12300
-
vg #56 Remélhetőleg ezt azt eredeményezi, hogy minél több ilyesmi sorozatot kapunk! -
Thomas Hangmen #55 Link
"NBC's drama Heroes premiered last night, scoring NBC's highest series bow since Crossing Jordan in 2001. Heroes was watched by 14.29 million total viewers, winning its time slot." -
Thomas Hangmen #54 Lényeg, hogy hétfőn magasan a legnézettebb volt,
a sorozatjunkie szerint. -
#53 Angol téren béna vagyok itt nemtaláltam sehol :( -
#52 Yowanna :) nyugi én is nézem azt is :D
De ez valahogy próbál emberibb talajon járni (egyelőre), aztán mi lesz belőle, még nem tom :) De kíváncsian várom :D -
Szolnokboy #51 a smallville-t csak hagyja békén ! ne tegye tönkre -
#50 Ja még valami. Örülök hogy Adrian Pasdar végre ismét főszerephez juthatott egy sorozatban!
Nagyon sajnáltam mikor a Rejtélyek Kalandorai véget ért. Azt nagyon csíptem. Most végre kedvéreSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"szárnyalhat" :) -
#49 Nekem is bejött ez a sorozat. várom a holnaputáni 2. részt :)
Tetszett a csavar az első rész végén :)
Ha jól folytatják, akkor nagy favorit lehet és lehet tönkre veri a Smallville-t nézettségileg :D -
#48 TV.com? -
#47 Hol lehet megnézni a nézettségét + a többi sorozatnak? -
#46 a japánok beszéde is feliratozva van.... ott az új felirat a feliratok.hu-n. -
#45 Szerinted ha tudnék angolul irogatnék feliratért? -
vg #44 Mármint, hogy érted? Ott az angol felirat! -
#43 Remélem a köv részekben a japok beszédét is feliratozzák. -
#42 Ez nagyon ott van......a csaj az ilyen Jekil és Hyde-s nem?? -
Lyan Kyj #41 a clock-stopperes csávóra vok leginkább kíváncsi, talán ő az, akinek a legdurvább képessége van, ha mindent engedélyeznek neki. -
winnie #40 már van ellen és ki tudja, hogy lesz-e második évad:)
mondjuk nézettségileg veszett jól nyitott, szó se róla. -
JiM001 #39 Oké, köszi! -
Lyan Kyj #38 Én arra leszek kíváncsi, h ki vagy mi ellen fognak harcolni...gondolom első évad úgyis a képességek kialakulásáról, esetleg vmilyen szervezet előli menekülésről fog szólni, és a tényleges történet majd a köv évadban. Ha más, szuper-képességekkel megáldottak ellen fogják nyomni, akkor gáz lesz, ha kitalálnak egy rendes ellent nekik, akkor zsír -
#37 mostmar nem kell nezni 1x00-t!
az 1x01 ugyanaz apro valtozasokkal, de az a vegsö valtozat. -
JiM001 #36 Sziasztok!
Most akkor meg kell nézni a 1x00-et is, vagy ugyan az a 1x01 csak megvágva? -
#35 Hát pilot után sokkal jobbnak tűnik mint a 4400. Az egy idő után nagyon unalmas lett, és volt egy olyan "hallmark" tv film feelingje az egésznek. Ez viszont olyan volt mintha egy rendes filmet néznék... Szóval eddig tetszik. A japán csávó nagyon rulez :) -
Thomas Hangmen #34 Na megnéztem.
nekem az nagyon bejött!!!!!
Tök jó minden, zene (!),(ha jól figyeltem ebben kicserélték a pilotban lévő Batmanos zenét)a narrátoros dolog is tök, jó történet is kikerekedthet ebből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg mikor mennek a festőhöz, az meg ott felszik a földön és mutatják a bumm-os képet,durva.
Sok mindent ki lehet hozni belőle. -
Szolnokboy #33 nem sokat tévedtem -
vg #32 A zene nem hajaz semmire, mivel a Batman Begins zenéje az egész... -
vg #31 Hát winnie ezt megint kurvára beszoptad, mert a lol verzió is 52 perc... ;)) -
Szolnokboy #30 Nah, én ugyan nem szedtem le, hanem itt a koliba megtaláltam a nyári 1x00-ás részt és azt néztem meg. Alapból szeretem a szuperhősökkel foglalkozó filmeket ezért ezt a sorozatot már nagyon vártam. Sajnos nem igazán vagyok elragadtatva tőle. Az 54 perces játékidő 70%a dögunalom volt, túl sokat bíbelődtek a karakterek bemutatásával, adagolhatták volna lassabban is. Ami ennél is rosszabb hogy többnyire a karakterek nem túl érdekesek, kb 3 volt aki felkeltette az érdeklődésemet (Claire eddig a kedvenc, az ő képességéből láthatunk a legtöbbet, de a japán Hiro (milyen elmés:)) szintén érdekes lehet. Kapunk jópár nyílt utalást a képregényekre - leginkább az x-menre - és a zene is arra hajaz.
A második epizódpt egnézem még és majd kiderül mi lesz belőle...Egy próbát azért megér mindenkinek. -
Thomas Hangmen #29 Leszedte már valaki? -
HRaVeN1 #28 Ez is 52 perces -
Szolnokboy #27 aki már leszedte a pilotot mondjon már véleményt róla pls -
winnie #26 a 0. rész az az 1. rész nyers, első verziója. sokszor az lesz az első rész, sokszor meg változtatnak rajta, van, hogy szereplőket is lecserélnek.
a heroes esetében biztosan nem ugyanaz lesz az 1x00, mint az 1x01, hiszen mi 52 perces verziót láttuk eddig. ez meg csak 42 perc lesz. -
#25 Szasztok!Megéri leszedni a pilotot?Egyébként ez a 0. részt jelenti amit nem adnak le TV-ben??? -
Thomas Hangmen #24 Én is -
evenor #23 Már itt is van. Én is nagyon várom már a holnap reggelt. :) -
Thomas Hangmen #22 Nemsoká már 25. van -
#21 Jah -
#20 Végülis akkor a végén kiderült h nem is srác tud repülni hanem a báttya?? utolsó pár percet nem láttam. -
ellentengernagy #19 Hát, azért szerintem csak a pilot volt ennyire ütős...
Egyébként: Heroes 1, A dzsánkin túl is van élet -
#18 Nekem kicsit tul komor volt a hangulata, pedig szeretem az olyasmit, de ettöl valahogy meg kicsit viszolygok.
Amugy a tudos nem arab, hanem indiai. -
#17 mininova.org ... a sorozatforrás :))