaki? -
Suffering #1975 most járok a 15. pályánál. 19. után vége a teljes a játéknak és nincs több pálya? :S -
#1974 lol. elírtam csítek , cheat. -
tomonor #1973 csietkek, az apró hangyaszerű lények a star trekből? -
#1972 Nha már megoldottam, lenne még egy kérdésem: Kijátszotam már és érdekelne mienek a csietk. Hogyan lehet ölket alkalmazni? -
#1971 -
#1970 nekem is ez működött, és pár ismerősöm is mesélte hogy nekik is bejött. -
#1969 Menj a boltba és vedd le a polcról, aztán menj és fizesd ki. -
#1968 1. csomagold ki winrar progival
2 csinálj egy parancsikont a hl2.exeéhez és amikor a cél részbe ird mögé a szöveget amit ir. írok egy példát: D:\game\portal\hl2.exe -steam -game portal
3. sztem ezt nem kell leforditanom :D -
#1967 Héé leszedtem ezt a játékot,csak nem tudom telepíteni mert iylen fura az egész. Ez van az nfo ban: Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game portal
3. Play and Enjoy :)
nem vagyok jó angolos, szval mit kel csináljak? -
#1966 Nem -
tomonor #1965 hát figyelj, a steam allergiás arra ha van valami feltört steames cucc a gépeden. Ám nemtudom. -
steweee #1964 alternatív kérdés. ha veszek egy bolti half life-ot és steamen regelem, akkor ha a almappáiba betolom a kiegészítők tört verzióinak a kitömörített (már telepített warez verzió) fájljait, akkor azok is működni fognak ? inkább multizni szeretnék vele, akkor meg elég ha külön megveszem a hl2 sourcét ? -
steweee #1963 sajnos most nem :(:(:( most jött ki postán egy autópályás bünti... keret megvonva.... :( -
BBencze #1962 Megveszed Half Life Complete-et meg a Portalt probléma megoldva. -
tomonor #1961 orange box? qué? -
#1960 Hát találtam a steamen ilyesmit.
Half Life Complete -
steweee #1959 nekem kellene egy olyan half life kiadás, amiben az összes rész megvan és a portal is. lehet ilyet kapni ? vagy hogy tudok belőle ilyen össezvontat csinálni? vezsek egy bolti half life-ot, és a többi rész fájljait bemásolom a megfelelő mappába ? -
#1958 pedig megvan annak is a helye:) -
#1957 üdv a klubban :D én is igy jártam portalt végig se vittem eredetivel :P -
tomonor #1956 mer mindenki ide írta :O -
#1955 És ezt miért a portal topikba írod?:D -
tomonor #1954 na megvettem a narancs boxot én is, kezdem a TF2-t ezerrel nyomni >:P -
#1953 Lopnak! :D -
#1952 Cake is lie -
tomonor #1951
Hmmm... -
tomonor #1950 steamen venni nem steam-es játékokat hülyeség, ugyanis:
1. Ha offline a steam, akkor a játékot se játszhatod [maintenance]
2. A steam felpatcheli a játékod, akár akarod, akár nem
3. stb, még sorolhatnám.
Egyetlen előnye van, mégpedig hogy néha ilyen akciókat csinál a steam, hogy fele árért megveheted a játékot. De akkor is... -
#1949 én még akkor vettem meg a narancsdobozt amikor 12k volt, és mind a mai napig nem bántam meg, teljesen megért ennyit :D -
#1948 akkor legyen DVD kulcsa :P -
BBencze #1947 1. Persze. 2. Mert olyan jó nézni és a többi mellé rakni a polcra, meg persze az a szép dvd. -
#1946 Ja mert akkor le lehet tölteni CD kulcs megadása után bárhonnan? Mert akkor meg naugye minek a CD? :) -
tomonor #1945 :D -
BBencze #1944 "+ nem tudod most akármikor akárhonnan letölteni Steamen a világhálóról:)"
Már mért ne tudnám? -
#1943 TF2, a best -
#1942 Ezzel feleslegesen szennyezted a környezetet (gyártás-->SZEMÉT) + nem tudod most akármikor akárhonnan letölteni Steamen a világhálóról:) -
#1941 Örülök, ha sokat mondd, a legtöbbnek ugyanis nem esik le. -
tomonor #1940 ahaaam.... amúgy sokat mondó a neved az avatarodon