12300
-
evenor #97 Az atomos kép mindkét verzióban ugyanaz, csak a véglegesben már színes volt. Szerintem mindegyik évadban más főellenséget szánnak nekik (ha az evolúcióval magyarázzák a képességeket, akkor bármikor feltűnhetnek ilyen emberek). -
#96 Semmi sem kizárt :)
Amúgy az apuka nagyon kormányügynöknek néz ki ... nomeg elég profi eszközökkel akarták a profsrácot is lehallgatni, szóval könnyen lehet összeesküvés a háttérben (meg nekem a szomszédja a csajszi is gyanus)
Ami az atomot illeti, úgy emlékszem mintha a PRE-ben a képen csak lángolt volna NY, de az 1x01-ben már atom/meteoritbecsapódás van. Azt egyébként nem hiszem, hogy ez lenne az egyetlen főszál (ami ellen küzdenek x szérián át), remélem inkább csak egy teljesítendő küldetés részükre a megakadályozása.
-
Cat #95 szerintem az apuka vmi ügynök, aki direkt a lányt választotta ki, hogy nála nöjjön fel, és megfigyelhesse. Ha ő lenne a gyilkos, a kiscsaj már halott lenne. A gonoszoknál biztosan vmi nagyobb szervezet van a háttérben, ha egy ember lenne, az túl egyszerü. High concept sorozat, ne feledjétek.
Én inkább a korai atomrobbanással vagyok bajban, alig egy hónap van hátra - bár a végén tuti kitalálják, hogy "sikerült elodázni kicsit a véget, megváltoztattuk a jövőt, épp egy honappal..." és lehet huzni tovább. -
Cat #94 esetleg megeszi az agyukat, hogy átvegye tőlük a képességet :D -
vg #93 Hmm, ebben lehet valami! -
#92 Egyébként én még nem vagyok benne biztos hogy ő a gyilkos...lehet, hogy ő csak megfigyelő. Kérdés, hogy kinek és minek figyel meg. Mert ugye az első részben jelentést tesz valakinek telefonon.
Na mindegy...majd kiderül :D -
#91 A "sebezhetetlen" csaj faterja nagyon gyanús vajon miben sántikál? -
#90 Én is erre gondoltam, csak még nem akartam elkiabálni :) -
vg #89 Az a szeműveges faszi a gyilkos baszzus! Ti milyen sorozatot néztek????!!! Mivel ő valamilyen "első számú" valaki, szépen vadássza a speckó képességű embereket! -
#88 lehet hogy férfi lesz mikor szörnnyé alakul? :)
én is arra gondoltam egyből hogy az anyuka a sorozatgyilkos, bár nem valószínű -
#87 A csaj nem lehet....ugyanis férfi a tettes. -
#86 Vagy kiderül, hogy sybil főleg olyanokat öl akiknek képessége van/lehet ... végülis az agyatlanítás egy _kisséééé_ durva módszer -
Cat #85 szerintem az anyuka is gonosz - lehet hogy ő a sorozatgyilkos, a sybil. -
Cat #84 BAZZEG BAZZEG BAZZEG
Most néztem meg 1x02t - ez a sorozat KURVAJÓ :D -
#83 Heroes 1x03 promo -
Thomas Hangmen #82 Van már 3. rész előzetes? -
#81 Kis japó csákó nemtudta feldolgozni a dolgot :D
Kiváncsi vagyok hogy fogják megakadályzni a közelgő katasztrófát! -
evenor #80 Elvileg van rajta, bár nem tudom, hogy miért nem működik. :S
Köszönöm a visszajelzéseket! -
vg #79 A csaj egy Jekyll & Hyde cucc! -
Lyan Kyj #77 ÁÁÁ!! Ez a második rész nagyon ott volt!! Legalább 5x WTF-oltam:) Direkt szivatják a nézőt, h nem árulnak el semmit, együtt jöhetünk rá mindenre a hősökkel. Az anyuka képessége még mindig nem tiszta elöttem, a falra tudnék mászni, h ennyire felizgatják az embert ilyen kérdésekkel. Ha ez így folytatódik, akkor könnyen bealázhat nálam szinte mindent! Most megyek, megpróbálom előretekerni az időt a köv részig:) -
winnie #76 jó lesz ez, csak tegyél rss-t, szerintem. -
#75 Hát, az első rész sem volt semmi, de ez a második még rátett egy lapáttal :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tetszik benne, hogy miután rájöttek hogy milyen extra képességeik vannak nem rohannak rögtön hősruhát varrani maguknak, megmaradnak azok akik voltak.
