Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én inkább azt csodálom hogy eddig itt mindenki érti ezt a képsort. Magyaroknál ritka hogy értik az internet vicceket.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Aquir
mert kevesen látták, pl. nekem sem maradt meg annyira erõsen régrõl (pedig én sem vagyok keveset a neten), szóval ez most jó helyen van jó idõben, ti meg csak moroghattok =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kicsikiraly
hát egy kicsit nagyon. mégis itt is meg humorosban is mindenki úgy viselkedik mintha új lenne

DFTBA ಠ_ಠ

picit régi

Bexter
<#eljen>

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#vigyor1><#eljen>
RAZOR27
xP

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Aquir
akkor hajré 😛 😊

Bexter
Nah megvettem a narancso bxot 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

nah jó találtam párat de nem tudom elindítani nem ismeri fel a program fekete képet mutat és nem indítja el.
Helló tudtok olyan nagyobb pálya csomagokat olyasmit mondjuk mint a prelude meg flash mappack?
shader beállításokat vedd fel maxra

Aquir
options / video -ba állíts át vmit, vagy nemtom

Sziasztok. Régebben letöltöttem már a portalt, és egy párszor végig is vittem. olyan kérdésem lenne hogy a portálok már nem olyanok mint egyébként kéne (szépen animáltak), hanem egyszínûek. ezt az sem oldotta meg hogy 3 napja megvettem az orange boxot és újra felraktam a már vagy egy éve letörölt játékot.ugyan olyan és az ablaküvegek sem torik a fényt, csak simán szurkék és csíkosak. miért lehet ez? köszi
Aquir

Rohattjók 😄

Kicsikiraly
legérdemesebb egy orange boxban megvenni akárhol, mostmár annak is nagyon lement az ára, én már 4Kért is láttam.

DFTBA &#3232;_&#3232;

1. Rocky megastore
2. nincs

5Dani
Hol érdemes megvenni a játékot?
Második részrõl van valami hír?

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

RAZOR27
megy az anélkül is, macerás, de 5perc alatt beüzemelhetõ <#awink> De tényleg, egy ilyen kaliberû játéknál a vétellel jobban jár az ember 😊

nos a legfrissebb verzió nekem a steambe rakott shortcut-ot a cuccaim közé, szal...

RAZOR27
csak hiszed <#hehe>

A portal prelude mod is csak steamen mûkszik 😉

TSL16b
Arra lehet csak igazán. A Portal egy bizonyos (asszem Unleashed, vagy milyen) változatán csak nehezen, vagy sehogy nem megy a magyar szinkron, de a steames eredetin modként szépen mûködik.

RAZOR27
say hello to the Bannerhammer xDD

lol fail

arra is rá lehet ugyanúgy magyarítást meg szinkront rakni???

az az orange boxos ár

Kicsikiraly
akkormeg? rajta.

de az orange box mégjobb. öt kurvajó játék és az is tök jó áron van.

DFTBA &#3232;_&#3232;

jah arrol a polcról ok az elõbb megnéztem az 576 Kb-nál 1799Ft +999 Ft a kiszállítás

BOLTBÓL

milyen polc.? honnan?<#help><#conf>

vedd meg, kb 3000 forintba kerül, ha annyira nincs pénzed akkor meg ne is számíts másra.

zeli
Polc. kb 3 másodperc alatt leszedhetõ onnan a játék, ami kb. 1,67 GB/s-os sávszélességet jelent.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

RAZOR27

hali nem tudja valaki hogy honnnan lehet letölteni a portalt nagy seedel hogy gyorsan lejõjjön.
elõre is kössz<#worship>

ma tudtam csak róla..durva..elismerésem a készítõnek,végre valaki hozzáértõ volt a keverõpult mögött is😊

youtube
köszi
videot már megnéztem tegnap. <#vigyor4>
TSL16b
Hamarosan megjelenik a szinkron mod formára alakított változata, ami Steam alatt is mûködõképes. Fokozott türelmetlenség esetén a YouTube-on lévõ új videó (amit a régi lejátszásakor a képen megjelenõ feliratra kattintva lehet megközelíteni) melletti szövegben található link (1.5-ös változat, ez már mod) is hasznos lehet. Vagyis ez. <#vigyor2>

Hahó.

Valakinek sikerült a szinkront betenni a Portal-Unlashed verzióba?

szinkron

Csak mert ugye nekem az a verzió van amiben nagyméretû gfc fájlok vannak, és nincs SOUND könyvtár, amiben ki kéne cserélni a fájlokat.

Esetleg a gfc fájlban lehet valami szerkesztõvel kicserélni a hangokat???
Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Már sikerült!Hallottál már olyat hogy ben van a pendrive a gében és nem enged kicsomagolni a GÉPEN lévõ fájlokat I/O eszköz hiba miatt!Kihúztam a pendrivet és sikerült.
Nem kell már!RIP-elve "vettem meg" és a kicsomagolásnál sorra hibásak voltak a fájlok de majd elkérem vkitõl az orange boxot!
pff, elküldeném ha fel lenne rakva :<

vki eltudná küldeni a játék mappájából a porta/sounds-ból a MUSIC mappát erre a címre:[email protected]?Hibásnak érzékeli a játék és nem mûködik.
jah xD ám lesz folytatása 😊

egyik legnagyobb játék volt....
imádtam kitalálni hogy is lehet továbbjutni, volt ahol beletelt pár órába, aztán mikor megvolt, a fejemre csaptam, hgoy a k**** életbe, milyen 1xû és milyen hülye voltam hogy nem jöttem rá hamarabb

audio beállítások, show subtitles-captions only

Császtok .

Lenne egy olyan kérdsem hogy a Portal-ban és más Steam-es játékban (HL2,HL2 Ep1-Ep2) hogyan lehet megjeleníteni a feliratot ? Mert én sose tudtam hogy hol kell .

Választokat elõre is köszönöm !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit