143
Magyar fejlesztésű flipperjáték.
-
xido #23 na..már meg is van a játék 1/3-a:)))...most futottam bele a demoba..mondokmá ez most miért is friss,mikor megvan már nekem május óta?...najó leszedjük,mert valami nem smakkol..hát látom,hogy ez most új asztal..az első a Monsters volt,egy régebbi menüvel,ezen meg most dolgoztak tovább is mindenen...hát istenek ezek az ASK-sok,nagyon várom már,hogy tegyem a Pure mellé...a színvonaluk isten...anno volt nekik az nvidiának készített pinball is,az is tökéletes darab..de az istennek nem tudtam mostanság azt felrakni a gépemre..hivatalos kiadást meg azt hiszem az nem is ért meg:(( -
Unreal1942 #22 Majd a véglegesben. Demo van még csak. -
#21 ÁÁÁÁÁ én mért nem tudtam erről eddig?
6 asztal omfg.... Tudtam én, hogy bízhatok az A.S.K Homeworkben. -
Unreal1942 #20 Köszi! Nagy Német fölény van.
Az én 1.4** *** *** eredményem az első 100 ba se jó :P
-
#19 Dream Pinball honlap és HighScores -
#18 leszedtem nyomtam 1et 414.568.080 lett . gondolom nem sok :) -
#17 Ha jól tudom régebben még az EVM sorozat tagjaként írták.
Sajna az EVM honlapjáról kivették. -
Unreal1942 #16 Aki játszik a demoval annak mi a legjobb eredménye?
Csak kiváncsi vagyok mennyire jó eredmény amit én elértem :)
Majd csinálok a tábázatról egy shotot és berakom ide mert fejből nem tudom a pontos számot. -
#15 Dream Pinball 3D honlap -
#14 tudtam, hogy k-val a helyes, sőt azt is tudom, hogy ez egy jövevény szó az angol topic szóból, ami témát jelent:P -
Unreal1942 #13 Töltsd le a demot és eldöntheted elég jó e a grafikája! -
#12 Ha olyan szintű a grafika, és a fizikai modellezés mint ProPinball sorozaté, akkor jöhet. De, ha olyan mint pl. az Epic Pinballé, akkor részemről mehet a levesbe! -
#11 Elég elbaszott szleng. Főleg, hogy sokaknak fogalmuk sincs róla, hogy szlenget használnak, azt hiszik így helyes.
A demó amúgy nagyon jó. -
Unreal1942 #10 Nagyont tetszik a demo. Remélem hamarosan jön a végleges is!
-
#9 ez szleng :) -
#8 Még mindig topik és nem topig. -
#7 Várom a teljest :) -
Newfronter #6 Fejlesztés.
Kipróbáltam, szép és eléggé pörgős is tud lenni, de csak 1 pályát tudsz kipróbálni. -
#5 és ez a demo magyaris, vagy csak a fejlesztés az? -
#4 csalódott voltál, hogy nem volt még iylen topig, de mégis szeretted volna lecseszni, hát grat... -
Newfronter #3 Azért nyitottam mert most jött ki a demója, azért nem kellene lehurrogni! -
#2 Magyar flipperjáték készül
2005. szeptember 22. 17:10, Csütörtök
jó, hogy eszedbejut -
Newfronter #1 cikk
Demó:
http://www.4players.de/4players.php/download_info/PC-CDROM/Download/45406.html
ftp://direct_dl:[email protected]/2WPinball.exe
Most olvastam nforce-on hogy kijött a demó, sztem egy topikot megér, hisz magyar fejlesztésről van szó.