18
-
Zedas #18 Lehet összevonva is:
"A NASA egy merész lépéssel 50%-kal megemelte az űrállomáson szolgáló szeményzet létszámát, ezzel majdnem duplájára duzzasztva azt!" -
RpPRO #17 Az 50%-os emelkedes... gondolj bele, ha a fizud is ennyivel megugrana. :D -
L3zl13 #16 Mit szólsz ahhoz, hogy "majdnem duplájára" -
#15 Gondolom a TV-ben meg ugy mondtak, hogy: "Mar negyed tucat urhajos..." ;))
De a legjobb: "Majd' egy tized szazad ember halt meg!" :)))))))) -
Emmegki #14 "háromfősre duzzasztották" - 2-ről 3-ra, az aztán a duzzasztás... Hatásvadász kifejezések rulz. -
kristiaan #13 talan most :( -
kristiaan #12 itt e :) -
Caro #11 De te először Solid BOCKET ROOSTER-t írtál :) -
fourgee #10 A Nasa oldalán mindenhol Solid Rocket Booster volt írva. A neve lényegtelen, az a fontos, hogy csináljanak nekem egy ülőhelyet rajta, egy kis ablakkal, amin kinézhetek, aztán én leszek a világ legboldogabb embere. Föld körüli pályára viszont nem szívesen mennék, ki tudja, hogy hogyan sikerül a visszatérés... Nem jó dolog szétégni :) Bár azt még nem próbáltam. -
Caro #9 Nem inkább Solid Booster Rocket? :) -
#8 :)) -
fourgee #7 Pontosítok, SRB, nem gondoltam át amikor írtam :) A Solid Boket Rooster furcsán hangzana a Solid Rocket Booster helyett :) -
fourgee #6 Nekem a SBR-ekről kellene nagy felbontású videó, hanggal együtt :)
Igazából régebben hidegen hagyott a téma, aztán megnéztem az előző fellövés említett videóját, és akkor döbbentem rá dolgokra. Félelmetes volt belegondolni, hogy az a nagy fémtömeg ott 80 km magasságban, vagy hol ahogy forog, fémes nyikorgó hangot ad... Közben meg az "ég" totál fekete, a légkörnek meg olyan kék csíknak látszik... Na, azóta teljesen rákattantam a témára :) Ha bele is döglök, de legalább 1x látnom kell a földet 100 km magasból :) -
djukel #5 Bazmeg napokig nem tudtam aludni ugy izgultam -
#4 Esetleg, ha valaki kivancsi a kilovesre, es meg nem latta;)
http://alexease.uw.hu/files/NASA%20Space%20Shuttle%20Launch%2020060704%20Left15Sec.avi -
#3 Lesz/Van errol is HDnet-es video? :) A felszallas meg van;P -
greg971 #2 Nos igen .Nyomatták a TV-ben is , de ott leírhattad a véleményedet ? -
gyuri12 #1 nemtom de ez már a tv-ben is volt:)