Hiro valóban az egyik legjobb szereplő, talán ő dolgozott meg legjobban az erejéért, no meg érti is hogy mi az, nem csak használja.
Az hogy miért 5 héttel később került NY-ba? Sztem mert kezdő a tér-idő hajligatásban, és annyira a hol-ra koncentrált, hogy elfeledkezett a mikor-ról
Azért furi hogy ugyanoda a metróba és ugyanakkorra ment vissza, miért nem kapásból az irodába? Ja, és a képregényt magával vitte a múltba, vagy elvették tőle, erre már nem emlékszem.
Na igen, és hogy behozták az Alias-ból az ipsét mint gondolatolvasó, nos remek színész szóval csak emelni fogja a színvonalat :)
-
evenor #74 Hironál a végén amikor megmutatják az újságon neki a dátumot, érdemes megnézni a főcímet. ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nathan megnyerte a választást.
Szeretem az ilyen apróságokat a sorozatokban. -
Thomas Hangmen #73 Pont ma gondolkoztam, hogy mikor jelenik meg az első magyar heroes-es oldal, erre tessék, kiderül hogy már egy hete van.
Első ránézésre jó, megyek átbogarászom.
És egyébként köszzzzzz! -
evenor #72 btw, érdemes (szerintem) az aláírsában lévő oldalra egy pillantást vetnetek. ;) -
Thomas Hangmen #71 Akkor holnapra vagy holnaputánra lehet,hogy lesz már magyar felirat is!
Kösz BLAZE_ONE hogy csinálod! -
#70 a vanished -t erre váltottam, nem bántam meg.
nagyon ott van a történet.
sztem a japán csávó a legeredetibb karakter; nagyon teccik, ahogy "bohóckodik" az első részben :)
angol sub már van -
Thomas Hangmen #69 Háztartások tekintetáben 5.
18-49 -ben meg 2.
Szép! -
Thomas Hangmen #68 Ha jól értelmeztem 5. lett. Ez nem rossz.
Azt lehet tudni, hogy felirat a héten mikor várható?
köszi -
evenor #67 Tegnapi nézettségi adatok
Szerintem elviselhető az esés, aki viszont ezután a marha jó 2. rész után nem marad meg, annak tényleg nem tetszik a Heroes. -
#66 A japán srácot valahogy sejtettem hogy nem "valós" időben lesz New Yorkban. Mögötte nagyon pörgött az óra amikor rákoncentrált a teleportra. -
Thomas Hangmen #65 Alakul ez a sori, igaz még nem néztem meg a 2.-at.
Viszont látszik, hogy az emberek nagy részének teccik
Pl.:Isohunt-on a lost és a Prison Break után 3. a keresási listán.
Holnap már biztos megjelenik a nézettség a Sorozatjunkine, de szerintem egyértelmű.
Na már csak felirat kell:D -
evenor #64 Állati sorozat tényleg, az ember ámul és bámul, és még tényleg csak most kezdődik minden. Este azt hiszem mégegyszer megnézem. :) -
Carti19 #63 Üdv!
Megtekintettem a 2. részt...mondanom sem kell hogy csak MOST fog kezdődni a sorozat! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A film végén a kis japán október 2ről hablatyol...közben meg már nov 5...aztán ugye robban a bomba...
Csak hát tegnap adták le amcsiban, szal október 2án :D
Asszem a készítők alaposan kíváncsivá tették a nézőket! ;)
Sztem a japán csávón sokminden múlni fog... -
#62 Hát ez Qrva jó! :D Továbbra is nagyon tetszik!
Az hogy Nathan és Peter is mindketten....(tudjátok) ;)
Na ez a király dolog :D
A kis kínai is nagyon tolja a bizniszt :D -
vg #61 Kijött LOL verzió! -
Thomas Hangmen #60 Basszameg, ez nagyon ütni fog!!!!!!!!!!!! -
Thomas Hangmen #59 De várom a holnapot! -
vg #58 Heroes -- Episode 2 Exclusive -
winnie #57 a sorozatjunkie-n mindig kiírjuk, hogy mennyi.