15
-
birge #15 És mosni sem kell:) -
taoce #14 ilyen már volt régebben is, inkább a technikájában lehet új, vagy abban, hogy laposabb.. de nekem még mindíg a lézeres a legtudományosfantasztikusabb:) lerakod az asztalra és rávetíti lézerrel a billentyűket. -
nedudu #13 Kiraly, veszek ilyet, nem latok rajta windows logos billencset :-)
-
roliika #12 Essen ki a szeme aki ilyet használ! :D -
#11 ja nekem is fura volt,de megemésztettem ezt a térbeli anomáliát :)
A bill teljesen ki van húzva,csak a többi része takarásban van saját maga által, így ami a törés utáni rész az már a bill jobb széle,csak a közepe nem látszik,persze elég rossz ezt észrevenni. -
#10 nekem tetszik, a PDA-mhoz kéne egy ilyen. -
#9 el van hajlítva "derékszögben" -
#8 Nekem kicsit furcsa a felső kép. A billenytűzet jobb szélét lehet rajta látni, de a gombok elrendezése olyan, mint a normál billyentyűzet bal szélének. -
dez #7 "elsősorban az irodai alkalmazottak munkájának megkönnyítésére"
Huh, ez tényleg az irodai alkalmazottak álma... :DDD -
tomo #6 LowEnd legyszives aruld el a nevet itt vagy privatban, ez engem is erdekelne!
koszi. -
LowEnd #5 Én a PDA-mhoz használok széthajtogatható (amolyan transzformersz féle) billentyűt, és tök hasznos, előadáson jegyzetelni, vonaton / buszon gépelni, dolgozni, netán játszani. -
roliika #4 jav .: asztalra... -
roliika #3 :D Azért kicsit lol a dolog.
-Bemész kv házba.
-Leteszed a NOKIA típusú telefonod felállítva az aztalra.
- Kicsomagolod a ruha billentyűt.
És nagyon boldog vagy, mert végre 1 - 2M-ről nézheted a 2-3 colos kijelzőt miközben 10 ujal gépelsz, mert ugy nyilvánvaló, hogy az ember a telefonjáról köld el több oldalas doksikat... :DDD LOL -
selyem #2 lan partyra hasznos dolog de van már jobb is ennél igaz drágább 32000 ft (legtöbb helyen 50000ft még). de ezekel az a baj hogy nem lehet érezni a billentyűket (szoval 10 ujjas gépelést nem tudom hogy meg lehet e szokni ezekel) itt -
#1 poén dolog... végülis hasznos szerintem.