12300
-
goger #810 aha mondjuk nekem nincs msot kedvem visszanézni de a képen mi volt előtte? mert a megváltozottat megtaláltam h ottvan rajta a csajjal de az eredeti mi volt?
egyébként lehet annak lesz igaza aki azt írta hogy meg lehet változtatni a múltat de akkkor pedig másképp hal meg az illető pl elüti egy kocsi. viszont akkorsem jön össze a kép mert akkor a rendőrök minek vannak ott? túl sok idő nem telt el :D -
#809 de ha megmentette volna a csajt akkor miért helyszíneltek volna a rendőrök az ebédlőben?írtam már hogy szerintem ez az idő-manipulálás túl erős képesség,mert nehéz nem hülyeséget kihozni belőle,na mind1,a készítők nem hülyék,majdcsak kihoznak valami álleesős csavart belőle -
Cat #808 igen, hironak sikerült megmentenie a csajt. Ebből az egészből csak annyi az érdekes, hogy most eltüntették egy időre, akár egy évre is, és rendesen megtanul angolul. -
#807 mikor mutatták a képet után látszott hogy ugyanúgy mászkál ott mindenki... -
Kanál #806 de ha Hiro megmenti a csajt akkor a rendőrök csak úgy eltűnnek Ando mellől nem? -
#805 Nekem Hiro a kedvencem belőle :)
Amikor meghallotta hogy lessz kardja a jövőben azonnal elkezdett star wars-serű kardcsapasokat csinálni és hozzá hangot is imitálni -
evenor #804 Konkrétan arra gondoltam, hogy gondolom Hiro-nak sikerült megmentenie a csajt. De látom mindenki észrevette, és ezek szerint semmi érdekes. OK. -
#803 ok, rendben. -
#802 hiro sztem nagyon érdekes karakter :) szerintetek?
és miilann figyelhetnél egy kicsit jobban hogy ne maradjon le amit szeretnél irni köszönöm szépen...
jah és nektek nincs ilyen képeségetek? :) -
#801 upsz sry lemaratt h tök jo ez a sorozat és mi történt hiroval eltűnt a téridőben? :c -
#800 alap hogy észrevette mindenki hisz azt mutatta a kamera bazz xDD
mili új ava? :) -
#799 hi :d -
#798 Szerintem mindenki észrevette, mert ráment a kamera ^^ -
evenor #797 Szerintem sincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Senki sem vette észre a megváltozott képett a falon a végén? Amikor Hiro és a csaj ott voltak rajta a tortával? -
#796 Nah megnéztem én is a 8. részt és jó volt :)
Egy dolog a Syler vitához.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mohinder anyja azt mondta, hogy Shanti volt a nővére neve szóval Shanti Mahonder?-nek szerintem köze nincs Sanjog Iyel-hez. -
Feriboy #795 ok, köszi a tanácsokat. -
#794 Nem rossz, csak a designon meg dolgoznek... ja es mar kiderült, hogy Sylar valszeg megsem Sean Bean lesz. Bar sose lehet tudni... -
#793 Sztornó, megvannak. -
#792 Sziasztok!
Valami gáz van a feliratos oldalakkal, nem tudok letölteni feliratot az eddigi epizódokhoz.
Megtenné valaki, hogy egy zip-ben elküldi a mail-emre a felirat fileokat?
Nagyon megköszönném. -
#791 nem rossz, bár még sok munka van vele.... -
Slash89 #790 Biztos hogy Claire-t kell megmenteni, és szerintem a képen is ő van, csak a trailerben volt hogy egy másik cheerleadert kapott el, de azt biztosan azért mert azt hitte hogy ő az akinek képessége van.
Peter és Isaac lefestette hogy Claire meghal, tehát Sylar rájön hamar hogy az egy másik és nincs képessége és ezért megkeresi Claire-t és megöli. Ezért kell Peternek megmentenie. -
Feriboy #789 Hello
Csináltam egy Heroes oldalt tegnap, jó lenne, ha páran megnéznétek és véleményt mondanátok róla, a Vendégkönyvbe regisztráció nélkül is tudtok írni.
Címe: heroes.eof.hu -
evenor #788 Kijavítalak ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sanjog, Iyer volt az aktán
A Claire-nem Claire dologhoz annyit, hogy elég nagy hülyeség lenne, ha egy jelentéktelen szereplőt (akit láttunk max. 5-10 percet eddig) kellene megmenteni, ahhoz, hogy megmentsék a világot. -
#787 ohh tényleg hosszupuskán nem is néztem.
sry és köszi! -
#786 VAN -
#785 bocs srácok kerestem, de feliratok.hu-n nincs ehhez felirat:
Heroes.S01E07.HDTV.XviD.PROPER-LOL
valakinek van? -
#784 akkor nézd meg az 5. rész végét.... -
Lyan Kyj #783 nem, ezt fejezte be Peter... a csaj mögött áll az árnyas alak -
#782 igen, de a #777-es hsz-ben lévő képet azt pont Peter festette.... -
Lyan Kyj #781 nem tűnt fel senkinek, h Claire apja mondja, h az az ő lánya? Ha másik cheerleader lesz, akkor azt csakis Hiro variálhatta meg, hisz az egész ügynökség, amiben Claire apja benne van már régóta tudja, h CLAIRE az, akivel történni fog vmi... -
#780 Peter csak befejezte. -
#779 Ezt nem Peter festette, mikor Isacca volt?? -
Rio81 #778 szvsz ez a lány nem claire, hanem a másik cheerleader... -
#777 Ez volt az utolsó amit festett Isaac, bár lehet hogy ő nem Claire:
Különben is Claire az egyik főszereplő, ő nem hallhat meg. -
#776 ez nálam kimaradt, nem csak üldözi? -
Slash89 #775 Igen, gondoltam hogy ez az elmélet nem lehet igaz mert mégiscsak Claire-nek van képessége. Sylar ebben tényleg hibázhat hogy ha csak a nyomokat követi, de emiatt Claire nem menekülhet meg mert Isaac lefestette hogy megöli. -
ZiP90 #774 Képregény 01
Képregény 02
Képregény 03
Evin, ezek a te gyártmányaid, csak h. ne legyen véglegesen törölve, amikor feltöltöd a többi comicot :) -
#773 de lagalább ennyi "gyengesége" lenne Sylernek,valami kell neki,mégis csak halhatatlan,teleportál(?),jedi,stb -
evenor #772 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebben azért nem hiszek, mert az előzeteseknél ugye amikor megy a SAVE THE CHEERLEADER, SAVE THE WORLD, akkor a két mondat között Claire képe van. szvsz ez az elmélet hülyeség (amúgy én is olvastam néhány hete), azért ennyire hülye főellenséget nem találhattak ki, ennél még Adam is okosabb volt a Buffy-ban, pedig ő aztán nem volt egy nagy elme) -
ZiP90 #771 Engem is érdekelne :)
Ha gondolod kirakom a mostani részeket más ftp-re és belinkelem ide nektek, akkor legalább ezek sem vesznek el! :)