12300
-
#690 Mondom a NOTV-t nuke-oltak. Vagyis lelöttek, mert csuszott a hang es szar volt a kep.
Mindig a proper a jo.
Proper = helyes, jo, rendes stb. -
ZiP90 #689 És meik a jobb? NoTV vagy Proper LOL? mi a különbséga 2 között? -
#688 Egy perce jött ki egy proper:
Proper-LoL -
#687 Oh fukk...nuke-oltak az elsöt ami kijött...
Heroes S01E07 HDTV XviD-NoTV [eztv]
-
#686 Na mostmar ennek is lassan ki kene jönnie, nem?
Elvileg 3 orakor adtak, akkor most lehetett vege nemregen... -
salieri #685 8ika remlik nekem is,szval van meg 24orankt, hogy megvedjuk magunkat...amugy most kb okt. 10ike kornyenek jarhatunk a sorozatban, szval surusodnek majd az esemenyek...
Meg en sem tudom eldonteni, hogy ki a rossz es ki a jo, de valahogy a repulo testverek kulon oldalon fognak allni szerintem...nem hiszem, hogy kozos ugy erdekeben dolgoznanak majd...
A szemuveges faszi nem feltetlenul gonosz...habar elgondolkodtato a szerepe mindenkeppen..
Sajnalom, hogy az axn a jerichot vette meg (az is jo sorozat, nem azert mondom), es nem pedig a heroest...decembertol pedig nezhettuk volna szinkronosan is... -
h3po4 #684 Nem november 5.ek volt hanem november 8. a -
Carti19 #683 Most jut eszembe hogy a soriban Nov 5én robbant a bomba...szal tegnap...be is szartam volna ha valóra válik :D -
#682 ebben nem értek egyet veled...igazából elhanyagolta a nőt és szerintem a felesége már feladta a reményt, mert a pasas egy figyelmetlen dög ...és a munkája volt a fontosabb számára...gondolom emiatt nem erőlködött már a fickóval, bár azért ő is mást gondolt mit amit mondott...szal ez itt a kérdés...nincs valami topik, értsük meg a nőket címen? -
#681 csak azért,hogy ne menjünk át offba...
Vannak akiktől nem lehet megkérdezni,vagyishát meglehet,csak b***nak válaszolni... ilyen pl a Rendőrünk felesége... szerencséjére a rendőr gondolatokat olvas így tudta,hogy hideg csokis kávét[??? - ha jól emlékszem] kér...
ÉN magamról elmondhatom,ha megkérdezik,akkor elmondom,hogy mit akarok... meg néha akkor is,mikor a kutyát nem érdekli ;) -
#680 nem akarok átmenni offba, de hiába kérdezzük... -
#679 nem lenne egyszerűbb,ha megkérdeznéd???
-
#678 Na ez az -
#677 Nekem a gondolatolvasas kene. Akkor vegre tudnam, mi a francot is akarnak valojaban a nök... -
#676 szerintem túl hosszú ahhoz hogy valaki csak úgy kedvtelésből megcsinálja,bár feloszthatnánk(!!!),és a mgyarban 'publikálhatnánk',esetleg én megcsinálnám a szerintem legérdekesebb részt,vagyis ezt(és nem mellesleg folyamatosan,merthát ez bővülni fog):
/már kérdezte valaki,azért szúrom be/
The Symbol
Appearing frequently throughout the series is a symbol which strongly resembles an RNA molecule. Said appearances include:
* In the swimming pool at a double homicide crime scene in which Matt Parkman was involved.
* As a recurring shape shown scrolling across a laptop screen in a genetic profiling program created by Chandra Suresh.
* On a drawing done by Peter Petrelli.
* Frequently painted by Isaac Mendez.
* On a post-it note on the map in Mohinder Suresh's apartment.
* Written on a geometry textbook owned by Claire Bennet.
* Written on pictures in Sylar's apartment.
* As a tattoo on the shoulder of Niki Sanders' alternate personality.
* Engraved on the hilt of Future Hiro's katana.
* Printed on the front of Chandra Suresh's book, Activating Evolution.
* Printed on the upper left corner of the 14th issue of 9th Wonders comic book, written by Isaac Mendez (The 13th issue that Micah was reading did not have the symbol).
* On a necklace around Mr. Bennet's special assistant's neck.
* On a picture of Niki painted by Isaac.
-
#675 akkor én sztem kezdeném is!
nekem nagyon tetszik az idő/tér-hajlítás, sokszor jönne jól, pl dogaírás közben :), meg néha jó lenne, ha el tudnék "teleportálni" ide-oda vagy éppenséggel utazhatnék az időben! Talán ez a képesség tetszik a legjobban, és ha lehetne választani, tuti, hogy ezt választanám! Ennek ellenére nagyon tetszik a repülés is, kiskoromban sokat álmodtam arról, hogy repülni tudok és nagyon megtetszett! Nekem Niki (a szőke csaj) képessége nem egészen tiszta, de úgy láttam, még senki nem írta le pontosan (javítsatok ki, ha tévedek!), hogy mire képes! Na az ő képessége, az eddigiek alapján nem kéne! :) -
#674 A Wikipedia angol változatában már bent van a sorozat, de mivel nem vagyok olyan jó angolból nem minden értek. Le tudná valaki fordítani?
