12300
-
#850 ááá, BSG-s póló komoly
-
#849 megy ám a spekuláció :D de nem is baj az:) majd kedden kiderül:) -
#848 Miután apuci bütykölt valamit a mutánsokkal elveszítették a kontroljukat, lásd: Matt mindenki gondolatát meghallja(ha akarja, ha nem), a radioaktív fickó ha bepöccen automatikusan sugároz. Ez történhetett Nikivel? Emiatt hasadt meg a személyisége? -
Lyan Kyj #847 épp ezért mondtam, h az apjáék babrálnak velük! Claire-rel könnyű volt, hisz akármikor megcsinálhatta rajta, ezért nem tudta, hogy Claire az! -
North #846 Sztem érzi, csak nem tudja behatárolni a pontos forrását. Ez olyan lehet mint amikor érzel egy illatot, de nem tudod honnan jön. Bár Sylernek is volt egy elég jó térképe a hősökről, lehet valahogy a kettő együtt működik, vagy csak az utóbbi, vagy egyik se.:))) -
#845 Tisztara mint a Transformers... :-))) -
#844 Na hat arra azert nem mernek koccintani, hogy apuek jok... majd meglatjuk...bar most egyelöre afele hajlik a dolog.
Amugy meg ha megerezne, akkor egyböl elengedte volna a cheerleader csajt, mikor ott allt Claire es nem csak akkor esett volna le az alla, mikor a csaj ujra összeepitette magat. -
Lyan Kyj #843 Firefly az első:D
24 azért lett 3., mert a harmadik évad nekem annyira nem tetszett
Nekem van egy elméletem erre a tévesztősre: Szerintem minden hősben van valami, amit Sylar megérez, vagy valami, amiből tudja, hogy ők azok. Claire apja és baráti köre, mivel tudjuk most már, hogy nem gonoszak, szerintem azon ügyködnek, hogy a begyűjtött Hősökből eltávolítsák, vagy "eltakarják" azt a valamit, amitől Sylar azonosítani tudja őket.. -
#842 Lehet, hogy az... De csak azért, mert a Firefly-t nem rakta versenybe, tudván, hogy az porig alázna mindent ;) -
North #841 Ja, ez olyan mint a jediknél.:))
Kegyetlen jó ez a sorozat. Szuper rész volt ez is, csak túl rövid.
SPOILER
Viszont Isaac festményei eddig egytől egyig valóra váltak. Ha így haladunk, New Yorknak nem sok esélye van.:)))
-
#840 hm. ott a pont. tényleg. -
Rio81 #839 A csaj sima agyturkász. A festőt is fél perc alatt rávette, hogy lője be magát. -
#838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cheerleader apuci 'bnőjének' mi lehet vajon a képessége? Mert Sylar mikor bántani akarta, nem ment neki. Erre a csaj azt mondja hogy "You dont wanna hurt me", BUT szerintem valahogy blokkolni tudja mások speckó képességeit. Mondjuk ez nagyon durva lenne, de én el tom képzelni. Most hogy elkapták Sylart, úgy érzem hogy a feka agymosó csávóval a cheerleader fater ellen fognak fordulni és átmennek gonoszba. Ne legyen igazam :) -
#837 Felirat a hosszupuskán! -
Gumbo #836 neki is van egy hasonló térképe mint az öreg indiainak. lehet volt a lakásán, és lekoppintotta, agy csak ügyesen figyel. -
#835 Jo detektivkent. Hiszen ö TUDJA, hogy leteznek... -
Ordel #834 Ha látta a 24-et, akkor egyértelmű... ;) -
#833 Hogyan találja meg Sylar a mutánsokat? Megvan neki is a lista, vagy megérzi őket?
Ha megvan a lista, akkor nem téveszthette el Clairt, mert névről azonosíthatta, ha megérzés után megy akkor sem téveszthette volna össze a pompomlányokat. Van más lehetőség? -
#832 És mi az első? -
Lyan Kyj #831 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Egyszerűen hihetetlen ez a sorozat! Sylar akciója kicsit brutál volt!
ANNYIRA NEM SPOILER KÖVETKEZIK!
