12300
10528995171446015691.jpg
  • Hunnenkoenig
    Ha mar itt tartunk, akkor valszeg a masik cheerleader az lesz, aki azt hazudta, hogy ö mentette meg a fickot a tüzböl.

Gondolom ö is csak nyomok alapjan tudja kideriteni, kinek van szuper kepessege es mivel mindenki a kis ribit ünnepelte az igazi helyett, valszeg azt hiszi a heroe-nak.

Maskent az a szal elveszne kihasznalatlanul.
  • 062020
    Én szeretném kérni a többit is
  • Evin
    Magamnak biztos. De ha valaki kéri, akkor feltölthetem a többit is, de akkor ezeket viszont törölnöm kell, mert nincs több helyem az ftp-n.
  • Blasta
    Köszi, sztem az lesz ;)
  • North
    Én is mindig azt érzem, hogy olyan gyorsan vége lett, úgy nézném még. Aztán csak lehet várni egy hetet.:) A következő rész izgalmas lesz.
    Amúgy arra is gondoltam, hogy Claire csupán azért kell, mert ő az egyetlen, aki a csernobili fickó közelébe tud menni, ha az "ideges".
  • Rio81
    Ez a rész ütött. Egyre zseniálisabb, és egyre nagyobbat esik az állam 1-1 rész végén...
  • LasDen #764
    Nem azért de Sylar elméletileg már sebezhetetlen nem?
    Vagy gyorsan megműtötte magát mikor pár golyót beleeresztettek....??
  • 062020
    Ez tök jó!
    Megcsinálod a többit is így?
  • Cat #762
    kezdj bele, érdemes.
  • Slash89
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valami olyasmit olvastam valahol hogy Claire nem is az a cheerleader akit meg kell menteni, mert a 9 rész előzetesében a végén létszik, hogy Sylar elkap egy másik cheerleadert és Claire-t pedig ellöki magától. Megnéztem a trailert és tényleg látszik hogy ellöki, de én még nem vagyok benne biztos hogy melyikük Claire mert nagyon hasonlítanak.
  • ProGabe #760
    eddig 8 rész ment le belőle
  • Blasta
    Sziasztok!
    Heros-ból totál noob vagyok, ezért a kérdés:
    Hol tart ez a sorozat, mely részei érhetők el már a neten?
  • Lyan Kyj
  • PiszkosFred
    Lehet hogy alakvalto, vagy nem valto, egyszer no/egyszer ferfi. Ezek kepregenyhosok, kitudja egyesek mire kepesek ;]
  • Gumbo
    hát öléh bajszos volt lány létére, és Sylar meg férfi :)
  • Evin
    Én ilyen magyar nyelvű képregényre gondoltam.
    01.
    02.
    03.
  • Szolnokboy
    én ugy tudom lesz decemberben és majd januárban folyt köv
  • goger
    azt nem tudja vki biztosra hogy ebben is lesz-e e szünet mint a lostban? reméálem nem mert tutijó sorozat , bár most kezd leaállni a dolog, szval történik benne sokminden de pont nem az a szál ami legjobban izgat mindenkit.
    egyébként vki írt a nyakukon lévő "tetoválásról" hogy az még később fog kiteljesedni, de ugye kiderült az nem tetkó hanem egy sebhely és gondolom az fog kiderülni hogy vki mesterségesen adta nekik ezeket a képességeket. de mi céllal arra kíváncsi leszek. lehet h pont a szemüveges faszi és eddig még nem látott társai adták? ja a picércsajt sajnáltam azért :S jó lett volna egy szerlmi szál is a sorozatba, nameg némi sex :D az mindig jó
  • Hunnenkoenig
    Amugy meg nem kissrac, hanem a növere, aki meghalt. Legalabbis en ugy ertelmeztem. Bar en is inkabb fiunak neztem volna.
  • Gumbo
    Kis jhavítás ^^
    Bocs elcsesztem a Srác neve : Sanjog Yler
  • Gumbo
    Olvasgattam, és voltak ilyen találgatások, hogy Sylar azért szedig ki az agyakat, hogy megszerezze a képességeiket. Ez telejesen jogos sztem. A pincér csajét is azért ette, meg hogy jó legyen a memóriája :D (mily meglepő), meg Clairét is azért hogy ugy sebezhetetlen legyen. A csernobil-ember fogja tuti csinálnia robbanást sztem.
    ÉS még valami: Mohinder kinyitottta az aktát, és a kissrác neve: S Yler . Szal meg is van az a gonoszunk, csak Sean Bean hibádzik, mert nem igazán van indiai kinézete.
    Isaac meg bután néz ki borotváltan a nagy hajával. Mint akit a baywatchból szalajtottak :D
  • Cat #749
    szerintem csak azért hoznak be egyre több hőst, hogy utána kinyirhassák őket.
  • kuktabá
    jo -----
  • Kanál
    gecijó. ennyi :D
  • Carti19
    Nagyon csendben vagytok kedves rajongók...pedig a következő rész lesz az idei 'woooooooooow' epizód, főleg ha úgy lesz vége a sorsdöntő pillanatnál hogy fekete képernyő és: 'next monday on heroes'... :D
  • mukika
    kővetkező rész ütős lesz úgy érzem. (Y)
  • Lyan Kyj
    Nem hiszem el, h ilyen hamar vége lett a résznek:((
    Annyi kérdésem van, megválaszolnak egyet, lesz 4 új, lassan már-már Lost szinten. ÁÁÁÁÁ!!
  • ProGabe #743
    az én voltam :)
    és akkor még1 hasonló spekuláció:mondta a szemüveges csóka hogy régóta keresik,szemmel tartják ezeket az embereket,meg hogy volt egy hasonló esetük 14 évvel ezelőtt,tehát az én olvasatomban ő egy "feketeruhás",csak ugyebár nem űrlényeket keres,hanem hősöket :)
    és ez nekem nagyon bejövős,imádom amikor valami ilyesmi sztorinak van múltja is,tehát a világ amit a készítők teremtettek a bennük élőknek nem új,mint nekünk nézőknek

