15
  • birge
    És mosni sem kell:)
  • taoce
    ilyen már volt régebben is, inkább a technikájában lehet új, vagy abban, hogy laposabb.. de nekem még mindíg a lézeres a legtudományosfantasztikusabb:) lerakod az asztalra és rávetíti lézerrel a billentyűket.
  • nedudu
    Kiraly, veszek ilyet, nem latok rajta windows logos billencset :-)
  • roliika
    Essen ki a szeme aki ilyet használ! :D
  • Treblakos
    ja nekem is fura volt,de megemésztettem ezt a térbeli anomáliát :)
    A bill teljesen ki van húzva,csak a többi része takarásban van saját maga által, így ami a törés utáni rész az már a bill jobb széle,csak a közepe nem látszik,persze elég rossz ezt észrevenni.
  • Darth Sith
    nekem tetszik, a PDA-mhoz kéne egy ilyen.
  • akyyy
    el van hajlítva "derékszögben"
  • Basic
    Nekem kicsit furcsa a felső kép. A billenytűzet jobb szélét lehet rajta látni, de a gombok elrendezése olyan, mint a normál billyentyűzet bal szélének.
  • dez
    "elsősorban az irodai alkalmazottak munkájának megkönnyítésére"

Huh, ez tényleg az irodai alkalmazottak álma... :DDD
  • tomo
    LowEnd legyszives aruld el a nevet itt vagy privatban, ez engem is erdekelne!
    koszi.
  • LowEnd
    Én a PDA-mhoz használok széthajtogatható (amolyan transzformersz féle) billentyűt, és tök hasznos, előadáson jegyzetelni, vonaton / buszon gépelni, dolgozni, netán játszani.
  • roliika
    jav .: asztalra...
  • roliika
    :D Azért kicsit lol a dolog.
    -Bemész kv házba.
    -Leteszed a NOKIA típusú telefonod felállítva az aztalra.
    - Kicsomagolod a ruha billentyűt.

És nagyon boldog vagy, mert végre 1 - 2M-ről nézheted a 2-3 colos kijelzőt miközben 10 ujal gépelsz, mert ugy nyilvánvaló, hogy az ember a telefonjáról köld el több oldalas doksikat... :DDD LOL
  • selyem
    lan partyra hasznos dolog de van már jobb is ennél igaz drágább 32000 ft (legtöbb helyen 50000ft még). de ezekel az a baj hogy nem lehet érezni a billentyűket (szoval 10 ujjas gépelést nem tudom hogy meg lehet e szokni ezekel) itt
  • Extraboy
    poén dolog... végülis hasznos szerintem.