Egyébként kezdem valahogy összerakni magamban, miért is tetszik rendkívüli módon az egész sorozat: A rajzfilmek, képregények világát úgy ötvözte a filmekével, hogy nem maradt bárgyú, hanem komolyságot is kapott, ugyanakkor nem lép át a ló tulsó oldalára sem...
Hát, vmi ilyesmi lehet az oka, nem igazán tudom, lényeg, h nálam ezennel fellépett örök toplistám 2. helyére! Egyszerűen frenetikus volt a 8:00-8:15-ig történtek, nagyon ott volt, h felugrok a székemből és rákiáltok a monitorra:)
Btw, Micah karakterére is egyre kíváncsibb vagyok, egyáltalán nem gyerekként gondolkodik, olyan szövegeket nyomat, ami teljesen felnőtt észjárásra utal. Bár mondták h nagyon okos, de ugye ott az az érdekes képessége is... -
salieri #830 Nem tudnek mast mondani...nagyon jo resz volt! harom reszt neztem meg egybe, gondoltam majd igy nagyobbat fog utni, meg hat kerultem minden forumot...nehez volt, de megerte!!!!
hatalmas ez a sorozat.... -
#829 Hat ez nagyon baba kis resz volt.
Köszönöm a tapsot. Viragokat az öltözöbe!
Mondtam, hogy összekeveri a cheerleadereket az ujasgcikk alapjan. -
Rio81 #828 Hát ez ütött. Látszott rendesen Sylar arca, ezek szerint ennyit a nagy névről. -
Kanál #827 nem látszik = nem jelenik meg így értettem sry D:
de jó immár thx -
#826 A filmből van. Nagyítózzá'. :P -
hapi #825 Csak 2 részt néztem meg eddig de nagyon bejön ez a sorozat!!
Mintha direkt az én ízlésemnek csinálták volna. Remélem nem húzzák majd mint a lostot (új évadot meg sem nézem).
Nem merem olvasni a fórumot mert nagyon spoilereztek de kiváncsi vagyok hogy másnak is tetszik e. -
Kanál #824 nem látszik :\ -
Gumbo #823 uhh köszi legalább nem kell visszakeresnem -
#822 törölt hozzászólás -
Blur #821 Na én is megnéztem. Nem tetszett annyira, mint amennyire vártam. Kicsit eltulozták az előzetesét, korántsem volt annyira akciódus. De azért nem volt rossz.
-
Gumbo #820 nah megnéztem!
ODAB*SZ rendesen :) targtogatnak a készítök egy-két meglepit :) -
goger #819 #813 és #814 thx a választ
#811 adok én időt csak már türelmetlen vagyok a lost és prisonnal annyit vártam már hogy várakozásból 5ös vagyok :D főleg az előbbinél -
#818 talláltam hozzá subot az oldalon,köxi
én azt szoktam nézni,h melyik tipúst szedik.gondoltam,h. hamarabb lesz hozzá sub. -
#817 sztem szedj le masikat,ugyis nukeolt,gondolom azer nincs sub
probalt ezt -
#816 http://hosszupuska.fw.hu/ -
#815 hali!
Heroes.S01E07.HDTV.XviD-NoTV ehez lesz v.mikor magyar felirat?
3is van,de 1ik sem passzol...
vagy tudtok-e olyan progit,amivel időzíteni tudok? -
Kanál #814 csaj a szülinapi tortájával -
#813 elotte egyedul volt a kepen aszem :D -
angelus #812 Sztem Hiro most tanul meg a múltban angolul + szerez kis harcművészeti jártasságot... -
#811 Jaj, hat adjatok mar egy kis idöt a dramaturgnak basszus!
Ha megvaltoztatta es eltünnek a rendörök, akkor majd eltünnek a következö resz elejen.
Es amugy azert mert ott egy foto, meg nem biztos, hogy megvaltoztatta a helyzetet. Lehet megerkezett a multba, megismerte a csajt, epp megcsinaltak a fotot, a csaj meg kirakta es azota ott lifeg. A kep keszülte utan meg 300 millio lehetöseg van hogy eljussanak ugyanoda, hogy halott a csaj es a rendörök helyszinelnek, esetleg hiro hal meg es nem tudja megmenteni.
Vissza a Jövöbe ota mindenkinek tudnia kellene, hogy egy kep feltünese meg nem jelent semmit