Sikeres küldetést zárt a Discovery
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A NASA egy merész lépéssel 50%-kal megemelte az ûrállomáson szolgáló szeményzet létszámát, ezzel majdnem duplájára duzzasztva azt!"
De a legjobb: "Majd' egy tized szazad ember halt meg!" 😊)))))))
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Igazából régebben hidegen hagyott a téma, aztán megnéztem az elõzõ fellövés említett videóját, és akkor döbbentem rá dolgokra. Félelmetes volt belegondolni, hogy az a nagy fémtömeg ott 80 km magasságban, vagy hol ahogy forog, fémes nyikorgó hangot ad... Közben meg az "ég" totál fekete, a légkörnek meg olyan kék csíknak látszik... Na, azóta teljesen rákattantam a témára 😊 Ha bele is döglök, de legalább 1x látnom kell a földet 100 km magasból 😊
http://alexease.uw.hu/files/NASA%20Space%20Shuttle%20Launch%2020060704%20Left15Sec.avi