Forráskódba vési a neveket a Mozilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Mondjuk innen.

Neurotoxin
Király😄 Ilyen polót honnan lehet rendelni?Vennék egyet, hogy idegesítsem a népet a 4es villamoson Szegeden😄 Biztos csúnyán nézne rám néhány MS megszállott. Nem, nem vagyok MS ellenes, csak jogtiszt XP prof.om van....

Ha a forraskodba mondjuk kommentbe irjak a neveket, akkor az bele se kerul a binarisba, ugyhogy egy bajttal se lesz tobb 😊 Csak hogy kicsit kotekedjek is, nem minden rendszeren fordul fajlnev.exe formaba egy forraskod, persze akar ilyen is lehet, ha akarod 😊 De a lenyeg: barki bekerulhet egy nyilt fejlesztesu programba, "csak" erdemben hozza kell jarulni egy-egy algoritmussal, par sor koddal blabla a fejleszteshez.
a kémkedés ÚJ FORMÁJA😄

Warpcore
Sírva könyörgök gondolkozzatok má =DDDDD
Sztetek mind a 10millió ember neve aki résztvesz benne lessz a névjegy menüben ? abban az aranyos scrollos részben... és most a kedves felhazsnálók és barátaik... aztán ha egy hónapig ugyhagyod a gépet akkor el is pörög szépen =D
Firefox DayA nevek egy digitális "kõtáblán" lesznek olvashatók,amit mayd promócis célokra is használnak,rendezvényeken stb... és igen a firefox 2.0 ból is elérhetõ lessz a lista közvetlenül.. de ez egy webböngészõ..netkapcsoalt..sztetek helyben offline lessz tárolva az a lista? =DDD

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

Tetsuo
Inkább errõl szóljon a hír, minthogy a FF vmi kémscriptet v másolásvédelmet akar becsempészni a progiba, nem?
Én má' ennek is örülök..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sanyix
Ez nem eredeti ötlet, ez hülyeség 😄 semmi értelme.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

(természtesen csak viccnek szántam)
Persze, lhúzni valamit TRENDY dolog, nem tudtad?

HÜLYE <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
<#banplz>
ha valaki eredeti ötlettel áll elõ és nem mást majmol akkor egybõl lehülyézitek??

Sanyix
LOL ez mekkora baromság 😄DD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hajrá! Neveket a forrásba! (...) Kommentként. 😊
Még kéne, hogy az illetõ melyik országból is van 😊
És láthatjuk, hogy a Firefox ottvan mindenütt a földön.
A föld minden országából neveket találunk majd 😊

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

h4x0r
Hmmm. Cseles marketing. Szerintem.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

dokar
Az FF nekem is tetszik nagyon, de ezt a "forráskódba nevet véssünk" dolgot feleslegesnek és komolytalannak tartom.

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Nekem tetszik... és a Firefox jó. Én is jó vagyok. Összeolvasunk. Végre! lol!

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Az is lehet, hogy lesz egy filet, pl: noobs.dat, amiben a nevek vannak, és simán lehet törölni majd😄 és kész. De persze ha az exe-be kerül az egy nagy lámaság lenne. De még arre is születhetnek patchek.

Amúgy mi értelme van ennek? Biztos lesz a világon kb. 3 ember, aki majd végig olvassa neveket. És akkor is mi van?

PARASZTVAKÍTÁS, akár csak az MSnél a VISTA csicsa😄😄😄😄 neeeem?😊

1 millió ember.. ha csak mindegyik emberenk 1 karakterbõl áll a neve, akkor pont 1MB (ha nem 1024-gye számolunk) 1.048.576 ember lenne 1 MB ha 1 karakter a neve. de ez elég valószínútlen. Tegyük fel hogy legyen csak 8 karakter egy név átlagban. 8388608 bytes, azaz 8MB. Csak a forrás kódban. Persze ezt lefordítják és tömörítik. Hát, kb 1-2MB-tal lenne több...

Az én nevem meg benne van az IE SP2ben😄😄😄😄😄😄😄😄😄

"A meghívó az évfordulót propagáló oldalról küldhetõ el a kiválasztott ismerõsnek, akinek ezután nincs más dolga, mint a kapott e-mailen keresztül letöltenie a böngészõt a fent említett idõpontig."

Hm, milyen jó kis vírusjárványt lehetne ebbõl csinálni, hamis emailekkel😄😄😄😄

1 millio ember nickje is csak 5-10 megat foglal
ja firefox 2 letoltes itt (100Mb)
ja és emiatt fog többet foglalni, mert annyian regelnek 😄 (csak vicc)

akyyy
jaja, másik gépre jó lesz😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

soha csak szegénynek baja van

Lenny
Nekem kimaradt valami? Mikor volt egy egy percig is dínó a Firefox logója??? Az a sima Mozilla logója.

R Ö R G E

Lenny
Hehe, elküldöm magamnak a meghívót.

Amúgy Firefox póvaaaa!

R Ö R G E

Peti0011
Na ezt télleg egész jo bár nem látok tul nagy külömbséget és végre visszatért a rendes loló a dino helyett

Csá

Peti0011
Nekem sokkal jobban tetszett a régi loló nem ez a hülye DINÓ na de azért igy is jo bár a 2.0 ban ismét visszatértek rá

Csá

Vaxi
Nemrossz 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.