30
  • Dj Faustus #30
    Mondjuk innen.
  • Neurotoxin
    Király:D Ilyen polót honnan lehet rendelni?Vennék egyet, hogy idegesítsem a népet a 4es villamoson Szegeden:D Biztos csúnyán nézne rám néhány MS megszállott. Nem, nem vagyok MS ellenes, csak jogtiszt XP prof.om van....
  • ddfg
    Ha a forraskodba mondjuk kommentbe irjak a neveket, akkor az bele se kerul a binarisba, ugyhogy egy bajttal se lesz tobb :) Csak hogy kicsit kotekedjek is, nem minden rendszeren fordul fajlnev.exe formaba egy forraskod, persze akar ilyen is lehet, ha akarod :) De a lenyeg: barki bekerulhet egy nyilt fejlesztesu programba, "csak" erdemben hozza kell jarulni egy-egy algoritmussal, par sor koddal blabla a fejleszteshez.
  • kbupdate
    a kémkedés ÚJ FORMÁJA:D
  • Warpcore
    Sírva könyörgök gondolkozzatok má =DDDDD
    Sztetek mind a 10millió ember neve aki résztvesz benne lessz a névjegy menüben ? abban az aranyos scrollos részben... és most a kedves felhazsnálók és barátaik... aztán ha egy hónapig ugyhagyod a gépet akkor el is pörög szépen =D
    Firefox DayA nevek egy digitális "kőtáblán" lesznek olvashatók,amit mayd promócis célokra is használnak,rendezvényeken stb... és igen a firefox 2.0 ból is elérhető lessz a lista közvetlenül.. de ez egy webböngésző..netkapcsoalt..sztetek helyben offline lessz tárolva az a lista? =DDD
  • Tetsuo
    Inkább erről szóljon a hír, minthogy a FF vmi kémscriptet v másolásvédelmet akar becsempészni a progiba, nem?
    Én má' ennek is örülök..
  • Sanyix
    Ez nem eredeti ötlet, ez hülyeség :D semmi értelme.
  • sonicXX
    (természtesen csak viccnek szántam)
  • sonicXX
    Persze, lhúzni valamit TRENDY dolog, nem tudtad?

HÜLYE
  • Kabuki
    ha valaki eredeti ötlettel áll elő és nem mást majmol akkor egyből lehülyézitek??
  • Sanyix
    LOL ez mekkora baromság :DDD
  • VaZso
    Hajrá! Neveket a forrásba! (...) Kommentként. :)
  • GABOR16
    Még kéne, hogy az illető melyik országból is van :)
    És láthatjuk, hogy a Firefox ottvan mindenütt a földön.
    A föld minden országából neveket találunk majd :)
  • h4x0r
    Hmmm. Cseles marketing. Szerintem.
  • dokar
    Az FF nekem is tetszik nagyon, de ezt a "forráskódba nevet véssünk" dolgot feleslegesnek és komolytalannak tartom.
  • Denniske
    Nekem tetszik... és a Firefox jó. Én is jó vagyok. Összeolvasunk. Végre! lol!
  • kbupdate
    Az is lehet, hogy lesz egy filet, pl: noobs.dat, amiben a nevek vannak, és simán lehet törölni majd:D és kész. De persze ha az exe-be kerül az egy nagy lámaság lenne. De még arre is születhetnek patchek.

Amúgy mi értelme van ennek? Biztos lesz a világon kb. 3 ember, aki majd végig olvassa neveket. És akkor is mi van?

PARASZTVAKÍTÁS, akár csak az MSnél a VISTA csicsa:D:D:D:D neeeem?:)
  • kbupdate
    1 millió ember.. ha csak mindegyik emberenk 1 karakterből áll a neve, akkor pont 1MB (ha nem 1024-gye számolunk) 1.048.576 ember lenne 1 MB ha 1 karakter a neve. de ez elég valószínútlen. Tegyük fel hogy legyen csak 8 karakter egy név átlagban. 8388608 bytes, azaz 8MB. Csak a forrás kódban. Persze ezt lefordítják és tömörítik. Hát, kb 1-2MB-tal lenne több...
  • kbupdate
    Az én nevem meg benne van az IE SP2ben:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • kbupdate
    "A meghívó az évfordulót propagáló oldalról küldhető el a kiválasztott ismerősnek, akinek ezután nincs más dolga, mint a kapott e-mailen keresztül letöltenie a böngészőt a fent említett időpontig."

Hm, milyen jó kis vírusjárványt lehetne ebből csinálni, hamis emailekkel:D:D:D:D
  • savior
    1 millio ember nickje is csak 5-10 megat foglal
  • Windforce
    ja firefox 2 letoltes itt (100Mb)
  • dezsiszabi
    ja és emiatt fog többet foglalni, mert annyian regelnek :D (csak vicc)
  • akyyy
    jaja, másik gépre jó lesz:D
  • Tibmanus
    soha csak szegénynek baja van
  • Lenny
    Nekem kimaradt valami? Mikor volt egy egy percig is dínó a Firefox logója??? Az a sima Mozilla logója.
  • Lenny
    Hehe, elküldöm magamnak a meghívót.

Amúgy Firefox póvaaaa!
  • Peti0011
    Na ezt télleg egész jo bár nem látok tul nagy külömbséget és végre visszatért a rendes loló a dino helyett
  • Peti0011
    Nekem sokkal jobban tetszett a régi loló nem ez a hülye DINÓ na de azért igy is jo bár a 2.0 ban ismét visszatértek rá
  • Vaxi
    Nemrossz :D