12300
-
#1295 ez egy nagybetűs PROMO!!Nem véletlenül kedvencem!:D és még sok más embernek. -
#1294 keverik a losttalXD -
#1293 "Are you on the list?" :D -
#1292 egy új trailer!!!
meg itt 2 új
és mekkor már hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiro "megkapja" a kardot!! :D és azon is ott a jel,Niki gumiszobában,Peter az új "kulcs",stb,stb
fúú emberek,még csak most jön a java! -
#1291 #1288 Köszi!
#1282 #1205 ez az én elméletem :D -
#1290 Igazad van. Elnéztem.
Majd a 14 résszel javítva lesz.
Ha lenne még benne hiba, szóljatok, én is csak emberből vagyok... -
#1289 nem az anyja lőtt le 2 MIG-et? -
#1288 Képregény 13 (hun) -
n0rb #1287 bocs! tényleg kicsit félreérthető voltam!!! -
n0rb #1286 ugyértettem hogy egyenlőre mert az már készen van! 4rész alatt be se lehetne fejezni! -
#1285 mert? minimum 11 rész még az első évadból,a minimum azért,mert volt hítr hogy kért az NBC +2-3 részt,remélem nem lett belőle semmi,mivel felhígulna vele a sorozat
ilyen nézettség mellett meg borítékolható a 2. évad -
Rio81 #1284 nyugi én se :) szerintem nem kell spolier tag, hisz szünet van. -
n0rb #1283 már csak 4rész az első évadból! -
#1282 Ez spoilerezhető fórum?
azé inkább elrejtem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Peter felrobbanásának okáról van vkinek vmi elmélete?
Ha sok képességgel rendelkező ember veszi őt körbe akkor felrobban vagy mi? vagy esetleg "örökölt" vmit sylertől? me nem értem :D -
#1281 hány rész lesz még?
a bomba robbanás a sorozat vége?
pár rész már csak? -
#1280 na jah, adnak nekik ilyen pierce brosnan szinkront akkor beszarokXD -
#1279 A japánok hangjával én is kiváncsi vagyok mit fognak művelni. -
#1278 -
#1277 lál -
Rio81 #1276 "A minden bizonnyal Hősök címmel képernyőre kerülő sorozat főszereplői olyan hétköznapi emberek, akik egyik reggel arra kelnek, hogy ők tulajdonképpen különleges képességekkel rendelkező szuperhősök."
(index)
grat... :):) -
#1275 ne bal gombbal kattints,hanem jobb gomb,s letöltés másként,vagy save as vagy akármi.....
ez alap -
#1274 jó már rájöttem kanál segítségével... -
winnie #1273 "ol lehet szervert választani?"
kemény kérdés. feliratok.hu?
ha meg valaki le akar menteni valamit, akkor nem csak a bal egérgomb kétezik, hanem ott a jobb is - csak gondolkodni kell józan ésszel. (ha már valaki olyan tök, hogy ilyen mirrort csinál) -
#1272 ja hogy ezen a címen kell...1000 köszönet:) -
Kanál #1271 http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=prison+break
py -
#1270 első link is gyanilyen...
#1269: hol lehet szervert választani? -
Lacika 79 #1269 jobb klikk, mentés másként
lementi, átnevezed, és voilá. -
#1268 első linkre menj -
#1267 na ez az amit utálok....
ha rányomok a letöltésre mindg mindennél ilyet rak ki...
de nekem egy file kéne....:@@@ -
#1266 feliratok.hu... :P -
#1265 már letöltöttem valahonnan..de kösz:) amúgy azzal segíthetnél hogy te honnan töltöd? -
#1264 Ha kell elküldöm a feliratokat levélben. -
#1263 technikai hiba, probald mas mirrorrokrol letolteni a feliratot, megesik. -
#1262 rossz miror -
Kanál #1261 mondjuk másold be txt-be? .o -
#1260 jó de pl azzal mit csináljak amikor le akarok tölteni 1 eliratot és akkor benyom nekem egy csomó szöveget...mintha txt-t nyitottam volna meg...és nem tölti le hanem csak a fordítás szövegét látom
-
Szolnokboy #1259 visszaolvasgattam néhány oldalt és több ízben egy téves információval találtam magam szemben: azzal, hogy Syler megszökött. Ami nem igaz, mert elkapták miután megölte Eden-t. Ez nem volt spoiler ! -
#1258 Thx. -
winnie #1257 1x00: ezt csak annak érdemes megnézni, aki nagyon fanatikus és kíváncsi az első verzióra. az 1x00 azért buli, mert ez már nyáron kikerül sokszor a netre és akkor meg lehet nézni, hogy miképp is fog kinézni egy sorozat ősszel adásba kerülő epizódja.
és ekkor elindulhat a hype. ld. a sorozat topikja is júliusban megnyílt, pedig a premier csak szeptemberben volt. -
winnie #1256 "ez nem igaz...az első részhez csak olyan feliratot találok ami csúszik egy csomót:SSS..."
ezt nehezem hiszem el, lévén léátezik kb. 4-féle verzió az 1x01-ből és 4-féle felirat. (ráadásul mind mérete különbözik, 350, 700 mega, 1,3 giga, stb) (oké, a psp-verziós is van) de ilyenkor a legegyszerűbb megnézni, hogy milyen a verziód és leszedni azt a feliratot, ami hozzápasszol. (nyilván alapvetés, hogy az ember először feliratot keres és ahhoz tölt le filmet/epizódot.)