kis off
    jó példa erre az álomcsapda c. film,amiben ugyebár jönnek az űrlények,szinte minden ilyen filmben az első eset van benn,mindenki,katonaságot beleértve is akkor lát ilyet először,na abban a filmben nem így van,megvan a külön kis osztag erre,tudják mi merre,isemrik őket,hiszen nem az első eset,mondom még1szer,imádom az ilyet,k.rva jó ez a sorozat!!!!!! :)
  • evenor
    Aláírásomban benne van. Azért remélem, hogy HRG (a szemüveges manusz) nem lesz jó, mert én már gonosznak könyveltem el (bár ahogy valaki említette, nincsen tisztán jó vagy rossz karakter), és elég szimpi.
    Fél óra múlva lesz fennt néhány promó kép a 10. részből.
  • cucumber87
    http://youtube.com/watch?v=1GqsC7XgDsE
  • cucumber87
    Faszantyús kis rész volt a mai:) Hiro a huán :D

evenor mi az oldalad címe??
  • h3po4
    Rendben.
  • evenor
    Ha nem gond, akkor kiraknám az oldalra is, onnan mégkönnyebben elérhető lenne (tárhelyért meg nem kell aggódni).
  • h3po4
    Mi?
  • Kanál
    váááááá HOL VAN? :D
  • Carti19
    Szemét készítők...most lehet filózni hogy milett szegény Hiroval :_(
  • ZiP90
    Most olvasom a másodikat... És, nekem legalábbis, télleg teccik... ennél jobb nekem nem kell... de ha vkinek igen, annak esetleg eltom készíteni :D
    De nekem ez is megfelel maximálisan!
  • h3po4
    Szivesen ha tényleg tetszik akor nemsokára jőn a folytatás.
  • ZiP90
    Uhhuhuhuhh!! :D

Nagyon kösz!!! xD
  • h3po4
    Rendben itt vannak:
    01020304