12300
-
#450 Szerintem addig nem offtopik, amig a Heroes nezettsegeröl van szo. Mivel az SG forumrendszere nem engedi meg, hogy feloszd a temakat egy temakörben, ezert minden jöhet ide, ami Heroessal kapcsolatos. Szerintem ez sosem volt gond.
Szerintem egyszerü a valasz: A karakterek jok. Sokretegüek, van szemelyisegük, egyszoval ki vannak dolgozva, az ember kepes velük azonosulni. Hiro ugye mindenki kedvence. Szereny velemenyem szerint az apuka pedig akar egy valodi kepregenyböl is kilephetett volna. Lehet, hogy csak a szemüveg teszi, de en ha öt latom, mindig egy fekete konturos rajzolt figurat latok...
A sztori jo es egyedi. Nem a 28. X-Men vagy Invisible Man action B-kategoriaju sorozat. Izgalmas, de attol függetlenül nem veszi magat rettentö komolyan.
A kepi megvalositas es a zene kitünö es egyedi.
Egyszoval egy profi AAA kategorias cucc.
Hirtelen ennyi jut eszembe, amit felhozhatok mellette. -
winnie #449 egyébként meg nem értem sephi kérdését. ahány ember, annyi "nagy sorozat". az más kérdés, hogy ne mindenkinek jön be.
most a heroes-t eszik nagy kanállal az újak közül (tévében, warezben, itthon - nem véletlenül). de azért ott vannak a többiek is. -
winnie #448 zed: akkor itt kellene elkezdeni kitérni egy offtopikban, hogy miért van az, hogy a heroes ekkora siker - még nézettségileg is:) (költői volt, nem akarok offolni) -
#447 Nincs semmi tulzas! -
#446 Sajnos tévedtem...
A néger fickó akinek az agyfürkész képessége van, nem a csaj férje.
Megnéztem imdb-n. :) -
#445 Nállam most abszolút Nr1. a sorozat az éppen futók között.
BSG az egyetlen ami a közelébe tud érni, illetve az éppen már nem menők közül ugyebár ott a 4400. Viszont átlagban azt kell mondanom, hogy ez sokkal jobb mint a 4400, kb azt a szíbvonalat hozta minden része eddig, mint a 4400 legjobb részei (pölö az első) -
North #444 Szerintem ez is nagyon jó rész volt. Most már végleg a kedvenceim közé lépett a sorozat. A legvégét megint jól eltalálták.:) Csak szar hogy várni kell egy hetet. -
#440 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, elég durván tolja :) Viszont a megérkezés tényleg gáz volt, mezitláb a köveken, aucs, biztos fájhatott :) -
Lyan Kyj #439 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon néztem, mikor Nathan úgy elrepült, mint egy rakéta. Azt hittem szép lassan átlebegteti magát, hát nem:) -
#438 megnéztem mégegyszer azt a részt mikor mutatják a képét, és nem az... -
#437 Hát én nem nagyon szoktam semmit se hypeolni, de ez nagyon bejön. Egy próbát mindenképp megér, nézd meg az első részt. Ha nem jön be, buktál párszáz mega letöltést meg 40 percet az életedből :) -
#436 SPOILER!
Fuh, nagyon jó volt az 5. rész. Hiro nagyon nagy forma :) Lehet hogy vak vagyok, de jól láttam hogy a Jekyll&Hide csajszi férje az agymosó csávó? :) A pompomcsajszi faterjáról még most sem tudom elképzelni, hogy a jófiúk közé tartozik. Amúgy kezd összeállni a dolog, mostmár többen tudnak egymásról. Kíváncsian várom a többi részt. :) -
#435 szerintem érdemes nézni, de ez ugye ízlés kérdése -
#434 Ez tenyleg akkora nagy sorozat vagy megint csak tuloznak? -
#433 Van már felirat az 5.részhez:
http://www.opensubtitles.org/hu/search/sublanguageid-hun -
#432 Sztem pont hogy nem nézte, inkább csak meglepődött....de sztem sejti hogy igazat mond. -
Lyan Kyj #431 Király volt 5. rész is, nagyon nagyon! -
vg #430 Politikus faszinak a leszállást még gyakorolnia kell, mert az még nagyon bétás volt! :D Amúgy, én azt nem értem, hogy miért nézte bolodnak Hiro-t, amikor ő meg repülni képes! -
#429 Ha lehet, ne kezdjük ebben a topikban is az örök vitat.
