2501
-
#60 Info+ 2 kép -
#59 Ingame videót! Ingame videót! -
#58 Azért nem volt rossz, de mutathattak volna 1-2 ingame jelenetet. -
haxoror #57 Hát ez nem sok :( -
#56 WTF!!!
trailer -
haxoror #55 Ja és az Oblinál a moddereknek hála kezd fényesedni a játék pl a konzolosok miatt elnagyolt menürendszert átszerkesztették normálisra hogy ne csak 8 sor látszódjon a képernyőn stb de a Jerichonál amit kapunk annak kell majd örülni. -
haxoror #54 A Morrowindet először pc-re fejlesztették, kurva jó játék lett.
Az Oblivion startból multiplatform, hát baromira érezni rajta a konzolt.
Egyszerűsítések az egyszerűbb embereknek -
#53 Miért? Például az Oblivionnál feláldozták? Nem a konzolra kell kenni ha vki nem tud rendes játékot csinálni. -
haxoror #52 Remélem nem áldozzák fel a szar konzolosokért a játékmenetet :( -
#51 Kard hm ez fincsinek hangzik remélem faszán emgcsinálják benne a kardozos részt! -
#50 BTW #45-re nem tud senki válaszolni? -
#49 Bazz,durvának hangzik.Igaz a zombik,szörnyek satöbbik már uncsik,de ha van hozzá ilyn jó kitalált történet,akkor hatalmasat dob a gémen is. Várjuk! -
#48 GameStar előzetes, részlet:
"Ez a rejtélyes város (Jericho) több történelmi korszakot is magába zár, méghozzá úgy, hogy Matrjóska baba szerűen egyre távolabbi falak mögött egyre régebbre kerülünk vissza a világtörténelembe. A démonok ellen ugyanis már korábban is küldtek egységeket, ám ezek az önjelölt bajnokok újra és újra ott pusztultak és egyfajta zombiként a város foglyaivá váltak, ahogy egy újabb falrész bezárta őket. A játék főhősével így többek között rothadó testű első világháborús katonákkal, keresztes lovagokkal és egyéb ott rekedt, egykor emberi eredetű élőhalottal és még ki tudja, milyen borzalmakkal kell még megkűzdenünk."
Ezt már nem idézem :) : A játék elején még teljesen modern fegyvereket szedhetünk fel, viszont amint egyre előrébb jutunk, folyamatosan régebbi fegyvereket szerzünk (kard, stb..). Még fontos megemlíteni, hogy a játék nem 1 helyen fog játszódni, mint az eddigi horror játékok, (ház, űrhajó, stb..) hanem ugyanúgy fognak változni, mint pl. a "történelmi korok". A grafikus motorról még egyenlőre semmit sem tudni, de a képekről ítélve király lesz! :) XBOX 360-ra, PS3-ra, és PC-re fog megjelenni. Királyság lesz! ;) -
#47 +fav :) -
#46 sztem már a látvány miatt is parásabb lesz... -
#45 BTW ez a Clive Barker's Tortured souls mi a fene lenne?olyan brtuális szörnyek vannak benne,hogy az embertelen. -
#44 paszmek.Ha a jericho is olyan lesz mint az Undying én nem játszok vele.Nem merem Lindítani. :) -
#43 Meg a Kárhozat is megjelent. -
#42 De akkor hogy?mert nem megy.Kéri a CD-t. -
Gyusz #41 És mi van ha nem is kell hozzá crack? -
#40 Hogy lehet az Undyinget Lindítani?Leszedtem,van benne 1 kép meg MDf file,meg serial meg vmoi traduizone vagy mi a tököm de 1 nyomorék crack nincs hozzá. -
#39 Thx!! -
#38 nekem megvan a Hellraiser is -
#37 Alexandra a te barátod (barátnőd?) -
#36 Valahol láttam az Éjszaka Gyermekei címüt is. De már nem emlékszem hol. Szóval 2 bizots van magyar nyelven. -
#35 Császtok!
Lenne 1 kérdésem: Hol lehet magyar nyelvű Clive Barker könyveket venni? Mert én egyedül a Korbács című szerzeményét láttam magyar nyelven! :(
Előre is köszi! -
#34 Nekem is jobban tetszik az Undying sztorija mivel az egy kicsit realisabnak tunt.
De azert ez is jo lessz -
Emmegki #33 Érdekes sztori, remélem hozza a színvonalat! Első hallásra jobban tetszik a Covenant-ház mint ez az afrikai rtohangálás, de csak nem lesz rossz ;) -
#32 Nagyon nagy kedvencem volt az Undying,meg van eredetiben is
En varom az uj alkotast Barkertol. -
#31 +fav!:)
Várom szeretettel!:D -
#30 Akkor nem olyan régi.(5 éves még Lmegy)Már van is mivel játszani. >) -
haxoror #29 2001 -
#28 Undying mikori gém? -
#27 hajrá, Undying után én is várom ;) -
#26 +fav -
#25 -
#24 -
#23 Képek alapján nem úgy tűnik? :) -
Goth #22 Az Undying a legeslegfaszább fps ami valaha létezett. Olyan hangulata volt hogy néha játék közben kirázott a hideg =)
Ha ez is olyan lesz, na annak nagyon fogok örülni:p -
#21 +fav