Migrén

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Én is 10 éve már hasonló migrénes problémával küszködtem, mint Ti! Általában semmi sem használt, s a végén sajnos már elég sokszor hányni is kellettem, hogy egy picit jobban érezzem Magam. Egy pár hete, vagy talán már egy hónapja is van hogy rátaláltam egy termékcsaládra (természetes összetev?k), s ha hiszitek ha nem (Én sem akartam el?ször elhinni, de itt már mindent kipróbál az ember) egy pár hete már nem jelentkezett az az iszonyatos migrén!!! Azt nem mondom hogy egyáltalán nem fájt a fejem, de össze sem lehet hasonlítani a korábbival. Szóval csak ajánlani tudom! Ha valakit érdekel mi is ez a termékcsalád írjon bátran: [email protected], bárkinek szívesen segitek!
Ez a betegség iszonyú.
Én itt találtam gyakorlatias tanácsokat, sõt a megoldást is:
migrén
tenkenorman
jaaaj de fáj a fejeeeem.

http://www.tenke.hu

panther112
Kezdj el futni, vagy úszni + ha érzed, hogy kezdõdik a fejfájás vegyél be egy fejfájás csillapítót (mindenkinek más válik be, nekem pl. szinte semmit nem érnek a paracetamol hatóanyagúak, és legjobb aspirin+c). Súlyosabb tüneteim voltak, mint amiket leírtál, de szerencsére ezzel a módszerrel közel 0-ra szorítottam a migrén hatását. Volt egy migrén meghatározta nyaram kb. 10 éve, azóta szinte semmi hatással nincs már a mindennapi életemre a migrén, egy hónapban kb. 3-4-5 alkalommal indul el a fejfájás, de ezt 10-15 perc alatt elállítja az aspirin. Ha megszakad a rendszeres sportolás, akkor a fejfájás gyakoribbá, rendszertelenebbé válik, nehezebben áll el, stb. Remélem Nálad is beválik.

Dying Soul
van itt olyan, aki aurás? nem vagyok migrénes és szokott lenni aurám.<#nemtudom>

zsolesz92
Huh hát nekem nagyon sokat fáj a fejem sajnos, volt egy idõ, kb 4 éve, amikor majdnem minden nap, irtó sokat ültem és ülik is gép elõtt, a szobám tele van elektromos dolgokkal, amikrõl köztudott hogy fejfájás forrásai lehetnek. Egyik karácsonyra egy 'párnahuzatot' kaptam a mamámtol ami kb 40 ezer Ft volt.
Ha boltban vagy TV shopban látom, maghalok a nevetéstõl.
A végét konnektorba kell dogni, de nincsenek villái hanem 2 lyuk van a villa helyett, és igy elvileg földeli azt az energiát amit begyûjt.
Hát én nagyon nem hittem benne de ha már rákölt a roknod sok pénzt egy ilyenre, csak kipróbálod...
Nem hiszitek el, de azóta fele annyit nem fáj a fejem, és még többet is gépezek.
És csak valami puha, szõrõs huzaton ülök...
Viszont ezzel nem szünt meg teljesen a fejfájásom, még igy is fáj.
Valószínünek tartom, mivel többször is volt arc és homloküreg gyulladásom, attol van, nem ürült ki rendesen a fejem.

PJack
most nekem is fáj a fejem.
suliban, fülledt megleg levegõben, gép elõtt 😞 :I

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Dragooon
ma is fájt a fejem, de ELMÚLT tíz per alatt!!!
istenem de qrva jó életem lesz........<#rinya>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dying Soul
baromállat 😄

OrioN the S
ehh tegnap este itókáztunk és elõjött a híres "migrénem" D: oat tettem amit nem tok megbocsátani magamnak... bekattantam oszt szegény haveromat nekivágtam egy oszlopnak neki meg kisebb agyrázkódása lett és zúzódása D::::: soha nem iszok többet :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Dying Soul
😄DDDDDDDDDDDdd!

OrioN the S
kicsit lerepült az ékszíj D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😊 vagy a gyenge idegzet

t0mmy
nah leglább erre jó a migrén! 😊 :S

OrioN the S
2 napja olyan "migrénem" mert ugye nekem sajátos :Ð volt ,hogy fater azóta szépen beszél ^^

t0mmy
érgyulladás?? <#wilting><#bdead>

Dragooon
nah ma is jót fogok aludni.. begyulladt az agyamban az egyik erem vagy mifene.. és FÁJOK!!!<#szomoru1>

Dragooon
nekem is írtak fel szemüveget, nem is használtam gyakran (számítógépezéshez, tvzéshez), mert cikinek találtam (tényleg hülyén nézek ki benne) de most már nem érdekel, lexarom, h ki mit mond, nekem ne legyenek fejfájásaim.. nem nagyon segített.. ..még

Voltan
Nem olvastam el a topikot, de nekem is volt ilyesmi. Nagyon régen, 8-9 éves koromban jött elõ a dolog kb. heti rendszerességgel. Egy idõ után alábbhagyott, majd 12-13 éves koromban újra elõjött. Olyan fájdalmat azóta sem éreztem, pedig azért van tapasztalatom. De akkor szó szerint fetrengtem a földön a kíntól. Egy szemorvos segített. Szemüveg kellett, ennyi volt. Szóval mint mondtam, nem olvastam át a topikot, de ha rendszeres fejfájás lép fel (ami nem migrén, de hasonló tünetei vannak), akkor érdemes felkeresni egy szemészt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

t0mmy
ááá ne viccelj már! 😄

OrioN the S
és aztán felébredek és elõjön a migrén 😊

t0mmy
meg tokio kersztül miami persze sydney érintésével 😄

OrioN the S
onnan meg honolulu

t0mmy
onnan meg Horváthország 😄 <#idiota>

OrioN the S
😊 irány parti....onnan meg velence ^^

mrzed001
Tegnap nekem jött egy erõs fejgörcs fokozatú, szóval biztosra mondhatom hogy melegfront jön, hétvégén irány a balcsi 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