Köszi -
#673 sziasztok! úgy látom, eléggé kihalt a topic (feltehetően, mert hétfőn lesz a köv. rész), ezért gondoltam megírhatná mindenki (akinek van kedve), hogy melyik szereplő képességeit tartja a legjobbnak (miért?) illetve, melyik képesség az, amelyiket szivesen birtokolná (miért?)! -
#672 johát énis megnéztem az összeset
jóak :) -
#671 loál -.- nc.
kanál, igen megmondtad, htxvm^^ -
evenor #670 Jaj, te sem tudod leírni azt, hogy cukrászda?! ;) -
Kanál #669 ahaaha
[megmondta] -
vg #668 Dehát egy olyan cuki! -
#667 nem csak te... én minden olyantól hülyét kapok mikor értelmes magyar szavakat lerövidítenek és becézgetnek... -
#666 off: ettől a sorizástól csak én kapok hülyét??? -
#665 megnéztem az eddig kijött részeket, és elég nagy durvulat ez a sori^^ -
North #664 Igen, ez már nekem is feltűnt.
Majd kiderül pontosan "hány" oldal van; egyeltalán mi a kapcsolat Syler, a szemüveges fickó, a bomba, és a hőseink között. Vagy hogy kinek mi és mi lesz a célja. Ezek még nincsenek letisztázódva. -
evenor #663 Érdekes dolog ez a rossz oldal-jó oldal dolog a szemüveges embernél (érdekes, hogy rendes neve nincs is), de én pl. gyűjtöm a HR HDTV-s verziót, és ott más az összefoglalója a részeknek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és abban legalább kétszer említették már, hogy evil (=gonosz). Amúgy szerintem is, már az elejétől sejthető a dolog valamelyest, ahogy néha nézni tud az nem semmi. :) -
alexisbabe #662 Hali!!!
Most reggel néztem a www.miloventimigliafan.com oldalt és ha ráértek nézzétek meg. Mert eddig csak ott láttam új epizódképeket. Persze csak Peter-ről van, de van olyan kép ahol a tesójával van és meglepő módon van egy kép róla és a pomponlányról. Az egyik helyzetben mosolyognak egymásra, a másikban menekülnek vagy valami ilyesmi, de inkább nézzétek meg.
Tudjátok mit, berakom, ha sikerül!!!
-
#661 ...a szekrényből kapta el a csajt hátulról és persze átnyúlt rajta, ha láthatatlan lenne akkor nem tudott volna túl sok kárt tenni a csajban, mellesleg fogta volna magát és huss.ja és az ajtót is elég furán nyitotta ki, valszeg átnyult és belülről...
kicsit meglepett, hogy niki miatt kellett menekülnie...ez nem szimpatikus húzás, majd kiderül mit hoznak ki belőle.
hero meg csak hozza a formáját minden részben, "kardom lesz":D
kár hogy a zsaru nem volt most...egy ilyen képesség amúgy nekem is jól jönne...sosem értem a nőmet, mit is akar igazából
a bioszülők tuti csak szerepet játszottak, tiszta barátok közt fíling -
Rio81 #660 Most vissza kéne néznem a legutóbbi részt, de D.L. láthatatlanná válik, nem? Legalábbis nekem az jött le, nem pedig a falon-átjárok style. -
Monoton #659 ja és az indiai "nője"
végig gondoltam hogy nem véletlenül van ott -
Monoton #658 áhh végre eljutottam odáig hogy megnéztem énis
mostmár aztis tudni lehet hogy a fekete srác a bannerban és a többi heroes team képeken nem az agymosos csávo hanem Dl
szemüveges csávó tuti nem a rossz oldalon áll
de mindenki döntse el hogy neki mi a rossz
sztem valami kormány tag amit én nem vélek rossz oldalnak--------> bár kitudja lehet vmi génmanipulátor :D
és a tetko a cég jele ahol dolgozik :D
ja és sztem a spoiler funkciot csak addig használjuk amig ki nem jön a magyar felirat :D
-
North #657 Sztem más a gondolatolvasás (amit a zsaru csinál), és más az hogy valaki feltárja a másik agyát(emlékeit) és esetleg törli azt. De val majd kiderül pontosan mit is tud még a néger csávó. De pl. egy gondolatolvasó elől nem hiszem, hogy Nathan ilyen könnyen ellépett volna. -
evenor #656 Ja és nagyon úgy tűnik, hogy a Sean Bean, mint Sylar dolog is csak egy szokásos IMDB kacsa (maradnának inkább a filmeknél), legalábbis ezt olvastam egy rajongói oldalon. Ami fura, hogy a mozisok szerint, már a mostani epizódban is benne kellett volna, hogy legyen, de még csak Sylar-ről sem volt szó. -
evenor #655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nathan és Peter anyja - két hős ember szüleiben is lehet valami különleges, ráadásul az apjuk eléggé homályos körülmények között hallt meg.
Szerintem a néger manusz is gondolatolvasó, mert Matt memóriájának azt a részét törölte ki, amikor vizsgálták, illetve amikor képes volt Claire apjának agyában turkálni, ergo nem csak "beírta" a "format c:"-ot. :) -
Szolnokboy #654 jaja télleg, ügyesen kinyitotta a mackót :) -
vg #653 Mondjuk, a szöke csaj elég erős lesz, amikor átváltozik. Lehet ő képviseli ezt. -
Szolnokboy #652 majd a kis néger gyerök lesz :) -
Lyan Kyj #651 meg a gumitestű is:)