Eddig bent volt az alairasomban, de azt hittem mar mindenki tudja ezert kivettem: "Nem spoilerezek! Ha valamit nem akarsz megtudni, ne gyere be addig, amig nem lattal mindent."
Nem vitakent, csak merö erdeklödesböl: A magyar felirat miert oldana fel a spoilerezes szüksegesseget? -
Rio81 #428 A Heroes mérföldekkel jobb, mint az Invasion. Főleg hangulatában. Zseniális. Hiro meg méltán pályázhat a minden idők egyik legemlékezetesebb sorozat-karaktere címre. Imádom a csávót. -
evenor #427 Szerintem ez magától érhetődő. ;) -
Monoton #426 áááááá belenéztem :O
magyar feliratot KÖVETELEK :DSDASD?FDA_F?:F -
amdrula #425 Szemetek, most várhat az ember megint 1 hetet. :(:p -
Monoton #424 na figy azért vki tolja be bannerba hogy amig nincs magyar felirat addig használjuk a SPOILER funkciót -
evenor #423 Nem az a néger, hanem egy másik. ;) A Niki férje csak most szerepel először (Leonard Roberts), aki meg a szemüveges manusszal van (és aki a HR HDTV-s felvétel előzetese alapján, pedig tuti gonosz), az a Jimmy Jean-Louis. IMDB-n van róluk infó, bár Roberts-nek elírták az epizódszámát. (hiába na, ne mozis oldalon szerezzünk sorikról infókat)
Bandy: a nézettség sokkal jobb, mint az Invasioné (ha jól tudom). És az NBC-nek, most minden jó sorira szüksége van. -
#422 Igen! A néger a Nikki férje. -
#421 Miert jön mindig mindenki ezzel az invasionnel?
Ez a sori klasszisokkal jobb, mint az invasion. Tuti befuto. Föleg azert, mert nincs hozza hasonlo, tehat az összes comic fan ra van cuppanva minden hetfön a tv-re. -
Bandy #420 Zsir egy új sorozat most jön le az 5. rész :), kiváncsi vagyok talpon marad e vagy ugy végzni mint az invasion :(. -
#419 Hat most miattad kicsit többet vartam, de azert kiraly volt nagyon.
Lassan kezdenek alakulni a dolgok.
SPOILER
A kiccsaj apja lehet, hogy tenyleg nem gonosz, mert ugye meg is ölhette volna a csavot a korhazban.
A neger ficko most akkor a szöke csaj ferje? Jol lattam, hogy ö volt az? -
#418 éjszakára pedig készen lesz a felirat :) -
#417 Nagyon jó rész volt,és egyre jobb ez a sorozat! -
Jozef #416 Sajna még nem volt lehetőségem megnézni az 5. részt. De nagyon izgatottan várom. Nagyon bejött nekem a 4. rész legvége. Kiváncsi vagyok :D -
#415 Bakker ez volt a legjobb rész!!!!!
az 5-ös mindent visz! -
Carti19 #414 5. rész is odaver a szívnek gyerekek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy röpköd már a Petrelli csávó :D! Hiroval jól elvannak a bárban :) -
NuSkool #413 kössz szépen!!!
ahonnan szoktam feliratokat szedni ott még nem tették föl:S -
#412 vagy hosszupuska.fw.hu -
#411 áááááááááááárrrrrgggggghhhhhhh
feliratok.hu -
NuSkool #410 hello!!!!
valakinek nincs az 1X04-hez felirata??? -
evenor #409 Felraktam néhány képet a 4. rész HR HDTV-s változatából. A hét közepéig felkerül még az előző részekből is. -
Monoton #408 háma :DD