OrioN the S
😄 ezek szerint beváltak a tanácsok seholsincs migiri migrén

Dragooon
na de sztem hagyjuk a cukromat =D

Dragooon
nemtom de tuti nem vagyok cukor beteg, ha az lennék, már nem élnék szerintem <#bdead>
vérvétel volt

OrioN the S
<#duma>

mrzed001
Volt vérvétel, meg vmi hormon vagy mi a fene vizsgálat belõle? (+2-3 kémcsõnyi)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Dragooon
egyszer voltam vmi orvosnál, de õ azt mondta, hogy semmi bajom.. ez a vércukor-szint leesés meg csak az én hülyeségem (szerintem) O.o

mrzed001
A cukorbetegség egy elég alattomos dolog. Tényleges tünetek csak akkor jelentkeznek, amikor már nagy baj van.
Rejtett lehet évekig, és max annyit veszel észre, hogy folyton szomjas vagy, és erõsen izzadsz (esetleg rossz lehellet), ez a magas cukorszint jele. Erõsebb tünet a hirtelen cukorhiánynál fellépõ ájulás is.
Szóval érdemes néha ellenõriztetni

OrioN the S
:Ð ott baj lenne

Dragooon
mi az hogy rejtett?

Magnumrolcsi
Dr. Csernus segít 😊

Dragooon
nem szerencsére nem vagyok cukorbeteg. valszeg az volt a baj h nagyon keveset ettem reggel.. (tudom, hogy ekkor szokott leesni a vércukrom)
van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy éjszaka úgy bezabálok hogy reggel semmit nem tudok enni 11-ig, aztán délben megintcsak sokat eszem.. nem jó így tudom, de már nagyon hozzászoktam :'(

OrioN the S
Küzdõsport jolenne pl KEMPO ... de lusta vok hozzá D: régen Kiokushinoztam ,de abbahagytam.-.. D:

mrzed001
Keményen sportoltál és/vagy nem ettél az nap, vagy (rejtett?) cukorbeteg vagy?

t0mmy
esetleg valaki a tarkóra, halántékra, szemre, migrénesfejfájáskor, alkalmazta már az erõs mágnest?? azokat az 1000-2000 Gaus-osokat?!

Dragooon
volt olyan régebben, hogy lesesett a vércukor-szintem (ami nálam hányással járt, semmit nem láttam csak foltokat, hangokat alig hallottam, fájt a fejem, állítólag teljesen zöld voltam <#bee1> és izzadtam) és miután elmúlt egy 6-7 perccel utána jött a migrén. azt a napot el nem tudnám képzelni, ha nem történt volna meg <#szomoru1>

mrzed001
Agykontroll és meditáció ... legalább fél év és egy komoly kurzuson ... plusz egy küzdõsport ahol megszabadulsz az indulatoktól (vagy a kettõ egyben egy shaolin képzésen) ez ami segíthetne rajtad, különben idõvel az állapotod rosszabbodhat. Persze mondanom sem kell, hogy ennek köze sincs a migrénhez

OrioN the S
Nemtom skizo vagy se ....de télleg amikor megfeszülök és ideges leszek akkor néha mintha nem is én lenék :| szal tré..de az agyturkász amikor elkezdett magyarázni csak mégjobban szétidegelt :@

OrioN the S
Állítólag naon alacsony az idegi tûrõképességem :S

Catti: Pont az a baj ,hogy néha megosztom :S Amúgy meg szinte mindíg egy sötét szobába vok a gép elõtt :c

Az a baj ,hogy sok ismerõsöm nem tudja ,hogy mi a pálya és direkt szopat :@ És amikor má kiborul a kaki akkor meg néznek :@ Hál istennek páran má felfogták és módjával közlik a dolgokat D:

OrioN the S
vótmá :$

mrzed001
Ez már (nemis) enyhén skizofrén tünetekre utal, szóval javaslom egy dr. agyturkász felkeresését mihamarabb ...

Dragooon
szerintem nem.. attól függ, hogy mit nevezünk pánikbetegségnek

ne haragudj de ez véletlenül nem pánik betegség?

egyébként nagyon sok embernek fáj ugy a feje hogy nem tudnak vele mit csinálni, ugyanis kis millió oka lehet

becsipõdött ideg, betegség, front érzékenység, lelki problémák, túlzott stressz, magas vagy túl alacsony vérnyomás, cukor betegség stb stb

szerintem is inkább máshol érdeklõdj és minél elöbb próbáld meg kikúráltatni magadat mert a folyamatos gyógyszerezés nem megoldás

http://www.lohere.net - a MagyarChan

CattiBrie
És ha megosztanád a problémádat a körülötted levõkkel, hogy azon idõre hagyjanak békén? Te meg elvonulsz monnyuk egy sötét szobába, ahol teljes kuss van és lefekszel egy kicsit.

Mert ha minden ilyen esetre való visszaemlékezés újabb rossz emlék, akkor ez így 22-es. Kezd ott, hogy elõzd meg a következõ "rossz esetet".

Nincs olyan, hogy rossz passz. Ha rossz passzban vagy, akkor legyél egyedül és ne találkozz senkivel, kíméld meg a környezetedet magadtól. Nincs olyan, hogy megüjtük a szeretteinket, barátainak. És ha megtörténik ne a "rossz passz"-ra fogd.

[/spam]&#8482;

Dying Soul
Hálloál, hogy jársz a 8-as loál misére, megtisztínak a gonosztól.

Oldal 1 / 2Következő →