30
-
#30 Mondjuk innen. -
#29 Király:D Ilyen polót honnan lehet rendelni?Vennék egyet, hogy idegesítsem a népet a 4es villamoson Szegeden:D Biztos csúnyán nézne rám néhány MS megszállott. Nem, nem vagyok MS ellenes, csak jogtiszt XP prof.om van.... -
ddfg #28 Ha a forraskodba mondjuk kommentbe irjak a neveket, akkor az bele se kerul a binarisba, ugyhogy egy bajttal se lesz tobb :) Csak hogy kicsit kotekedjek is, nem minden rendszeren fordul fajlnev.exe formaba egy forraskod, persze akar ilyen is lehet, ha akarod :) De a lenyeg: barki bekerulhet egy nyilt fejlesztesu programba, "csak" erdemben hozza kell jarulni egy-egy algoritmussal, par sor koddal blabla a fejleszteshez. -
kbupdate #27 a kémkedés ÚJ FORMÁJA:D -
#26 Sírva könyörgök gondolkozzatok má =DDDDD
Sztetek mind a 10millió ember neve aki résztvesz benne lessz a névjegy menüben ? abban az aranyos scrollos részben... és most a kedves felhazsnálók és barátaik... aztán ha egy hónapig ugyhagyod a gépet akkor el is pörög szépen =D
Firefox DayA nevek egy digitális "kőtáblán" lesznek olvashatók,amit mayd promócis célokra is használnak,rendezvényeken stb... és igen a firefox 2.0 ból is elérhető lessz a lista közvetlenül.. de ez egy webböngésző..netkapcsoalt..sztetek helyben offline lessz tárolva az a lista? =DDD -
#25 Inkább erről szóljon a hír, minthogy a FF vmi kémscriptet v másolásvédelmet akar becsempészni a progiba, nem?
Én má' ennek is örülök.. -
#24 Ez nem eredeti ötlet, ez hülyeség :D semmi értelme. -
sonicXX #23 (természtesen csak viccnek szántam) -
sonicXX #22 Persze, lhúzni valamit TRENDY dolog, nem tudtad?
HÜLYE
-
Kabuki #21 ha valaki eredeti ötlettel áll elő és nem mást majmol akkor egyből lehülyézitek?? -
#20 LOL ez mekkora baromság :DDD -
VaZso #19 Hajrá! Neveket a forrásba! (...) Kommentként. :) -
GABOR16 #18 Még kéne, hogy az illető melyik országból is van :)
És láthatjuk, hogy a Firefox ottvan mindenütt a földön.
A föld minden országából neveket találunk majd :) -
#17 Hmmm. Cseles marketing. Szerintem. -
#16 Az FF nekem is tetszik nagyon, de ezt a "forráskódba nevet véssünk" dolgot feleslegesnek és komolytalannak tartom. -
Denniske #15 Nekem tetszik... és a Firefox jó. Én is jó vagyok. Összeolvasunk. Végre! lol! -
kbupdate #14 Az is lehet, hogy lesz egy filet, pl: noobs.dat, amiben a nevek vannak, és simán lehet törölni majd:D és kész. De persze ha az exe-be kerül az egy nagy lámaság lenne. De még arre is születhetnek patchek.
Amúgy mi értelme van ennek? Biztos lesz a világon kb. 3 ember, aki majd végig olvassa neveket. És akkor is mi van?
PARASZTVAKÍTÁS, akár csak az MSnél a VISTA csicsa:D:D:D:D neeeem?:) -
kbupdate #13 1 millió ember.. ha csak mindegyik emberenk 1 karakterből áll a neve, akkor pont 1MB (ha nem 1024-gye számolunk) 1.048.576 ember lenne 1 MB ha 1 karakter a neve. de ez elég valószínútlen. Tegyük fel hogy legyen csak 8 karakter egy név átlagban. 8388608 bytes, azaz 8MB. Csak a forrás kódban. Persze ezt lefordítják és tömörítik. Hát, kb 1-2MB-tal lenne több... -
kbupdate #12 Az én nevem meg benne van az IE SP2ben:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
kbupdate #11 "A meghívó az évfordulót propagáló oldalról küldhető el a kiválasztott ismerősnek, akinek ezután nincs más dolga, mint a kapott e-mailen keresztül letöltenie a böngészőt a fent említett időpontig."
Hm, milyen jó kis vírusjárványt lehetne ebből csinálni, hamis emailekkel:D:D:D:D -
savior #10 1 millio ember nickje is csak 5-10 megat foglal -
Windforce #9 ja firefox 2 letoltes itt (100Mb) -
dezsiszabi #8 ja és emiatt fog többet foglalni, mert annyian regelnek :D (csak vicc) -
#7 jaja, másik gépre jó lesz:D -
Tibmanus #6 soha csak szegénynek baja van -
#5 Nekem kimaradt valami? Mikor volt egy egy percig is dínó a Firefox logója??? Az a sima Mozilla logója. -
#4 Hehe, elküldöm magamnak a meghívót.
Amúgy Firefox póvaaaa! -
#3 Na ezt télleg egész jo bár nem látok tul nagy külömbséget és végre visszatért a rendes loló a dino helyett -
#2 Nekem sokkal jobban tetszett a régi loló nem ez a hülye DINÓ na de azért igy is jo bár a 2.0 ban ismét visszatértek rá -
#1 Nemrossz :D